Excursie de scufundari in Egipt - Hurghada -> 12 - 19 Mai.

Locul in care ne adunam pentru a organiza vacante de scufundari.
rey
Veteran
Numar de scufundari: 11-50
Certificare/acreditare: AOWD NAUI

Re: Excursie de scufundari in Egipt - Hurghada -> 12 - 19 Mai.

Post by rey »

Eu unul sint de acord cu liberrul la poze cu toate ca poza cea mai ''compromitatoare'' cu mine si persoana respectiva :lol: a fost pusa direct pe forum asa ca ii multumesc ca mi-a facut reclama gratis ,oricum statzi linistiti era cu ''alifie'' :P
In alta ordine de idei daca cineva vrea, poate sa dea parola altei persoane sa se uite la poze fara a cere voie celor de pe forum credetzi ca o sa stea cineva sa urmareasca toate IP calculatoatrelor care intra in ftp si la urma ce dracu avem de ascuns , ca acolo nu ne-am rusinat intre noi de nimic ; A FOST O SUPER EXCURSIE cum ar fi ca minunatele poze puse de Razvan in alte locatzii sa fie securizate si cu acces doar de unele persoane , totzi terbuie sa ne bucuriam si de bucuria altora .
adonay
Veteran
Certificare/acreditare: NAUI OWD

Post by adonay »

rey wrote:Eu unul sint de acord cu liberrul la poze cu toate ca poza cea mai ''compromitatoare'' cu mine si persoana respectiva :lol: a fost pusa direct pe forum asa ca ii multumesc ca mi-a facut reclama gratis ,oricum statzi linistiti era cu ''alifie'' :P
Mihai,

Ma bucur ca te-a amuzat si pe tine poza postata de mine :P
Sorin CONSTANTINESCU
http://matale.ro/trips/
adonay
Veteran

Post by adonay »

Pana se hotaraste lumea sa declasifice fotografiile de pe FTP-ul securizat, va dau link-ul catre galeria mea de la Picasaweb:

http://picasaweb.google.com/consta/Hurg ... directlink
http://picasaweb.google.com/consta/Hurg ... directlink
Sorin CONSTANTINESCU
milionarul
Junior

Post by milionarul »

Bai bai..stati asa va dau 1 milion de dolari si gata...toata lumea e multumita..!Pai nu-i asa?
rey
Veteran
Certificare/acreditare: AOWD NAUI

Post by rey »

decit sa ne dai noua ''milionul'' mai bine ne achitzi excursia cu Razvan si itzi promitem ca te servim acolo ca pe un adevarat PASA
adonay
Veteran

Post by adonay »

rey wrote:decit sa ne dai noua ''milionul'' mai bine ne achitzi excursia cu Razvan si itzi promitem ca te servim acolo ca pe un adevarat PASA
Am impresia ca excursia propusa de Razvan se cam suprapune cu excursia din Egipt de la toamna :twisted:
Sorin CONSTANTINESCU
Bodanel
Veteran
Numar de scufundari: 0-10

Post by Bodanel »

Daca excursia o sa fie dupa 20 septembrie sigur merg si eu.
Inainte sa dai mana cu un om intreaba-te daca acel om nu te va lovi intr-o zi.
papie
Veteran

Post by papie »

Doua colaje pentru alinarea suferintelor ... :lol:
Attachments
001.jpg
001.jpg (153.72 KiB) Viewed 28131 times
Egypt_2009 (999).jpg
Egypt_2009 (999).jpg (200.21 KiB) Viewed 28131 times
Misa
Veteran

Post by Misa »

Bodanel wrote:Daca excursia o sa fie dupa 20 septembrie sigur merg si eu.
Octombrie sau Noiembrie din ce-am auzit.

Papie: ce-ti mai place photoshopul :)

Nice pics!
The worst day diving is better than the best day working.

http://www.soniamisa.blogspot.com
http://www.claudiumisa.blogspot.com
Bodanel
Veteran

Post by Bodanel »

Daca e octombrie sau noiembrie vin sigur + nevasta care vrea sa vada o piramida.
victor
Veteran

Post by victor »

Din experienta celor care s-au dus pe la Luxor si au regretat ca nu au venit la Thistlegorm, aparent ar fi bine sa renunti la piramide din Hurghada. Noi eram pe la 6 seara relaxati la terasa, euforici de la azotul Thistlegorm-ului, iar ei au venit undeva in noapte, obositi, rupti de caldura si sete, si deprimati ca n-au vazut mai nimic.

Plus ca au facut safari cu autocarul prin desert ca sa ocoleasca punctele de control ale politiei, pentru ca nu aveau nu stiu ce autorizatie.
adonay
Veteran

Post by adonay »

victor wrote:Din experienta celor care s-au dus pe la Luxor si au regretat ca nu au venit la Thistlegorm, aparent ar fi bine sa renunti la piramide din Hurghada. Noi eram pe la 6 seara relaxati la terasa, euforici de la azotul Thistlegorm-ului, iar ei au venit undeva in noapte, obositi, rupti de caldura si sete, si deprimati ca n-au vazut mai nimic.

Plus ca au facut safari cu autocarul prin desert ca sa ocoleasca punctele de control ale politiei, pentru ca nu aveau nu stiu ce autorizatie.
El vrea sa mearga la piramide, adica si mai departe! :oops:
Sorin CONSTANTINESCU
Misa
Veteran

Post by Misa »

victor wrote:Din experienta celor care s-au dus pe la Luxor si au regretat ca nu au venit la Thistlegorm, aparent ar fi bine sa renunti la piramide din Hurghada. Noi eram pe la 6 seara relaxati la terasa, euforici de la azotul Thistlegorm-ului, iar ei au venit undeva in noapte, obositi, rupti de caldura si sete, si deprimati ca n-au vazut mai nimic.

