thread despre noi
selenitty, cand vei dori iti stau la dispozitie. am observat ca se poarta asa ceva pe aici
hai sa stabilim zilele de bazin, apoi sa-l anunt si pe maxx. Iar Phy ...... id mai simplu nu ai putut alege ? te asteptam sa o incercare in bazin. te asigur ca nu ai de ce sa iti faci probleme. doar sa nu te rugam noi sa iesi din apa la inchiderea bazinului
hai sa stabilim zilele de bazin, apoi sa-l anunt si pe maxx. Iar Phy ...... id mai simplu nu ai putut alege ? te asteptam sa o incercare in bazin. te asigur ca nu ai de ce sa iti faci probleme. doar sa nu te rugam noi sa iesi din apa la inchiderea bazinului
ape limpezi!!! ...
de marti suntem disponibile toata saptamana
oricand doresti, ne anunti si ne vedem la bazin (ca de mult nu am mai fost sa luam niste apa la "bord")
pt. Phyllophora: nu vii si tu, sa incerci sa vezi ca dracul nu e atat de negru ..........inima in dinti si gata cu vorba multa...la apa
Noi te asteptam!!!!!!
oricand doresti, ne anunti si ne vedem la bazin (ca de mult nu am mai fost sa luam niste apa la "bord")
pt. Phyllophora: nu vii si tu, sa incerci sa vezi ca dracul nu e atat de negru ..........inima in dinti si gata cu vorba multa...la apa
Noi te asteptam!!!!!!
Re: thread despre noi
Bine v-am gasit ! Sunt Andrei ,din Iasi ,dar de 9 ani locuiesc in Grecia ,Atena. Iubesc marea si tot ce e legat de mare si din ziua in care am inceput sa fac scufundari ,nu m-am mai putut opri si chiar daca ma mai cearta uneori nevasta merg saptamanal si ma scufund.
Ma bucur ca v-am gasit pentru ca in acest hobby, dupa cum bine stiti e bine sa ai prieteni cat mai multi si sa cunosti cat mai multa lume si sa iti impartasesti cu ei experientele subacvatice. Din pacate ,pana acum nu am gasit nici un alt roman care sa urmeze cursurile unei scoli ,dar nu e nici o problema pentru ca am destui prieteni greci pasionati de mare . Cred ca aici daca as avea timp ,as putea sa merg la scufundari zilnic ....asa de mare e oferta !
Am urmat cursurile pana acum la o scoala PADI ,open water si advanced open water. Am mai facut si cursurile pentru Nitrox,care mi s-a parut o scoala foarte frumoasa si folositoare. Vreau sa continui cel putin pana la dive master si cine stie in viitor ,poate voi trece si la technical dive
Orice alte intrebari aveti ,stau la dispozitia voastra .
Ma bucur ca v-am gasit pentru ca in acest hobby, dupa cum bine stiti e bine sa ai prieteni cat mai multi si sa cunosti cat mai multa lume si sa iti impartasesti cu ei experientele subacvatice. Din pacate ,pana acum nu am gasit nici un alt roman care sa urmeze cursurile unei scoli ,dar nu e nici o problema pentru ca am destui prieteni greci pasionati de mare . Cred ca aici daca as avea timp ,as putea sa merg la scufundari zilnic ....asa de mare e oferta !
Am urmat cursurile pana acum la o scoala PADI ,open water si advanced open water. Am mai facut si cursurile pentru Nitrox,care mi s-a parut o scoala foarte frumoasa si folositoare. Vreau sa continui cel putin pana la dive master si cine stie in viitor ,poate voi trece si la technical dive
Orice alte intrebari aveti ,stau la dispozitia voastra .
- VALI
- Veteran
- Numar de scufundari: 51-100
- Certificare/acreditare: AOWD NAUI
bine ai venit intre sanii noshtrii :p
undeva pe insula korfu, in agyos gordis este un divecenter unde e angajata si o romanca....
lumea e mica
undeva pe insula korfu, in agyos gordis este un divecenter unde e angajata si o romanca....
lumea e mica
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
Bine v-am gasit si sper ,cu timpul sa deveniti un pic mai activi aici pe forum ,ca sa am si eu o legatura cat de mica cu RomaniaVALI wrote:bine ai venit intre sanii noshtrii :p
lumea e mica
Cine stie , poate o sa facem vreo scufundare vreodata impreuna !
- dancroitoru83
- Senior
- Numar de scufundari: 101-200
- Certificare/acreditare: NAUI AWOD
NAUI RESCUE DIVER - Location: Bucuresti
Salut!
Sunt Dan (nu era greu sa va dati seama dupa user name )
am 25 de ani ha ha ha nici asta nu era greu de observat
Lucrez in domeniul auto!
Sunt din Bucuresti (cu toate ca vara mi-as dori sa stau in Constanta sa scap de aglomeratia de pe drum .....)
Am inceput scufundarile undeva in septembrie 2006!
Pasionat de apa inca din copilarie nu imi amintesc exact de cand!
alte pasiuni ....masinile si tot ce se leaga de ele!
intr-un fel ma simt ca la AAA (Asociatia Alcoolicilor Anonimi) ce am scris mai sus suna ca in filme "Salut sunt Dan si m-am lasat de baut"
Acum astept sa ziceti si voi "Salut Dan " Bine ai venit
Sunt Dan (nu era greu sa va dati seama dupa user name )
am 25 de ani ha ha ha nici asta nu era greu de observat
Lucrez in domeniul auto!
Sunt din Bucuresti (cu toate ca vara mi-as dori sa stau in Constanta sa scap de aglomeratia de pe drum .....)
Am inceput scufundarile undeva in septembrie 2006!
Pasionat de apa inca din copilarie nu imi amintesc exact de cand!
alte pasiuni ....masinile si tot ce se leaga de ele!
intr-un fel ma simt ca la AAA (Asociatia Alcoolicilor Anonimi) ce am scris mai sus suna ca in filme "Salut sunt Dan si m-am lasat de baut"
Acum astept sa ziceti si voi "Salut Dan " Bine ai venit
Remember when diving was dangerous and sex was safe!...
Salut ,Dan si bine ai venit !
- gibonul
- Veteran
- Numar de scufundari: 201-1000
- Certificare/acreditare: Advanced
ne vedem in primul weekend din aprilie la mare si va povestesc despre mine
nautilius si scubadiver.ro au de platit niste datorii constand in alcool, plata pe care o s-o impart cu voi
nautilius si scubadiver.ro au de platit niste datorii constand in alcool, plata pe care o s-o impart cu voi
Never underestimate the power of stupid people in large groups
Facebook Sorin Deleanu
Wine is constant proof that God loves us and loves to see us happy
Facebook Sorin Deleanu
- scubadiver.ro
- Admin
- Numar de scufundari: peste 1000
- Certificare/acreditare: INSTRUCTOR NAUI SSI
hmm.. eu unul nu am datorii.... imi amintesc insa cate ceva despre alti prieteni....
- gibonul
- Veteran
- Numar de scufundari: 201-1000
- Certificare/acreditare: Advanced
"O constiinta curata inseamna o memorie scurta"
sa ne amintim "Casa Jienilor" si promisiunea ta ca te revansezi in primul weekend la mare
sa ne amintim "Casa Jienilor" si promisiunea ta ca te revansezi in primul weekend la mare
Never underestimate the power of stupid people in large groups
Facebook Sorin Deleanu
Facebook Sorin Deleanu