apreciem efortul depus, dar..totusi de ce ne dezinformezi? ce scara are harta, cand a fost editata si ultima corectie?da' sistemu' de referinta, care e? Sistemu', cat e sistemu'?
cine ti-a pus harta la dispozitie a ras putin de tine. (sau tineti mortis sa radeti dvs de noi)nu este de navigatie ... a fost cand un fel de ciorna si scoasa imediat din uz nereprezentand valoare practica.(s-ar putea sa fie harta la scara cea mai mare, pentru a avea acel simbol ... si tot ar fi fost mentionat in buletine avand in vedere raionul de ancoraj )
ar fi de recomandat ca inainte de a posta ceva sa verificam daca este de actualitate. Mare dreptate aveti
oricum...harta nu mai are valoare din moment ce ainu ne-ati dat coordonatele coordonatele.
bagi la gps si .... iti aruncat relevmentul si distanta.
zona litorala a fost cartografiata si dupa anii 85 de directia hidrografica. la ora actuala nu sunt pentionate decat la stadiul de actualizari a hartilor...ultimile...sau mai corect ultima epava de la venus!aia e ultima?!!ce ai mentionat in harta ( incercuit ) trebuie translatat la marcajul de 23 metri notat cu epava. am postat mai sus locatia exacta. unde mai exactiti postez zona mentionata de tine si sa vezi diferenta. semnele ( + ) din harta ...reprezinta simbolul epavelor din zona litorala ... adica ..mult mai multe epave fatza de harta postata de tineplin de epave(am numarat 9), dar ceva date depre ele... macar numele lor sau ceva despre ele.. nu toata istoria, ne multumim cu putin.... inclusiv natura fundului mal /nisipcorect, esential! .... si lista continua.please, let the list continue..
ar fi recomandat, daca postam sa postam ceva util, nu doar sa iesim in evidenta DA, domnu' Nautilus, cata dreptate aveti aici....putini isi dau seama
am uitat .... cercurile punctate cu cifra la interior indica adancimea pana la epava, nu adancimea reala a apei in zona respectiva. cred ca nu trebuie sa sa mentionez ce inseamna wk
data viitoare vin in completare cu coordonatele puse pe harta ...reprezentand barajele de mine din timpul razboiului.

NOTA:
ce este scris cu NEGRU a fost scris de dl. Nautilus... si parca i se potriveste
ce este scris cu ALBASTRU e adaugat de mine.... mult sau putin?
ce este scris cu GALBENe scris de dl. Nautilus si scos din evidenta de mine (cu scuzele de rigoare pt ca mi-am permis)
una peste alta nu pot decat ma bucur sa vad o harta cu 9(NOUA!!!) "+"uri- epave pe care nici un organism abilitat nu s-a obosit sa le arunce pe harta cu atata precizie. As dorii sa stiu cum ati transformat coordonatele din sistemul de referinta al hartii in sistemul de referinta al gps-ului(pp ca nu ati mers cu sextant,busola...)
....acest reply a fost conceput cu zambetul pe buze si sper ca nu cutat fruntea nimanui....