Hurghada Mai-Iunie 2009

Fotografie, filmari, vanatoare, etc....!!!
Post Reply
malevolente
Junior

Hurghada Mai-Iunie 2009

Post by malevolente »

Tocmai am venit din Egipt.
Am stat o saptamana in Hurghada si cu aceasta ocazie am putut sa testez camera sub apa.
Rezultatele le puteti vedea aici : http://picasaweb.google.com/draghici.bo ... #slideshow

Am mai facut si cateva filmari dar nu am apucat inca sa fac montajul. Imediat de cum e gata o sa il postez. Am avut parte de o mare surpriza, pe care o vetzi vedea doar in filmare (foarte shaky dar voiam mai mult sa vad, decat sa filmez).

Numai bine si astept impresiile voastre.
malevolente
Junior

Re: Hurghada Mai-Iunie 2009

Post by malevolente »

Din pacate am vazut ca nu pot sa imi editez postul ... va rog sa aveti rabdare caci am facut multe poze (>400), cele mai reusite sunt spre sfarsit cand am invatat cum sa foloseste camera si am facut macro-uri, si alte artificii pentru a realiza imagini cat mai bune.
papie
Veteran

Post by papie »

Sunt foarte multe reusite. Acuma poti sa ne spui si noua ce echipament (foto) ai folosit si ce setari.
malevolente
Junior

Post by malevolente »

Echipament foto : Canon 650 IS in modul Program (P) cu white balance undewater (pestisor :D).
Pozele apoi au fost "prelucrate" cu picasa apasand butonul "I'm feeling lucky", care a mai corectat white balanceul si contrastul.
La fiecare poza, pe picasa aveti la info si setarile individuale la fiecare poza (timp de expunere, diafragma, ISO), extrase din exif.
malevolente
Junior

Post by malevolente »

Iata si filmuletzul promis ... are 15 minute http://www.vimeo.com/5014545. Deocamdata nu se poate downloada la calitatea originala pentru ca nu i-am pus watermark si credits. Cat de curand voi face si asta si va putea fi vazut la calitate mai buna.
adonay
Veteran
Numar de scufundari: 11-50
Certificare/acreditare: NAUI OWD

Post by adonay »

Am pus putin pe pauza ca sa te intreb: cine nu avea stare si a trebuit sa zgandare caracatita? :evil: :evil: :evil:
Sorin CONSTANTINESCU
http://matale.ro/trips/
adonay
Veteran
Numar de scufundari: 11-50
Certificare/acreditare: NAUI OWD

Post by adonay »

adonay wrote:Am pus putin pe pauza ca sa te intreb: cine nu avea stare si a trebuit sa zgandare caracatita? :evil: :evil: :evil:
Later edit: am ajuns la minutul 3:19 si sunt complet socat de gesturile persoanei care purja regulatorul inspre caracatita. Sper ca pana la sfarsit vine un rechin care ne scapa de el. :roll:
Sorin CONSTANTINESCU
http://matale.ro/trips/
victor
Veteran

Post by victor »

M-as fi tavalit pe jos de ras daca caracatita ar fi fost un Hapalochlaena lunulata .. pacat ca nu traieste in zona.
malevolente
Junior

Post by malevolente »

Blue ring octopus e pre mica ... era buna sa intre in second stage shi sa o respire :twisted:
malevolente
Junior

Post by malevolente »

Sper ca ati ajuns pana la partea cu mantaray-ul, care datorita faptului ca a trebuit sa pedalam foarte repede dupa ea (imi flutura regulatorul in gura), nu am stat sa ma uit pe lcd sa vad daca e centrata deoarece voiam mai mult sa o vad eu in toata splendorea. Apreciez ca avea aprox. 5 m latime, si desi pare ce "zboara" destul de lent pot sa va spun ca avea viteza destul de mare.
Post Reply