Partea nevazuta ..... a Marii Negre!!!
Partea nevazuta ..... a Marii Negre!!!
Avand in vedere lipsa timpului liber, fiind sezon de scufundari, am considerat ca printre picaturi ar fi frumos sa aratam si celor care nu au ocazia sa vada pe viu .... "partea nevazuta" a Marii Negre.....
Last edited by Nautilius on Sat Feb 24, 2007 10:27 pm, edited 2 times in total.
ape limpezi!!! ...
poze ca poze, dar ai mare dreptate cu realitatea....pe viu.
sunt momente care nu pot fi imortalizate in schimb sunt unice! voi face un efort si cat de curand sau maca pana la terminarea sezonului sa ma dotez si eu cu un aparat foto. sunt cele mai frumoase amintiri care le poti avea sub apa.
Succes!!!
ps . dar o sirena sau alte personaje subacvatice???
sunt momente care nu pot fi imortalizate in schimb sunt unice! voi face un efort si cat de curand sau maca pana la terminarea sezonului sa ma dotez si eu cu un aparat foto. sunt cele mai frumoase amintiri care le poti avea sub apa.
Succes!!!
ps . dar o sirena sau alte personaje subacvatice???
ai perfecta dreptate, de aceea in limita timpului liber am sa postez poze sa se bucure si cei ce nu au posibilitatea sa la vada pe viu!
personaje???? am sa deschid o sectiune aparte. oricum, am retinut ideea!
[/img]
personaje???? am sa deschid o sectiune aparte. oricum, am retinut ideea!
[/img]
Last edited by Nautilius on Sat Feb 24, 2007 11:15 pm, edited 1 time in total.
ape limpezi!!! ...
nota 10, ma repet, cine are timp de admira...nu sa stea bona si sa alerge dupa copii sub apa si in fuga sa mai faca o poza:))
Last edited by Nautilius on Sun Feb 25, 2007 12:26 am, edited 3 times in total.
ape limpezi!!! ...
Septembrie....
pozele de jos nu mai au nevoie de nici un comentariu, ... ... pe aceasta cale ii multumesc pentru sprijinul acordat ...prietenului meu...Gibonul, el a avut grija sa le ajusteze in asa fel sa ne bucuram cu toti de frumosetile oferite de marea noastra!
ape limpezi!!! ...
- divefilm
- Veteran
- Numar de scufundari: peste 1000
- Certificare/acreditare: Instructor NAUI#48313
........
Da, partea nevazuta a Marii Negre! ... sa completam pozele cu un scurt metraj si ... lasam comentariile la aprecierea altora!
...incarca mai greu, dar merita vazut!
http://s140.photobucket.com/albums/r29/ ... 1168186857
...incarca mai greu, dar merita vazut!
http://s140.photobucket.com/albums/r29/ ... 1168186857