vand regulator +detentor+dubla (AL) +manometru+...

Echipamente de scufundare sh - mica publicitate

Moderator: scubadiver.ro

scaf
Senior

Post by scaf »

salut !, intr-adevar , nu am mai activat de mult pe forum ... as dorii sa precizez ca oferta inca este valabila (nu m-am mai agitat cu ele .. 8) ) ..si eu recomand la randul meu modul DIN de prindere ..sa zicem ca sunt de conceptie mai noua , mai moderna ... dar si blocurile int au suferit diferite imbunatatiri si sunt sigure in exploatare (altfel numai s-ar mai fi comercializat ...)

tel 0726299995 / dan
Nautilius
Veteran

Post by Nautilius »

.... nu am contestat siguranta in exploatare, nici nu sunt in masura sa o fac, ....dar ... din experienta, o mica neatentie te poate determina sa amani scufundarea ca ... "ti-a disparut oringul" :lol: . mai ales sa nu ai la tine o trusa cu strictul necesar de accesorii de schimb .... si asa ai rezolvat ziua de scufundare!!!!!!! :lol: :wink:
de acee a nu strica sa ai la tine 2 - 3 oringuri sau un set de accesorii de intretinere cu oringuri de diferite marimi, o bretea de rezerva pentru masca, una pentru laba de innot, ..vaselina siliconica pentu aparatul foto sau lanterna (daca este cazul) ..patent....si lista poate continua! .. la prima vedere par banale, dar...cand se intampla sa ai nevoie ... :cry:
ape limpezi!!! ...
Post Reply