BINE ATI VENIT!

Sugestii, pareri...
Post Reply
VALI
Veteran
Numar de scufundari: 51-100
Certificare/acreditare: AOWD NAUI

BINE ATI VENIT!

Post by VALI »

bine ati venit pe acest forum!
suntem o comunitate interesata de practicarea scufundarilor libere shi scuba diving
ne place sa credem ca mica nostra comunitate va deveni in curand mai mare
aici este locul in care vom impartashi cunostinte sau momente deosebite pe care le-am experimentat ca scufundatori
nu uitati:
nici o scufundare nu seamana cu alta
la cat mai multe posturi!
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
VALI
Veteran

Post by VALI »

okay
vedem ce se poate face....
de ce nu te inscri?
ca sa nu mai apara postul ca "guest"
:):):)
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
VALI
Veteran

Post by VALI »

speram ca este mai bine asha!!
Tony
Junior

Re: BINE ATI VENIT!

Post by Tony »

VALI wrote:bine ati venit pe acest forum!
suntem o comunitate interesata de practicarea scufundarilor libere shi scuba diving
ne place sa credem ca mica nostra comunitate va deveni in curand mai mare
aici este locul in care vom impartashi cunostinte sau momente deosebite pe care le-am experimentat ca scufundatori
nu uitati:
nici o scufundare nu seamana cu alta
la cat mai multe posturi!
Salutare,
Se pare ca mai pe toate topicurile am interzis accesul , lesne de inteles, asa se intampla cand deranjezi pe cine nu trebuie si totusi credeam ca sunt pe un forum public . :?: sau nu inteleg eu ce scrie mai sus :?: , oricum nu imi place sa raman dator si o sa postez aici urmatoarele raspunsuri

1 Raspunsul pentru domnul scubadiver e urmatorul:
"Comentariile acide " vroiau sa evidentieze gradul dumneavoastra de pregatire referitor la scufundari si cursuri de scufundare indiferent de natura lor, de altfel ca sa luam la intamplare un chart cu toate cursurile pe care le preda organizatia X si sa le insiram o poate face oricine chiar si cineva care nu are nici o legatura cu scufundarile, idea e , dumneavoastra sunteti capabil sa le predati? nu o sa dau eu raspunsul ca nu sunt in masura dar o sa adaug din nou un "comentariu acid" , cineva care nu deosebeste scafandri tehnici de scafandri comerciali cu siguranta nu poate tine un asemenea curs.

2 Raspunsul pentru scubamario
Daca nu am muri unul de grija celuilalt Romania nu ar exista, poti sa intelegi ce vrei din asta :idea:
Sa fugi repede ca sa te inscrii acolo unde am facut eu cursurile.... si spun am facut pentru ca am terminat in 1996 la Fort Bovisand underwater center in Plymouth, nu cred ca e ceia ce cauti tu, pe de alta parte daca nu ma insel acum cei de la Fort Bovisand sunt sub British navy si ca au inchis portile pentru cei din exterior.

La multe scufundari!
FireBath
Veteran
Numar de scufundari: 0-10
Certificare/acreditare: OWD

Post by FireBath »

Bine v-am gasit... Io mi's Vlad asta e primul post si va salut pe aceasta cale.
shark
Junior
Numar de scufundari: 11-50
Certificare/acreditare: OWD

Post by shark »

Si eu sunt nou inregistrat pe forum desi va citesc de prin octombrie anul trecut .Sper sa ne vedem si la fata :).
Post Reply