INTALNIRE PERIODICA PENTRU PLANIFICARI

Alex78
Junior

Re: INTALNIRE PERIODICA PENTRU PLANIFICARI

Post by Alex78 »

Pana la urma tot nu am inteles. Ati planificat ceva sau nu? Poate se mai lipesc si altii la planificarile voastre daca stim despre ce este vorba.
still waters run deep ......so.......look before you leap
kimi
Veteran
Numar de scufundari: 11-50
Certificare/acreditare: SSI-OWD

Post by kimi »

De ce nu ne spui ce asteptari ai?
La urma urmei se numesc "ïntalniri periodice pentru planificari" dar ar trebui adaugat si "socializari". Scopul acestor intalniri este de a ne cunoaste, pentru inceput, si de a crea o cale de comunicare , alta decat acest forum care este un pic ïmpersonal". Discutiile se duc apoi in directia in care vrem noi : planificari, impresii, sfaturi....orice
Poate vii data viitoare si iti faci singur o parere.
Te asteptam cu drag!
Alex78 wrote:Pana la urma tot nu am inteles. Ati planificat ceva sau nu? Poate se mai lipesc si altii la planificarile voastre daca stim despre ce este vorba.
Bimbo
Veteran
Numar de scufundari: 51-100
Certificare/acreditare: naui aowd

Post by Bimbo »

a fost interesanta intilnirea scufundacilor,-eu am venit cu role-he-he-bercea m-a refuzat cind l-am rugat sa se duca sa imi ia un suc -ca eram pe role si pe jos era pietris!!! asa ca il tin minte cind ne scufundam de noapte si il trimit in larg cum m-a trimis el pe la 400 de metri in mlastina cu cielo,incercind sa gasim un drum ocolitor de constanta,dupa gps-ul lui de tuareg!!
iar cristina a uitat sa puna pozele pe forum sa vedeti si voi ce se intimpla cind indicatiile rutiere a lui ionut se imbina cu gps-ul lui bercea si masina mea pe dealurile uitate ale dobrogei!
apropo!primul fugit de la intilnire a fost bercea -cel care ne aduna acolo in parc!cica avea cumparaturi de facut de la metro!
pe laura o intelegem ca era cu al mic !misha era ocupat cu ce?cu baita...asa ca la ora -20. 30- nu va bazati pe el inca 6 luni!
mihai a stat destul de mult dar si el este dependent de cineva!kimi si cu cornel au ramas pina la final,asta ca sa vedeti cum sta treaba pe plaiuri herastreiene!!
Bimbo
Veteran
Certificare/acreditare: naui aowd

Post by Bimbo »

saptamina asta ,mai exact miercuri 15 ne vedem la 19.00?tot in parc?daca da-propun sa facem cumparaturi de marti sa stam si noi la o bere mai lunga.cine mai vine?
codrut.ctin
Junior
Certificare/acreditare: AOWD(`07)+Nitrox(`09)

Post by codrut.ctin »

Buna ziua tuturor,

Eu sunt Codrut si sunt dive addict! :) In acelasi timp sunt nou pe acest forum si doresc sa particip si eu la intalnirea de miercurea asta - 15.07, ora 19? Arc?(in masura in care se confirma) deoarece tocmai m-am intors din Grecia unde mi-am luat atestatul de Nitrox(cu AOWD luat in 2007 + 25 dives) si cei de acolo mi-au povestit despre live-a-bordul pe care il au in fiecare an in Egipt. Am stabilit ca este atat de tare o astfel de experienta(am vazut ca destul de multi ati marsat pentru 4 diveuri pe zi "obligatoriu" - instructorul meu mi-a povestit ca ei faceau 3/zi si era foarte bine, frumos, ne-extenuant si safe!) incat daca nu reusesc sa merg din Romania(avantaj charter+grupul+organizare) intr-un astfel de safari atunci in mod sigur o sa merg cu ei in Octombrie(deh, 40 de grecotei, 80% sunt foarte experimentati + EAX obligatoriu, cred ca este totusi o echipa buna dar nu se poate compara cu grupul pe care l-am vazut deja coagulat pe acest forum :D ).

