Vanatoare de epave de pe litoralul romanesc!!!
Moderator: dell_ser
Re: Vanatoare de epave de pe litoralul romanesc!!!
cum zice filosofu`...altii moare si-asa n-are
Ba! Decat sa-ti fie rau mai bine sa iti fie bine!
ce alte epave mai stiti in marea neagra? daca se poate si o localizare a acestora?!
Nu le stiu decat locatiile clasice. Gasim noi si locatii noi cand incepe scanarea. Imi pun mari sperante in sonarul 3d, dar si informatiile relative pe care le vom avea de la discutiile de pe dig sau seara la o cinzaca cand se incep iesirile la apa.
Bla bla bla
- VALI
- Veteran
- Numar de scufundari: 51-100
- Certificare/acreditare: AOWD NAUI
nu uitatzi....daca o barca de 4m jumate din fibra de sticla + un motor mercury de 10CP va poate fi de folos, dati semn
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
- VALI
- Veteran
chila este dintr-o armatura de metal si lemn, imbracate in fibra de sticla [banuiesc ca etrava e partea metalica]
nu am intarit-o cu platbanda pe exterior, pentru ca nu mai imi calca bine pe rolele peridocului.
ca forma, chila nu este de tip stabilizatoare....ca la veliere....este normala
nu am intarit-o cu platbanda pe exterior, pentru ca nu mai imi calca bine pe rolele peridocului.
ca forma, chila nu este de tip stabilizatoare....ca la veliere....este normala
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
pisoi, chila plata - chila pentru ape dulci si dunare.....sau chila ascutita pentru mare?
difera la stabilitate
difera la stabilitate
ape limpezi!!! ...
- VALI
- Veteran
asta spuneam si eu mai sus
however se poate intra pe mare linistita cu ea....pescarii fac regulat treaba asta...pisoi
hehehe!
however se poate intra pe mare linistita cu ea....pescarii fac regulat treaba asta...pisoi
hehehe!
mare linistita ??? unde? l amarea neagra? cred ca glumesti. vara trecuta am avut parte de cateva experiente referitor la vreme .....
dar lasa, vino cu ea si rezolvam.
dar lasa, vino cu ea si rezolvam.
ape limpezi!!! ...
eu inainte de a face ceea ce fac acum am lucrat la ministerul transporturilor...autoritatea navala romana e tot in oala asta...momentan sunt in discutii, si mai dureaza cateva zile pana cand o sa detin un catalog cu epavele existente, asa ca sa bagam termoplonjoanele in mare, sa nu inghetam si sa ne apucam de treaba...in cateva zile o sa am o propunere ceva mai "tare"
Eu am doua costume uscate si daca se leaga cineva la o inrare pot imprunuta unul din costume.
Cel pe care-l imprunut este din neopren precompresat de 4 mm si are manusi simple. Se potriveste pentru cineva de 170-180 80 -95 kg
Eu folosesc un trilaminat cu manusi etanse, doar la cagula mai frigulet, dar folosesc doua si este foarte bine.
Bebe imi tot promite o gheata la Codlea, dar asteapta sa primeasca un costum nou ca in al meu nu mai intra.
Cel pe care-l imprunut este din neopren precompresat de 4 mm si are manusi simple. Se potriveste pentru cineva de 170-180 80 -95 kg
Eu folosesc un trilaminat cu manusi etanse, doar la cagula mai frigulet, dar folosesc doua si este foarte bine.
Bebe imi tot promite o gheata la Codlea, dar asteapta sa primeasca un costum nou ca in al meu nu mai intra.
Bla bla bla
Eu sunt amator de senzatii reci. Deci daca vrei sa ne bagam pe undeva, sunt gata sa deschid sezonul.
si cu mine uite deja 2
Am trait o experienta neplacuta in seara asta si tin sa o impartasesc si cu voi.
Cum se stie sunt si motociclist si ... sa ma omoare unu in seara asta. A intrat in mine cand am oprit sa treaca o salvare. Un handicapat ...un incepator de cateva luni In loc sa puna frana... boul, a accelerat. Trebuie sa imi revizuiesc atitudinea fata de aceasta pasiune.
Si partea ciudata este ca tovarasul Alex, scafandru si el, era exact in aceiasi intersectie la doar cateva masini distanta. Cale pe care o folofim inca odata sa ii multumim pentru tot sprijinul acordat.
Si acum stiu sigur ca acolo sus cineva ma iubeste pentru toate faptele bune facute.
Stiu ca nu despre asta este vorba aici dar poate ca sunt sub efectul momenturlui si nu m-am putut abtine.
A... sunt teafar si nevatamat nici macar o zgarietura.
Concluzia ... mai sigur la scufundari.
http://i40.photobucket.com/albums/e225/ ... 110433.jpg
http://i40.photobucket.com/albums/e225/ ... 110432.jpg
Cum se stie sunt si motociclist si ... sa ma omoare unu in seara asta. A intrat in mine cand am oprit sa treaca o salvare. Un handicapat ...un incepator de cateva luni In loc sa puna frana... boul, a accelerat. Trebuie sa imi revizuiesc atitudinea fata de aceasta pasiune.
Si partea ciudata este ca tovarasul Alex, scafandru si el, era exact in aceiasi intersectie la doar cateva masini distanta. Cale pe care o folofim inca odata sa ii multumim pentru tot sprijinul acordat.
Si acum stiu sigur ca acolo sus cineva ma iubeste pentru toate faptele bune facute.
Stiu ca nu despre asta este vorba aici dar poate ca sunt sub efectul momenturlui si nu m-am putut abtine.
A... sunt teafar si nevatamat nici macar o zgarietura.
Concluzia ... mai sigur la scufundari.
http://i40.photobucket.com/albums/e225/ ... 110433.jpg
http://i40.photobucket.com/albums/e225/ ... 110432.jpg
Bla bla bla
Fuck! Stiu sentimentul, pe mine m-a tavalit odata autobuzul...foarte neplacut...pacat de gixer...si pacat daca nu i-ai scos dintii lu` bou. Asfalt uscat si ape limpezi man