Vand Labe Beuchat X-Jet - marimea M-L (41-44) - ajustabile

Echipamente de scufundare sh - mica publicitate

Moderator: scubadiver.ro

Post Reply
Serge
Veteran
Numar de scufundari: 101-200
Certificare/acreditare: NAUI Open Water
PADI Advanced Open Water
PADI Enriched Air (Nitrox)
AIDA Freediver **, *** si ****
AIDA Instructor

Vand Labe Beuchat X-Jet - marimea M-L (41-44) - ajustabile

Post by Serge »

Datorita succesului neasteptat cu alte doua oferte pe acest forum (inca mai am un singur computer Suunto Vyper si un singur constum Mares!!!) iata inca o oferta, la un pret acceptabil.

Labe Beuchat X-Jet, culoare albastra, marimea M-L, ajustabile asa ca pot fi folosite fara probleme cu sau fara sosete ori cirma de neopren. Excelente pentru scufundari, de aceea le si vand pentru ca am trecut la apnee unde trebuie o configuratie diferita.

Sunt folosite cam 1 an de zile, fara nici o problema funtionala insa sunt ceva zgarieturi pe suprafata lor (mda, am dat cu ele in pietre uneori!).

Descriere - X-jet sunt facute din 3 materiale compozite. Prezinta doua orificii in partea posterioara pentru a asigura o scurgere ghidata a apei in lungul lamei. Astfel se reduce si turbulenta, rezultatul fiind mai multa putere de propulsie cu un efort mai redus din partea picioarelor. Eu un sistem foarte simplu si eficient de inchidere la calcai si de asemenea, printr-o singura apasare, se pot desface imediat in caz de urgenta.

Pretul - 200 RON pentru cine intreaba, 170 RON pentru cine cumpara! Ulitima pereche! :D

sergiu
No gravity
Serge
Veteran
Numar de scufundari: 101-200
Certificare/acreditare: NAUI Open Water
PADI Advanced Open Water
PADI Enriched Air (Nitrox)
AIDA Freediver **, *** si ****
AIDA Instructor

am uitat poza...

Post by Serge »