Da, ai dreptate , am uitat ca orice garantie internationala = 0 in Romania
Revin cu o mica rectificare, mi-a adus aminte prietena ca excursia cu vaporul si scufundarea au costat 100 de euro de persoana, nu pt amandoi ... oricum a meritat din plin . Instructorul e croat si toti cei ce il ajutau erau croati , nici vorba de patroni germani sau alte chestii batute in cuie , poate s-ar merita negociat cu el in privinta scufundarilor cu propriul tau echipament ; daca intereseaza pe cineva , cred ca mai am cartea lui de vizita , parca avea si mail
Mersi fain de sfaturi si de pozele superbe , pe care as fi vrut si eu sa le fac, dar n-am husa
Hai in Croatia!!!!
Moderator: scubadiver.ro
hehe
Vad ca n-am edit , asa ca mai postez o data
Am gasit scoala de scuba unde am fost anul trecut ... http://www.volosko-sub.com/cjenici/volosko-sub_en.pdf
Am gasit scoala de scuba unde am fost anul trecut ... http://www.volosko-sub.com/cjenici/volosko-sub_en.pdf
- VALI
- Veteran
- Numar de scufundari: 51-100
- Certificare/acreditare: AOWD NAUI
toti instructorii cu care m-am scufundat eu [si divemasterii] erau croatzi
patronii centrului insa sunt nemtzi, asta iti spun cu mana pe inima
in fine nu e asta important
lucrurile de care spuneam ca sunt batute in cuie fac parte din legislatia croatziei si iti spun sigur ca sunt chiar batute in cuie
tot in postul meu specificam ca este foarte bine sa te scufunzi cu propriul echipament [ma refer la scuba, nu la snorkeling]
ceea ce nu e voie este "nu ai voie sa aduci compresor"
in rest ai voie si e chiar indicat sa te scufunzi cu propriul echipament:)
patronii centrului insa sunt nemtzi, asta iti spun cu mana pe inima
in fine nu e asta important
lucrurile de care spuneam ca sunt batute in cuie fac parte din legislatia croatziei si iti spun sigur ca sunt chiar batute in cuie
tot in postul meu specificam ca este foarte bine sa te scufunzi cu propriul echipament [ma refer la scuba, nu la snorkeling]
ceea ce nu e voie este "nu ai voie sa aduci compresor"
in rest ai voie si e chiar indicat sa te scufunzi cu propriul echipament:)
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...