Cursuri???

Informatii despre cursurile organizate de SCUBADIVER.RO CENTER

Moderator: scubadiver.ro

tibix
Junior

Post by tibix »

La subiect ca de obicei.Scurt si concis.Felicitari.Sa stie omu incotro apuca...
dive_ro
Senior

Post by dive_ro »

corect, scurt si la obiect. dar, daca el ar fi citit cu atentie si era interesat cu adevarat, ar fi vazut ca mai sus nautilius a postat un raspuns asemanator. oricum, standardele impuse de centrul de scafandri sunt stricte.
Nautilius
Veteran

Post by Nautilius »

multumesc d_ro. poate se va hotara sa se alature noua si in final ii va fi mult mai usor sa se hotarasca ce sa faca. ti-ai gasit plumbi?
ape limpezi!!! ...
ptr_constantin
Junior

-multumesc pt raspunsurile date pana acum...

Post by ptr_constantin »

-mda acum am inteles,ok ms mult.
Nautilius
Veteran

Post by Nautilius »

..placerea este de partea noastra :wink:
ape limpezi!!! ...
ptr_constantin
Junior

asa e sa vad care si cum sta treaba si poate poate ....

Post by ptr_constantin »

-sa vad si sa ma gandesc care si cum sta treaba poate voi face acest curs,aveti dreptate si am observat de raspunsurile date ,vroiam sa stiu exact atata tot.
dive_ro
Senior

Post by dive_ro »

..in concluzie, in ce domeniu te-ai orientat???? :wink:
pall_mall
Junior

Re: -ms frumos pt raspuns

Post by pall_mall »

ptr_constantin wrote:-ma interesa daca ma pot angaja ca scafandru la noi in Romania(asta vreau sa aflu),am aflat ca e dat o lege la noi in romania nu stiu prea bine ca (o ordonanta de urgenta)in care se spune ca un Scafandru ca sa poata munci la noi in Romania trebuie sa faca la Centru de Scafandrii.Ma puteti lamuri in cateva cuvinte daca a-si face un curs de scafandru inafara de cel de la centru de scafandrii ma pot angaja aici (intelegeti voi ce vreau sa spun).Am auzit ca aceste cursurii pe care le facetii la noi in tara sunt considerate ca agrement (oare ma insel eu si aceea persoana)??ok ms mult pt raspunsurile date pana acum.
Asa cum spunea si cineva mai sus, depinde unde doresti sa te angajaezi.
Daca vrei sa lucrezi la un centru (baza de scufundari) de agrement, poti face cursurile NAUI/Padi/SSI.
Daca vrei sa te angajezi spre exemplu la jandarmi sau la Centrul de scafandri Constanta ai nevoie intradevar de un brevet national (carnet de scafandru sau atestat).
Ca sa scrie "scafandru" in cartea de munca ,intradevar ai nevoie de un atestat national...cel putin asa stiu eu.
Bafta!!
Post Reply