MAGAZIN ONLINE
Moderator: scubadiver.ro
- VALI
- Veteran
- Numar de scufundari: 51-100
- Certificare/acreditare: AOWD NAUI
MAGAZIN ONLINE
magazin online
pentru cine doreshte sa isi mareasca autonomia subacvatica
atentie!
la procurarea echipamentului este bine sa puneti intrebari inainte
in functie de tipul scufundarilor echipamentele pot varia!
pentru cine doreshte sa isi mareasca autonomia subacvatica
atentie!
la procurarea echipamentului este bine sa puneti intrebari inainte
in functie de tipul scufundarilor echipamentele pot varia!
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
- VALI
- Veteran
- Certificare/acreditare: AOWD NAUI
mai bine unul de 5mm
e bun shi in ape calzi shi in ape mai reci
daca tot dai banii!!!
e bun shi in ape calzi shi in ape mai reci
daca tot dai banii!!!
Last edited by VALI on Mon Sep 18, 2006 8:44 pm, edited 1 time in total.
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
totusi sa ai in vedere locatiile unde ai dori sa te scufunzi!!!... la marea neagra, chiar si vara temperatura apei poate ajunge la 8 grade la adancime de 10 metri, de aceea ai in vedere costumul cel mai practic!!!!.... o varianta ar fi de 7 mm din doua piese, avand posibilitatea sa-l folosesti in functie de anotimp!
-
- Senior
- Certificare/acreditare: naui-ssi
costum neopren
unde mai gasesc situri cu costume de neopren.vreau sa cumpar un neo[ren pt ape reci.exclus xsport.ro
-
- Senior
costum
pai meseria mea va fi sa caut morti pe fundul apei.deci ma intereseaza un neopren de cel putin 7mm care sa intu si la copca in ape cu grade putine celsius.stati linistiti k nu sunt neinstruit.sunt instruit,am brevet,etc.dar nu gasesc nu costum mai groscior.cu cei de la xsport..................am divortat.
Eu am intrat in decembrie cu doua costume de 5 mm. Nu a fost chiar asa de rau.
Pentru copca ai nevoie sigur de costum uscat. Vezi ca si detentorul trebuie sa fie mai special putin.
Chiar stiu pe cineva cu un costum uscat care vrea sa vanda. Te pot pune in legatura cu el sau cauti unul de 7 mm.
Putem vorbi pe privat.
Nu inteleg "divortul", dar sa sti ca gasesti Camaro, super marfa la xsport
Pentru copca ai nevoie sigur de costum uscat. Vezi ca si detentorul trebuie sa fie mai special putin.
Chiar stiu pe cineva cu un costum uscat care vrea sa vanda. Te pot pune in legatura cu el sau cauti unul de 7 mm.
Putem vorbi pe privat.
Nu inteleg "divortul", dar sa sti ca gasesti Camaro, super marfa la xsport
Bla bla bla
Draga Dell, dar la Izverna ai intrat? Incearca acolo sa vezi adevarata experienta, adevarat..putin riscanta dar dupa aceea nimic nu iti mai poate sta in cale!
Am inteles ca ne intalnim la sfarsitul lunii la Izverna, anul trecut seviciul nu ti-a permis, acum...ai ocazia sa iti testezi costumul uscat!...ne vom distra de minune, te vei convinge.
Va fi un examen greu, dar adevarat!
Mai avem cateva zile
Am inteles ca ne intalnim la sfarsitul lunii la Izverna, anul trecut seviciul nu ti-a permis, acum...ai ocazia sa iti testezi costumul uscat!...ne vom distra de minune, te vei convinge.
Va fi un examen greu, dar adevarat!
Mai avem cateva zile
ape limpezi!!! ...
-
- Senior
schimb
dau o camera video panasonic GS37 noua in garantie 2 ani la pret de 1200RON pt un costum semiumed marimea 50. 6-7mm. danfil70@yahoo.com
-
- Senior
skimb
mentionez ca ofer la skimb videocamera noua 2 ani garantie Panasonic NV GS37 pt un costum semiuscat 5-7mm. marimea 50 (M) kiar dak este putin folosit (2,3scufundari) facem skimbul.sa nu ma deplasez degeaba.