PENTRU COLECTIONARI
- divefilm
- Veteran
- Numar de scufundari: peste 1000
- Certificare/acreditare: Instructor NAUI#48313
PENTRU COLECTIONARI
http://www.xsport.ro ofera pentru colectionari cinci pachete ale regulatorului LEGEND LX SUPREME GOLD http://www.xsport.ro/index.php?produs=129292 care a fost fabricat in editie limitata de cinci sute de bucati.
Primul venit primul servit.
Primul venit primul servit.
- gibonul
- Veteran
- Numar de scufundari: 201-1000
- Certificare/acreditare: Advanced
Re: PENTRU COLECCTIONARI
urmeaza in scurt timp pe http://www.xsport.ro
* buteliile din platina
* catarame cu cristale Swarovski pt BCD
* geanta Louis Vuitton pt transportul echipamentului
* computere Audemars Piguet
* compresoare Rolls Royce
* buteliile din platina
* catarame cu cristale Swarovski pt BCD
* geanta Louis Vuitton pt transportul echipamentului
* computere Audemars Piguet
* compresoare Rolls Royce
Never underestimate the power of stupid people in large groups
Facebook Sorin Deleanu
Wine is constant proof that God loves us and loves to see us happy
Facebook Sorin Deleanu
Wine is constant proof that God loves us and loves to see us happy
Nu uita masca Gucci, botoshii din piele de crocodil, costumele de neopren semnate personal de Versace si manerul de butelie din mahon.
- divefilm
- Veteran
- Numar de scufundari: peste 1000
- Certificare/acreditare: Instructor NAUI#48313
Obrazul subtire cu cheltuiala se tine.
Nu uitati sunt doar cinci pachete.
Nu uitati sunt doar cinci pachete.
Re: PENTRU COLECTIONARI
Serios acum.... exista printre noi colectionari de echipament (vechi) de scufundare?
Dc da.... marfa la iveala domnilor... sa se bucure ochiul tuturor
Dc da.... marfa la iveala domnilor... sa se bucure ochiul tuturor
Salutare,
Eu caut de ceva timp un MISTRAL nou-functionabil, dar dintre primele modele fabricate, pana acum nu am gasit, daca are cineva sau poate stiti pe cineva, ofer oricat.
life is a bitch and then you dive....
Eu caut de ceva timp un MISTRAL nou-functionabil, dar dintre primele modele fabricate, pana acum nu am gasit, daca are cineva sau poate stiti pe cineva, ofer oricat.
life is a bitch and then you dive....
royal mistral?Salutare,
mistral gen I?
mistral narghile?...
cat e de mult tre sa mergem inapoi in timp
.... defineste "oricat"
royal mistral, e super
zi-mi o suma si vedem
zi-mi o suma si vedem
royalul este cel mai nou dintre ele...credeam ca alergi dupa un narghile... eventual cu cuplaje pentru alimentare de la suprafata ( ca sa fie si mai rar)....
n-am zis ca vand
ma pot insa interesa... defineste "oricat" ca sa stiu ce strig in stanga si'n dreapta
n-am zis ca vand
ma pot insa interesa... defineste "oricat" ca sa stiu ce strig in stanga si'n dreapta
tot pentru colectionari... un mustiuc deosebit montat pe un detentor ce a facut istorie.. TX 50 de la APEKS
din pacate .... numai un exemplar
http://i118.photobucket.com/albums/o84/ ... hpiece.jpg
recomandat sexului frumos
din pacate .... numai un exemplar
http://i118.photobucket.com/albums/o84/ ... hpiece.jpg
recomandat sexului frumos
Salutare,
Pe un MISTRAL (nu conteaza ce model e) de peste 40 ani merg pana la 1000 E. Conditia e sa fie functionabil si sa arate foarte OK.
life is a bitch and then you dive..
Pe un MISTRAL (nu conteaza ce model e) de peste 40 ani merg pana la 1000 E. Conditia e sa fie functionabil si sa arate foarte OK.
life is a bitch and then you dive..
ROYAL MISTRAL generatia a II-a s.n. 55316. Nou, la cutie....
A intrat in apa o singura data, vara 2008. Conexiune INT originala. Absolut functional. ATENTIE - nu se utilizeaza la presiuni mai mari de 150bar (pe vremea aceea era presiunea maxima)
Daca iti place da-mi un mess, te pun in legatura (s-ar putea sa scapi ceva mai ieftin, + o bere)
A intrat in apa o singura data, vara 2008. Conexiune INT originala. Absolut functional. ATENTIE - nu se utilizeaza la presiuni mai mari de 150bar (pe vremea aceea era presiunea maxima)
Daca iti place da-mi un mess, te pun in legatura (s-ar putea sa scapi ceva mai ieftin, + o bere)
The natek - Arata foarte bine doar ca e putin cam prea nou, poate ca afli ceva de vreo unul mai vechi, daca nu atunci discutam despre cel din foto,
Imi place si mustiucu de la Apeks-ul de mai sus
Imi place si mustiucu de la Apeks-ul de mai sus
ALOOO ne batem joc? ai zis royal.... pai am dat j'de mii de telefoane sa gasesc "super ok, super functional, cu norisori roz..." dc vrei o ruginitura ce sa fac.. sa il scap in butoiu cu otet si sa il usuc pe capota masini,,la soare (ii dam o patina timpului, un polish.. si dc e julit il bagam la o baie de crom) si sa nu uit.. cauciucurile o sa le dau cu pepsi
gandeste-te bine ce anume vrei si zi.... deja se fac 2 beri.. ca sa imi acopar factura le telefon
gandeste-te bine ce anume vrei si zi.... deja se fac 2 beri.. ca sa imi acopar factura le telefon