Reprezentanti Atomic si Apollo in Romania?

Echipamente de scufundare sh - mica publicitate

Moderator: scubadiver.ro

Post Reply
victor
Veteran

Reprezentanti Atomic si Apollo in Romania?

Post by victor »

Salut,

A descoperit cineva reprezentanti Atomic si Apollo in Romania? De preferinta in Bucuresti sau pe la mare, dar la nevoie oriunde in tara :-)

M-ar interesa sa vad/probez o masca Atomic Frameless si respectiv labe Apollo Bio Fins Pro C, dar nu am gasit pe nicaieri pe la noi.
victor
Veteran

Post by victor »

Am reusit sa aranjez cu cineva care s-a intors din USA sa imi aduca o masca Atomic Frameless.

Fata de Scubapro Frameless, diferentele si asemanarile sunt:
- unghiul vizual al Atomic este intr-adevar mai mare, mai ales pe verticala
- ambele au oarecare defecte de turnare la partea de silicon (de la imbinarile matritei), dar sunt pe exterior si nu sunt mai rele ca la alte masti; parca la asemenea masti de top ar fi trebuit sa nu existe totusi
- bentita de prindere de la Atomic pare mai fragila ca cea Scubapro
- geamul de la Scubapro avea mici zgarieturi (greu de vazut, dar erau totusi) de la montarea geamului (se vedeau dupa directie); toate exemplarele pe care le-am vazut pana acum aveau aceste mici zgarieturi; geamul de la Atomic este impecabil.
- ambele au un silicon extrem de fin; contactul cu fata este atat de moale incat nu deranjeaza nici cand uiti cordeluta prea stransa; ambele mi s-au potrivit perfect, fara probleme de infiltrare a apei
- cataramele de prindere sunt cam la fel, cu singura diferenta la Atomic ca au un buton de deschidere rapida

Pe scurt, cea mai mare diferenta este campul vizual - si masca Atomic chiar merita sa fie cumparata din acest motiv. Practic, poti sa iti vezi consola agatata de un D-ring de piept fara sa o desfaci sau sa misti prea mult capul in jos.

Am uitat sa spun - pretul este 99.95 USD (la care in cazul meu s-au adaugat niste costuri de transport cu taxiul :-) ).
Post Reply