24-02 mai locatia Eforie Sud.Apnee la greu.Loc de scufundari intre diguri spre larg.Calcan? Sper sa nu fi plecat spre larg.Astept si alti doritori.
Cred ca ar fi bine daca am putea sti de iesirile la scufundari ale celor de pe forum.Ne-am putea vedea si cred ca ar fi bine.Bafta tuturor!
Organizam ceva super si o luam din loc
Ziceai tu ceva du butelia in spate mai mult drum, Facem rost de catari si o comitem
Apropos. .. Paste seficit !
Ca nu ti-am raspuns pe tel
tibix wrote:24-02 mai locatia Eforie Sud.Apnee la greu.Loc de scufundari intre diguri spre larg.Calcan? Sper sa nu fi plecat spre larg.Astept si alti doritori.
Cred ca ar fi bine daca am putea sti de iesirile la scufundari ale celor de pe forum.Ne-am putea vedea si cred ca ar fi bine.Bafta tuturor!
daca te muti la nord, sau mai concret ...in dreptul sanatoriului, s-ar putea sa mai gasesti cate ceva!
SALUT ANDREI!PRIN LOCATII "THE BEST"SA INTELEGEM LACURI GLACIARE?DACA DA IN AFARA DE LIMPEZIME NU PREA AI CE VEDEA.PE MINE M-AR INTERESA CEVA LACURI LIMPEZI DAR PLINE DE BRADIS SI ALTE PLANTE.STIU CATEVA DESTUL DE ASCUNSE SI NU PREA DEPARTE DE BUCURESTI.POATE NE VEDEM SA LE CERCETAM PUTIN.