brevete CMAS

Informatii despre cursurile organizate de SCUBADIVER.RO CENTER

Moderator: scubadiver.ro

ccir2a
Junior
Numar de scufundari: 201-1000

Re: brevete CMAS

Post by ccir2a »

Scafandrii francezi nu sint iubiti in tarile exotice in care brevetele majoritare sint WRSTC din cauza ca principala lor preocupare e sa mearga pina la fund si sa stea pina se gata aerul. Intrebarea de rigoare pe barca e de genul: Unde e tombantul, la cit e fundul, pe unde se intra in cale in epava, etc...........cam asta asteapta ei de la briefing nu de genul 25m 30 de minute si la 50 de bari pe barca!!!

peret wrote:
Ciocanul wrote:Sa inteleg ca toata lumea ii iubeste pe scafandri francezi.
Adi, daca in continuare consideri ca cuvintele tale au fost prea "grele" :mrgreen: si ca exprimarea ta nu s-a aliniat standarderol UE de ne-discriminare, uite, deschid acum oportunitatea unica, once in a lifetime, not to miss, ca utilizatorii sa isi editeze posturile. :lol: .
(Adica poate toata lumea sa-si editeze compozitiile proprii in aceasta categorie.)
Ce am spus, spus ramine, adica nu imi este rusine nici de ce am spus si nici ca am gresit putin.....cine nu munceste, nu greseste.....lasa asa sa se vada ce "rasist" sint :roll: cit despre iubire....sa o lasam mai moale :lol:
scaf
Senior

Post by scaf »

salutari ! , stiu ca postul e vechi insa sper sa mai arunce careva un ochi pe aici ...
Am urmatoarea problema, sunt in belgia ...iar aici ca sa intri in apa , iti trebuie brevetul ... problema mea este :
brevetul CMAS care il aveam l-am obtinut prin anii 1993 -1994 (aveam un ** open water si apoi *** advanced open water ), problema este ca le-am pierdut , ultima data cand am vb cu dl Visinescu Marian ..mi-a spus ca toate actele care tineau de scoala de scufundari le predase dl Florin Chiriac ...de care nu reusesc sa dau in nici un fel. Ar fi o mare pierdere de bani si timp (si o prostie as zice eu ) sa ma apuc sa fac aceleasi cursuri doar pt o bucata de plastic
Va rog dati-mi un sfat ..ce as putea face ca tare as vrea sa-mi mai bag "coada" in apa .

multumesc
scubadiver.ro
Admin
Numar de scufundari: peste 1000
Certificare/acreditare: INSTRUCTOR NAUI SSI

Post by scubadiver.ro »

daca veniti in tara , se poate rezolva repede problema pentru nivelul openwater. o problema ar fi ca practic in acest moment nu mai aveti nici un document care sa ateste nivelul de certificare .
Post Reply