EXCURSIE DE SCUFUNDARI
EGIPT, HURGHADA, HOTEL HILTON RESORT 5*
27 noiembrie - 4 decembrie
Hotelul :
HILTON HURGHADA RESORT
Hotelul face parte din lantul Hilton si este clasificat 5 stele. Este locul ideal pentru petrecerea vacantelor la Marea rosie. Puteti alege dintre cele trei piscine pentru petrecerea amiezelor si distractie de neuitat. Este situat la zece minute de Aeroportul Hurghada si la 15 minute de centrul Sakala.
Plaja este privata si are o lungime de 200 metri. Pe plaja se gaseste si un Aqua Center care ofera o varietate de sporturi nautice, inclusiv windsurfing.
SCUFUNDARILE :
MARINE 2 - vapor dedicat pentru scufundari
Ne-am propus cinci zile de scufundari, cu cate doua scufundari pe zi. Dive centerul partener Scubadiver.ro va pune la dispozitia noastra vasul, echipajul, buteliile aferente celor doua scufundari, plumb, plus masa de pranz gatita in spiritul traditiei egiptene. Mai mult, pe barca vom avea apa plata si coca cola la discretie.
Daca nu dispuneti de echipament personal, il puteti inchiria din Bucuresti cu 50 euro/7 zile. Se recomanda totodata utilizarea unui computer de scufundare pentru scufundarile mai adanci de 12m.
In cea de-a 5-a zi a excursiei ne propunem explorarea epavei SS Thistlegorm, scufundata la 6 octombrie 1941 de catre doua bombardiere germane de tip Heinkel He 111. Aceasta se regaseste pe un fund de 31m, dar cel mai inalt punct este la 13m. Asadar poate fi explorata de catre OWD, dar si Advanced OWD.
COSTURI TURISTICE: 430 EURO
- transport cu avionul, cursa TAROM, dus- intors. Plecare de pe Otopeni la ora 16.00, se ajunge la Hurghada la ora 19.15; la retur plecarea de pe Hurghada la ora 20.15, se ajunge pe Otopeni la ora 23.40
- cazare 7 nopti Hotel Hilton Hurghada Resort 5* in sistem demipensiune ( mic dejun + cina )
- taxa de aeroport + asigurare medicala. Nu este inclusa taxa de viza 15 DOLARI.
COSTURI SCUFUNDARI: 40 EURO/ZI
- loc pe vaporul de scufundari, 2 butelii de 12 L aferente celor doua scufundari
- lestul necesar desfasurarii unei bune scufundari ( forme de 1 kg si 2 kg plumb )
- masa de pranz + apa plata + cola
PENTRU ALTE DETALII SAU REZERVARI : 0723-01-64-67
Excursie de scufundari in Egipt - Hurghada 27 nov - 4 dec
- scubadiver.ro
- Admin
- Numar de scufundari: peste 1000
- Certificare/acreditare: INSTRUCTOR NAUI SSI
Re: Excursie de scufundari in Egipt - Hurghada 27 nov - 4 dec
Hotelul este excelent ( am fost acolo acum 4 ani) iar cat priveste conditiile de scufundare....super.
Pentru cei care iau cu ei sotiile (non-diveri) singurul inconvenient este ca o sa fie aproape de bazar ...asa ca adio finante
Pentru cei care iau cu ei sotiile (non-diveri) singurul inconvenient este ca o sa fie aproape de bazar ...asa ca adio finante
daca nu am reusit sa fac nici un curs pana acum este posibil sa vin si eu si sa-l fac acolo ?
- scubadiver.ro
- Admin
- Numar de scufundari: peste 1000
- Certificare/acreditare: INSTRUCTOR NAUI SSI
Da.
Mai multe detalii ai primit pe PM
Mai multe detalii ai primit pe PM
-
- Junior
- Numar de scufundari: 11-50
- Certificare/acreditare: NAUI AOWD
Am fost, ne-am scufundat, ne-am intors si acum asteptam cu nerabdare tura din primavara anului 2011.
De ce? Pentru ca a fost superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr si mai vrem!!!
De ce? Pentru ca a fost superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr si mai vrem!!!