Antrenamente in extrasezon?
Moderator: dell_ser
-
- Senior
- Numar de scufundari: 51-100
- Certificare/acreditare: padi aow
Antrenamente in extrasezon?
Sa luam exemplu de la prietenii freediveri, care isi vad linistiti de antrenamentele lor.
Intrebarea este: Stiti careva daca sunt organizate antrenamente pentru scubadiveri, in Bucuresti?
Prin alte locuri, in fiecare miercuri seara se inchiria piscina (sau numai un culoar), si dive-center-ul aducea buteliile, centurile si lestul ... si fiecare-si facea antrenamentul (sau cursurile)... plateam fiecare nota si dupa aceea, daca mai era vreme, ieseam la o terasa. Daca nu, acasica...
Gasim noi asa ceva si-n Bucuresti?
Sau daca nu se exista, credeti ca ar fi fezabila ideea sa organizam asa ceva?
Mie mi-ar fi tare folositoare, ca ma simt "placut uscat" si nu vreau sa raman asa pana in aprilie-mai 2010.
Hai sa ne gandim, si cand s-or intoarce oamenii de la Hurghada, sa-i intrebam si pe ei ce parere au
Happy bubbles evryone.
Intrebarea este: Stiti careva daca sunt organizate antrenamente pentru scubadiveri, in Bucuresti?
Prin alte locuri, in fiecare miercuri seara se inchiria piscina (sau numai un culoar), si dive-center-ul aducea buteliile, centurile si lestul ... si fiecare-si facea antrenamentul (sau cursurile)... plateam fiecare nota si dupa aceea, daca mai era vreme, ieseam la o terasa. Daca nu, acasica...
Gasim noi asa ceva si-n Bucuresti?
Sau daca nu se exista, credeti ca ar fi fezabila ideea sa organizam asa ceva?
Mie mi-ar fi tare folositoare, ca ma simt "placut uscat" si nu vreau sa raman asa pana in aprilie-mai 2010.
Hai sa ne gandim, si cand s-or intoarce oamenii de la Hurghada, sa-i intrebam si pe ei ce parere au
Happy bubbles evryone.
- evic29
- Veteran
- Numar de scufundari: 201-1000
- Certificare/acreditare: nase owd
Re: Antrenamente in extrasezon?
Eu merg cind pot seara la bazin si inot .
Am deosebita onoare sa fiu arbitru de plo pe apa si deci acces la baza sportiva cind doresc.
In rest cu echipament cind apuc cu cei de la club, sau la balta .
Sper sa pot sa imi iau un costum uscat ca vine iarna .
Ps. Eu sunt din oradea .
Am deosebita onoare sa fiu arbitru de plo pe apa si deci acces la baza sportiva cind doresc.
In rest cu echipament cind apuc cu cei de la club, sau la balta .
Sper sa pot sa imi iau un costum uscat ca vine iarna .
Ps. Eu sunt din oradea .
-
- Senior
Mda, azi mi-am luat o vesta noua si... n-am cu ce s-o bag la apa, s-o incerc.
Fratilor, voi cand si unde va scufundati prin Bucuresti ???
Fratilor, voi cand si unde va scufundati prin Bucuresti ???
- evic29
- Veteran
- Numar de scufundari: 201-1000
- Certificare/acreditare: nase owd
Recomand sa o probezi la bazin eu asa fac cu orice echipament nou .
Sa o folosesti sanatos .
Sa o folosesti sanatos .
- VALI
- Veteran
- Certificare/acreditare: AOWD NAUI
cel mai bine ar fi asa:
stiu ca robert [scubadiver.ro] facea lectii in bazin
acum nu stiu daca inchiria tot bazinul sau nu [e vb de floreasca]
cand se intoarce ar fi ok sa vb cu el si sa incercam sa inchiriem o ora sau doua macar 2 culoare [scubadivers+freedivers], pentru ca noi mergem acolo si ne antrenam, dar numai in timpul programului cu publicul
din pacate publicul cam incurca [mai ales la faza cu vegetatul la capat de culoar] si e destul de greu dupa ce ai facut o lungime de bazin pe sub apa sa reusesti sa intorci in conditii de siguranta
vedem, vorbim poate facem ceva comun...
cand se intoarce ar fi ok sa vb cu el si sa incercam sa inchiriem o ora sau doua macar 2 culoare [scubadivers+freedivers], pentru ca noi mergem acolo si ne antrenam, dar numai in timpul programului cu publicul
din pacate publicul cam incurca [mai ales la faza cu vegetatul la capat de culoar] si e destul de greu dupa ce ai facut o lungime de bazin pe sub apa sa reusesti sa intorci in conditii de siguranta
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
-
- Senior
That's the spirit
-
- Veteran
- Numar de scufundari: 0-10
- Certificare/acreditare: OWD
you guys are starting an organization ) i like it
There is too much blood.
