Butelii (mai) ieftine
Moderator: scubadiver.ro
- whitecrowro
- Junior
Butelii (mai) ieftine
Cu tot respectul pentru xsport s.a., dar cum mie preturile mi se par mari am cautat si gasit butelii "made in ro", adresa este http://www.stingo-somet.ro/butelii-scafandri.htm, am sunat iar pretul la o butelie de 14L Al este 492 RON (-TVA) iar de OL (tot 14L) 442,8 RON (-TVA). Pretul include robinetul!!!
deci la juma' de pret...
deci la juma' de pret...
Felicitari!!! Atunci nu trebuie sa mai astepti. Nu te retine nimeni sa o achizitionezi Comparatia preturilor de la xsport, fiind importator direct pentru echipamente de scufundari omologate nu isi are rostul. Daca buteliile erau autohtone, atunci ar fi fost justificata nemultumirea ta!
In final, fiecare are dreptul sa ia deciziile favorabile lui ..dar sa nu neglijeze siguranta scufundarilor!
M-am uitat si eu pe acel site...din graba nu am reusit sa gasesc nimic despre standarde, omologare.... probe .... .Succes!
In final, fiecare are dreptul sa ia deciziile favorabile lui ..dar sa nu neglijeze siguranta scufundarilor!
M-am uitat si eu pe acel site...din graba nu am reusit sa gasesc nimic despre standarde, omologare.... probe .... .Succes!
ape limpezi!!! ...
- whitecrowro
- Junior
Rectificare
Preturile (nu doar de pe xsport) MIE mi se par mari pentru bugetul si nevoile mele.
Inteleg ce inseamna sa comercializezi produse "de nisha" in Ro.
Din perspectiva clientului, pe un forum DESCHIS nu ar trebui sa ofenseze pe nimeni preturile comparative,
cat despre omologari si standarde please post your comments.
spor in toate...[/b]
Inteleg ce inseamna sa comercializezi produse "de nisha" in Ro.
Din perspectiva clientului, pe un forum DESCHIS nu ar trebui sa ofenseze pe nimeni preturile comparative,
cat despre omologari si standarde please post your comments.
spor in toate...[/b]
...respectele mele, nu este vb de ofensat, dar ai specificat xsport, ... nu ai generalizat subiectul referitor la preturi comparative. deci, era normal sa fac cateva completari. in contextul dat te-ai referit la un anumit distribuitor de echipamente de scufundare!
Referitor la ofensat, sincer ... nu cred ca ar avea cineva sa se ofenseze, am mentionat, fiecare avem dreptul sa procedam cu dorim .. viata ne apartine, nu?
o intrebare simpla? ai brevet de scafandru?
iar despre omologari si standarde vb din perpectiva clientului, consider ca trebuia sa le cunosti din moment ce ai recomandat achizitionarea lor .. acest capitol este tratat in manualul de scuba
Multumesc asemenea!
Referitor la ofensat, sincer ... nu cred ca ar avea cineva sa se ofenseze, am mentionat, fiecare avem dreptul sa procedam cu dorim .. viata ne apartine, nu?
o intrebare simpla? ai brevet de scafandru?
iar despre omologari si standarde vb din perpectiva clientului, consider ca trebuia sa le cunosti din moment ce ai recomandat achizitionarea lor .. acest capitol este tratat in manualul de scuba
Multumesc asemenea!
ape limpezi!!! ...
- whitecrowro
- Junior
dap...OWD@PADI
Certificari Stingo Somet SA :
http://www.stingo-somet.ro/iscir-12.htm
http://www.stingo-somet.ro/iscir-34.htm
http://www.stingo-somet.ro/simtex-2001.htm
Necesare:
serial number
inspection stamp
pressure rating
date of last hydrostatic test
equipped with applicable cylinder valve
color coded.
Certificari Stingo Somet SA :
http://www.stingo-somet.ro/iscir-12.htm
http://www.stingo-somet.ro/iscir-34.htm
http://www.stingo-somet.ro/simtex-2001.htm
Necesare:
serial number
inspection stamp
pressure rating
date of last hydrostatic test
equipped with applicable cylinder valve
color coded.
am inteles, esti angajat la ei!
da, am citit ... certificat de conformitate si examinare pentru...stingatoare
le poti comunica ca certificatul iso este expirat
acum sa lasam gluma. sincer, este alegerea ta ce doresti sa faci. din punctul meu de vedere, prefer sa achizitionez echipamente de la producatori cu traditie in domeniu. fac scufundari de agrement, nu experiente! de aceea achizitionarea echipamentului de scufundari este limitativ, pentru a preveni fel si fel de accidente . mai am un principiu strict personal, pretul nu reflecta de fiecare data calitatea, iar cand este vb de viata mea ... totusi trebuie sa imi port de grija.
nu imi ramane decat sa iti urez succes si poate ne intalnim la mare la o scufundare
da, am citit ... certificat de conformitate si examinare pentru...stingatoare
le poti comunica ca certificatul iso este expirat
acum sa lasam gluma. sincer, este alegerea ta ce doresti sa faci. din punctul meu de vedere, prefer sa achizitionez echipamente de la producatori cu traditie in domeniu. fac scufundari de agrement, nu experiente! de aceea achizitionarea echipamentului de scufundari este limitativ, pentru a preveni fel si fel de accidente . mai am un principiu strict personal, pretul nu reflecta de fiecare data calitatea, iar cand este vb de viata mea ... totusi trebuie sa imi port de grija.
nu imi ramane decat sa iti urez succes si poate ne intalnim la mare la o scufundare
ape limpezi!!! ...
- whitecrowro
- Junior
he-he
Neh, nu lucrez ptr ei; poate ar fi fost bine, mai primeam o butelie la al 13lea salariu..