...autorizatie de mers pe timp de noapte. Nu ai voie ( din spusele lor ) sa conduci masini mari pe drumurile lor mici noaptea pana la 6 AM...asa ca noi de pe la 3 la 6 am facut safari cu niste microbuze...mai ramanea impotmolit unu si se chinuiau soferii sa lege o sfoara intre masini...sfoara care se rupea in secunda 2...mai treceam fraudulos printr-o zona militarizata si ne trageau perdelele sa nu ne uitam...mai un Kalashnikov prin dreptul geamului. Odata ajunsi acolo am fost la templul KarnaK singura chestie misto din ce-am vazut...dupa care am mers sa mancam. Dupa ce-am mancat ne-au promis ca ne duc la Valley of the Queens si la Valley of the Kings...si la inca 2 chestii extra...o excursie la o plantatie de bananieri si vizita la o parfumerie. Ne-au tinut 1h la parfumerie timp in care barbatii au iesit mirosind a niste cocote masculine, ca deh, miasmele iti intrau adanc in piele, ba iti intrau in ochi si-ti provocau iritatii maxime, ba combinate cu mirosul nostru de calator inversunat iti dadeau nasul pe spate, una peste alta, nimic cu adevarat interesant. Cand am ajuns la Valley of the Queens si am coborat din masina.....45 de grade in desert si-au pus amprenta pe mine. Am aruncat 1L de apa rece peste mine...litru de apa care avea valabilitate undeva intre 5-7 min...dupa care se evapora si tricoul ramanea asa un pic cartonat. Am mers si vreo 10 min de m-a batut soarele in cap de nu mai stiam de mine si-am ajuns la mormintele reginelor!!! Oh my god zic eu....minunat...intram inauntru...niste picturi mizere ciudate pe pereti...ma deplasez in galerie, un nene imi o bucata de carton (sa-mi fac vant) si-mi spune...1 bound...1 bound....socat de pretul cartonului ii arat ca sunt ok, sprinten, viteaz si trec pe langa el. Dupa ce-am mers 10s de la intrare ajung la final si-mi zic...unde-i mormantul...unde-i regina...unde-s mortii...si mi se spune ca sunt intr-un sarcofag in ultima camera pe care mi-l arata. In mintea mea..imi zic ca putea sa fie orice acolo...numai regina reginelor nu! Iesim de acolo si ghidul ne anunta cu tristete ca suntem in intarziere si ca nu mai putem sa mergem si la Valley of the KIngs...ca am lalait-o pana acum..si oricum...de ce sa mergem...este exact la fel, identic ca aici...ne zice doamna!!! Oh, what the fuck zic eu....ce misto....stau si mai putin in soare....dar...ne anunta ca am platit 10 E pt o excursie la o plantatie de bananieri....OH NU!!!...ajungem iarasi in autocar...dar nu inainte sa stam 30 de minute++ in desertul mortilor egipteni...in statie...ca sa asteptam masina care nu mai venea...probabil se dusese sa mai faca un comision, imi zic eu. Vine si masina si iarasi aud vocea ghidului pt a 11.000.000 oara spunand: " iala iala, familia...follow me". In autocar toate bune si frumoase, aer imbacsit, apa rece se transformase in apa calda...iar cand am cerut niste apa rece...mi-a spus...."You cannot buy water from here, this place is cursed...it will bring bad luck on you"...wtf, imi era sete....nu vroiam sa castig la loto sau sa dau un acatist ceva....IMI ERA SETE!!!...si inghit in gol cu gandul la sticla de apa pe care ghidul imi spune ca mi-o va face rost LA JUMA DE PRET!!! 2 bounds!!! Oh...ce misto...ajungem la barca...vine si sticla de apa....la juma de pret + tva 50%...3 bound!!! Incepem sa ne deplasam pe Nil catre zona cu bananieri pt care platisem 10E. Ne duce ghidul pe un camp pe care erau plantati bananieri, camp care nu era f diferit fata de un camp plin cu porumb. Mergem paralel cu acel camp..si dupa 1 min de mers ne spune...haideti sa ne intoarcem...iala iala..follow me...its fruit time!!!...OLE! Am stat 1h si acolo pe insula stiuletilor care faceau banane...am mancat niste fructe dupa care ne spune ca e timpul sa mergem acasa. Ajungem la autocar pe la ora 16:00...iar la hotel la ora 22:30. Nu va pot spune a ce miroseam...era o combinatie intre Givenchy, Armani, Peppermint ( de la parfumerie ) + mirosurile ambientale personale + mirosul de localnic = Love!

ps: as fi dat dublul excursiei...doar ca sa nu sune ceasul la ora 2:45!
Last edited by Misa on Thu May 28, 2009 4:10 pm, edited 2 times in total.
The worst day diving is better than the best day working.

http://www.soniamisa.blogspot.com
http://www.claudiumisa.blogspot.com
Bodanel
Veteran

Post by Bodanel »

As vrea sa vad si eu o piramida insa asta a fost conditia pusa de nevasta. Eu consider asta un compromis acceptabil. Alta excursie la piramide nu mai esta ?
codrea
Senior
Certificare/acreditare: NAUI OWD, NAUI AOWD, NAUI RESCUE & FIRST AID in curs

Post by codrea »

Hurghada nu e tocmai locul potrivit din care sa faci excursii la piramide. In plus, pietrele alea mai rezista cateva mii de ani acolo, deci ai timp sa le vezi. Thistlegorm-ul, la modul cum e exploatata acum, nu cred ca o mai duce mai mult de 10 ani. Sau poate chiar mai putin, daca se mai gasesc destepti care sa razuiasca proiectilele cu cutitul.
Concentrati in metropole,condusi de GPS
Vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des...
Post Reply