There can be only one fresh... MANGO FRESH.
There can be only one fresh... MANGO FRESH.
-
- Senior
well? ce parere aveti?VALI wrote:cel mai bine ar fi asa:
-
- Veteran
- Certificare/acreditare: naui aowd
eu am facut 2 scufundari in snagov,unul in lacul de acumulare de pe olt la FARCASELE,vreau sa incerc canalul siderurgic de la calarasi ,are 200-300 m latime ,adincime pe la 11-16 m,sunt crescatorii de sturioni pe el,pare interesant si aproape !
-
- Veteran
- Certificare/acreditare: naui aowd
daca e cineva intersat de o scufundare -doua -la constanta sau agigea ma bag si eu!eventual plecam dimineta si ne intoarcem seara!sau orice alta chestie
-
- Junior
- Numar de scufundari: 0-10
- Certificare/acreditare: CMAS 1*
Cautam si noi un "grup" cu care sa ne putem antrena, eventual sub indrumarea cuiva. Putem vorbi la o piscina sa ne rezerve un culoar intr-un anumit interval, insa trebuie sa se stie sigur ca vine lumea, ca sa nu plateasca cineva pentru tot grupul. Eu sunt incepatoare si, din varii motive, nu m-am mai scufundat de 1 an, mi-ar prinde bine sa mai intru in piscina in iarna, ca sa nu fiu total nepregatita la primavara. Sotul meu se scufunda de 20 de ani, insa si el este obisnuit ca, intre scufundari, sa mearga regulat la piscina pentru antrenament. In Bucuresti n-am gasit nimic de genul acesta, poate n-am stiut unde sa cautam?
- divefilm
- Veteran
- Numar de scufundari: peste 1000
- Certificare/acreditare: Instructor NAUI#48313
Contactati Scubadiver.ro Center
-
- Senior
Daca faci cinste cu un costum uscat ca de udat pe vremea asta nu ma ud nici pentru .... hmmm... well, chestiunea este pana la urma discutabila.Bimbo wrote:daca e cineva intersat de o scufundare -doua -la constanta sau agigea ma bag si eu!eventual plecam dimineta si ne intoarcem seara!sau orice alta chestie
Contactati Scubadiver.ro center... ok, I will
Dar n-ar strica si-o informatie pe forum, pentru "future reference" si pentru alti doritori (Luura&Co, de par exampl)
- divefilm
- Veteran
- Numar de scufundari: peste 1000
- Certificare/acreditare: Instructor NAUI#48313
Penru cei interesati, facem pregatire la bazin o data pe saptamina Miercurea.
Costul pregatirii este de 50 EUR de persona si include TVA
Scafandrii care doresc sa participe, trebuie sa anunte participarea la sesiunea de antrenament cu minim 72 de ore in avans si sa achite contravaloarea.
Antrenamentele poate fi in programat si in alta zi din cursul saptamanii incepand cu ora 20:30 pana la ora 22:00.(Luni /Vineri)
Minimum de participanti pentru a se tine antrenamentul este de 4 persoane.
Pentru a participa la antrenament, scafandrul interesat trebuie sa transmita pe mail inaltimea , greutatea si nr. de la picior pentru alegerea echipamentului potrivit.
Pe timpul antrenamentului scafandrii vor fi asistati de un instructor sau DiveMaster
Costul pregatirii este de 50 EUR de persona si include TVA
Scafandrii care doresc sa participe, trebuie sa anunte participarea la sesiunea de antrenament cu minim 72 de ore in avans si sa achite contravaloarea.
Antrenamentele poate fi in programat si in alta zi din cursul saptamanii incepand cu ora 20:30 pana la ora 22:00.(Luni /Vineri)
Minimum de participanti pentru a se tine antrenamentul este de 4 persoane.
Pentru a participa la antrenament, scafandrul interesat trebuie sa transmita pe mail inaltimea , greutatea si nr. de la picior pentru alegerea echipamentului potrivit.
Pe timpul antrenamentului scafandrii vor fi asistati de un instructor sau DiveMaster
-
- Senior
Atta boy