Principe76 wrote:Si eu ma bag!!! daca "organizam" ceva weekendul asta, am si eu o intrebare si o rugaminte :-)
De unde pot lua o butelie si greutati? Nu am mai fost la nici o "actiune" pana acum si nu prea stiu.....si rugamintea: imi dati si mie un mesaj ca sa stiu daca ma car cu echipamentul dupa mine ? (vin din Austria...)
Hai noroc!
vorbeste cu divefilm sau scubadiver.ro. iti inchiriaza ei echipament
daca o comitem, va rog hai s-o programam pt weekendul urmator. nu sunt in tara in weekendul asta. pls, pls
Never underestimate the power of stupid people in large groups
Facebook Sorin Deleanu
Wine is constant proof that God loves us and loves to see us happy
Si eu as prefera in weekendul 28-29 pentru ca saptamana asta m-a lovit gripa. Se pare oricum ca vremea continua sa fie maro si nu cred ca se baga careva.
am trimis pe mail o solicitare de aprobare catre Administratia Parcurilor si Lacurilor din PMB. sper sa rezolvam in timp util, dar dupa cum arata vremea, nu prea cred ca weekendul 28-29 martie ne va oferi conditii de scufundare
revin...
Facebook Sorin Deleanu
Dupa cum era de asteptat, statul e un mamut mort, copt si putrezit. Am trimis solicitarea de aprobare catre Directia de Lacuri si Parcuri din PMB, dar "domnul director nu e la birou"
va rog sa puneti in functiune PCR (pile, cunostinte, relatii) si vedeti cum putem grabi aceasta aprobare
Facebook Sorin Deleanu
M-am interesat prin jur (niste avocati + prefectura/consiliu judetean ..etc... in Bihor) daca exista vre-o lege sau ceva care sa precizese scufundatul...care sa reglementeze/ingradeasca/interzica asa ceva.
Si nu exista nimic de nici un fel. Deci pentru orice balta care e in proprietatea statului si nu are accesul interzis e liber la scufundat.
Tot ce e privat e mai bine sa vorbesti cu propietarul ca intra la alte articole cum ar fi patrunderea pe teren privat fara acordul propietarului.
In concluzie scufundatul nu intra nici macar la rubrica "scaldatul interzis" ca nu e scaldat.......
Deci in afara de doua beri la paznic nu prea e ce sa conteze legal.