Mi se pare f ok aceasta scufundare de verificare...ma pun in locul DM-ului si prefer sa stiu cu cine am de-a face decat sa ma trezesc cu cine stie ce problema.eugen wrote:In Bodrum si in general in Turcia nu plateste nimeni in plus pentru scufundarea de verificare. Aceasta presupune verificarea golirii mastii si recuperarea detentorului dupa care scafandrul isi vede frumos de pestii lui. Instructorul verifica timpii consumul de aer si competenta flotabilitatii. Imagineza-ti ca tu ti-ai deschide un centru intr-o locatie exotica cu locuri care mai de care: epave, pereti, recife. La centru vin scafandri din toate colturile lumii. Unii se scufunda regulat si de multi ani, altii doar de cateva ori pe an in locatii cu apa nu prea adanca, altii nu s-au scufundat de 2,3 ani. Daca ar fi sa iei tu decizia siguratei lor si a bunei functionari a centrului tau in rezortul de turism, ma gandesc ca ai fi mai linistit sa stii ca acesti scafandri nu isi vor face rau singuri. In Sharm e mai complicat pentru ca asa vrea legislatia.
Thumbs up the ideea!