Asadar sper sa ne intalnim poimaine si sa vedem peste 3 luni in acelasi loc(oricare coral sau epava din Egipt fara 10 dive-ships in jur) stingrey - splendide!, morene de 1.5-2 metri :))), si cativa sharks... pe care sunt "very excited" sa-i intalnesc personal anul asta!!!!

c.
kimi
Veteran
Certificare/acreditare: SSI-OWD

Post by kimi »

vin si eu!
Bimbo wrote:saptamina asta ,mai exact miercuri 15 ne vedem la 19.00?tot in parc?daca da-propun sa facem cumparaturi de marti sa stam si noi la o bere mai lunga.cine mai vine?
bercea
Veteran

Post by bercea »

salutare tuturor

intalnirea este confirmata pentru miercuri, 15.07.2009, ora 19.00 la prima terasa pe stanga, la arc.

va asteptam pe toti si noi ( eu si cristina) vom fi acolo poate chiar mai devreme. ca sa ne recunoastem de noii veniti, o sa avem un snorkel pe masa ( in halba de bere) :P

pana ne intalnim, intrati aici ca sa vedeti ALTERNATIVA unui uichend la mare: http://www.motociclism.ro/forum/index.p ... 85530&st=0 LA PAGINA 7-8 SUNT SI POZE :lol:
Alex
Veteran

Post by Alex »

bercea wrote:ALTERNATIVA unui uichend la mare: http://www.motociclism.ro/forum/index.p ... 85530&st=0 LA PAGINA 7-8 SUNT SI POZE :lol:
Vreau sa iti spun ca am stat si am citit de la prima pagina. Super organizare, super excursie . Foarte frumos. Bravo 8)
bercea
Veteran

Post by bercea »

Alex wrote:
bercea wrote:ALTERNATIVA unui uichend la mare: http://www.motociclism.ro/forum/index.p ... 85530&st=0 LA PAGINA 7-8 SUNT SI POZE :lol:
Vreau sa iti spun ca am stat si am citit de la prima pagina. Super organizare, super excursie . Foarte frumos. Bravo 8)
multumesc de aprecieri. urmatoarea tura moto o voi promova si in randul scufundacilor. poate reusim jonctiunea :P

ar fi belea sa te scufunzi cu o casca moto si sa mergi cu 200 km/ora cu ochelari de scuba si snorkel :P

ne vedem maine la arc !
luura
Junior
Numar de scufundari: 0-10
Certificare/acreditare: CMAS 1*

Post by luura »

Salutare

De data asta nu putem veni, dar sper sa va gasim tot acolo saptamana viitoare.

spor la planuit
bercea
Veteran

Post by bercea »

daca aveti si alte pasiuni decat scufundarea.... poate reusim sa le cuplam :P

am deschis un nou topic aici: http://www.motociclism.ro/forum/index.p ... pic=395350
bercea
Veteran

Post by bercea »

AZI este intalnire de MOTO-SCUFUNDACI la ARC prima terasa pe stanga, ora 19.00

anuntati aici daca veniti. noi vom ajunge poate chiar mai devreme VA ASTEPTAM !
VALI
Veteran
Certificare/acreditare: AOWD NAUI

Post by VALI »

prima terasa pe stanga ... din ce directie?
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
Misa
Veteran

Post by Misa »

la arc in statie la autobuz cum te duci spre Baneasca. In spate e terasa pe stg.

Din pacate nu cred ca vin sau poate vin dupa ora 8 daca ma lasa sefu. See ya there..or not! :lol:
The worst day diving is better than the best day working.

http://www.soniamisa.blogspot.com
http://www.claudiumisa.blogspot.com
bercea
Veteran

Post by bercea »

misha, sa stii ca daca vi sau nu, eu tot voi fi acolo !!!!!!!!

nu imi pasa de tine, chiar daca nu vrei sa ma vezi, eu tot merg !!!!!!!!!!

...si daca nu ajungi si tu, odata tot am sa te prind in apa singur si o sa iti innod furtunele alea lungi.....mai bine le tai si mi le fac sireturi :twisted:
Post Reply