Culmea, lucrez in asigurari (si de viata) :o
Tu as resoin,nu-i de joaca; cand o sa-mi mai cumpar butelii o sa ma interesez de conditiile postate la msg anterior, daca sunt indeplinite.
Cat despre mare, numai maine nu-i mai-iunie....
Culmea, lucrez in asigurari (si de viata) :o
Tu as resoin,nu-i de joaca; cand o sa-mi mai cumpar butelii o sa ma interesez de conditiile postate la msg anterior, daca sunt indeplinite.
Cat despre mare, numai maine nu-i mai-iunie....
- whitecrowro
- Junior
- whitecrowro
- Junior
bine am revenit..
Asa cum promisesem, va prezint pozitia oficiala a Stingo asa cum am primit-o pe email:
"Buteliile pentru scafandri pot avea volume cuprinse intre 6 litri si 12 litri. La cererea clientului putem face si alte capacitati.
Greutatea depinde de capacitate (6 l - 11 kg otel grosimea peretelui este de 4 mm, diametrul 140 mm).
Putem oferi si din Aluminiu. (6 l - 5.9 Kg Al Diametrul este de 140x7)
Presiunea de lucru e 200 sau 300 bar.
Pentru 200 bar filetul este W19.2x1/14" .Pentru 300 bar filetul este M 25x1.5.
Buteliile sint echipate cu robineti sistemul de cuplare este DIN.
Interiorul buteliei este inertizat cu Azot.
Sistemul de management al calitatii nu este expirat. A fost reinnoit pe 15.01.2007 cu valabilitate pina in 2010.
Buteliile de 200 bar au certificare CE 1370 emisa de Bureau Veritas.
"
In rest, alegerea e subiectiva...
spor in toate..
"Buteliile pentru scafandri pot avea volume cuprinse intre 6 litri si 12 litri. La cererea clientului putem face si alte capacitati.
Greutatea depinde de capacitate (6 l - 11 kg otel grosimea peretelui este de 4 mm, diametrul 140 mm).
Putem oferi si din Aluminiu. (6 l - 5.9 Kg Al Diametrul este de 140x7)
Presiunea de lucru e 200 sau 300 bar.
Pentru 200 bar filetul este W19.2x1/14" .Pentru 300 bar filetul este M 25x1.5.
Buteliile sint echipate cu robineti sistemul de cuplare este DIN.
Interiorul buteliei este inertizat cu Azot.
Sistemul de management al calitatii nu este expirat. A fost reinnoit pe 15.01.2007 cu valabilitate pina in 2010.
Buteliile de 200 bar au certificare CE 1370 emisa de Bureau Veritas.
"
In rest, alegerea e subiectiva...
spor in toate..
...multumesc! ..foarte amabili cei de la Stinco ... dupa cum reiese din toate discutiile avute pana acum pe aceasta tema ...iti urez succes in promorea produselor Stinco, daca ii tot susti atat ... solicita sa iti ofere un tanc de 15 litri ...in final, cand ar ajunge la acelasi nivel cu tehnologia celor de la Faber, atunci voi avea curajul sa testez. cel putin din punctul meu de vedere si daca retii discutiile avute la vremea respectiva ... a fost si punctul de vedere al altor scafandri. mai bine prefer sa fac un efort si sa achizitionez o butelie de la Faber (unde au productie de serie, nu ocazional) la pretul de aproximativ 10 mil de 15 litri .... si sunt sigur de ceea ce am achizitionat, decat sa stau sa experimentez.
o zi buna!
o zi buna!
ape limpezi!!! ...
- whitecrowro
- Junior
bleah...
infantila insinuarea...
sugerez inchiderea topicului
sugerez inchiderea topicului
Frate, infatila sau nu insinuarea fiecare avem dreptul sa ne spunem punctul de vedere. Am citi cu atentie discutiile avute si concluzia mea este aceeasi. Fara suparare! Prea insisti sa sustii ceva. S-ar putea intelege ca le faci reclama mascata. Ai recomandat buteliile, ai observat ca nu tine..nu insisti!
Bafta!
Bafta!
- whitecrowro
- Junior
Ca sa te citez..."frate", sa inteleg ca EU nu pot "milita" pentru o anume companie, un anume produs, un anume pret (tocmai) pe "SCUBA DIVER MARKET"?????
Pai inseamna ca ori nu stiu sa citesc bine, ori engleza mea e varza, ori cei de pe forumul asta (parte din ei) sprijina DOAR anumite firme care le sunt furnizori.
Am zis ca gasind un produs mai avanjos ca pret ajut pe cei care nu au bugetul mare, am crezut prost. Nu e locul aici.
Am zis ca voi gasi obiectivitate, am crezut prost.
Ma asteptam desigur la afirmatii contra, de genul "mah omule, noi n-am auzit de firma asta, mai bine tai din bere si pui la butelie"; da' la insinuari ca fac reclama unora de nici eu nu auzisem (pana la momentul cand i-am gogle-it pe net), nu ma asteptam.
Well...am gresit.Mea culpa.
Pai inseamna ca ori nu stiu sa citesc bine, ori engleza mea e varza, ori cei de pe forumul asta (parte din ei) sprijina DOAR anumite firme care le sunt furnizori.
Am zis ca gasind un produs mai avanjos ca pret ajut pe cei care nu au bugetul mare, am crezut prost. Nu e locul aici.
Am zis ca voi gasi obiectivitate, am crezut prost.
Ma asteptam desigur la afirmatii contra, de genul "mah omule, noi n-am auzit de firma asta, mai bine tai din bere si pui la butelie"; da' la insinuari ca fac reclama unora de nici eu nu auzisem (pana la momentul cand i-am gogle-it pe net), nu ma asteptam.
Well...am gresit.Mea culpa.