Incidente si accidente la scufundari - PARTEA I
Moderator: dancroitoru83
- peret
- Veteran
- Numar de scufundari: 201-1000
- Certificare/acreditare: PADI
IANTD
CMAS - Location: Nummela, Finland
Re: Incidente si accidente la scufundari - PARTEA I
PS: Spair-air este o chestiune foarte periculoasa care da o senzatie de falsa siguranta. Cu un mic calcul se paote vedea ca este de prisos in 99% din cazuri.
-
- Veteran
- Numar de scufundari: 51-100
- Certificare/acreditare: naui aowd
ai dreptate ,lipsa de experienta a fost de vina ,faptul ca nu am intrat in panica si totul a fost rezolvat fara incidente,m-a facut sa postez aceste intimplari ,ideea e ca nu imi este rusine sa posetz incidentele ,sau greselile pe care le-am facut,in speranta ca altii la fel de incepatori ca mine sa invete si sa nu le repete si ei!Nu m-am panicat ,deoarece sunt obisnuit cu apa,pot inota sau sta ore intergi in apa, in conditii vitregi de curent f puternic sau valuri foarte mari,cu atit mai mult in apa sarata !!apropo de discutiile purtate de altii despre mine ,nu vreau sa devin profesor in scufundari,fac scufundari doar de placere ,la acest nivel vreau sa ramin,nu ma intereseaza nici o cariera in diving,apreciez sfaturile care mi se dau de la persoane bine intentionate si competente.Despre echipamente,mai am de achizitionat un dry suit de la scubapro,un costum de 3 mm si cam atit pe anul asta!ca excursii ,in afara de cele de simbata -duminica prin diferite lacuri si baraje,am in plan 1 sau -2 egipt,un Tassos la vasiliss si eventual o Croatia in vara cu familia,deoarece e criza anu asta!cam atit!merci adi ptr comentarii si sfaturi!
- peret
- Veteran
- Numar de scufundari: 201-1000
- Certificare/acreditare: PADI
IANTD
CMAS - Location: Nummela, Finland
Corect! Ca sa reusesti sa-ti repari greselile, primul pas e sa ti le recunosti!
Bafta si spor la scufundari!
Bafta si spor la scufundari!