ce am observat:
slice a facut un bazin intreg in dinamic fara labe dar a iesit la capat foarte agitat sau cu f mare nevoie de aer
felicitari...33m in dinamic fara labe este FOARTE bine
totusi tu ai reusit la static in repetate randuri 3,30 minute
asta inseamna ca inca nu stapanesti tehnica de inot sub apa fara labe si cred ca te obosesti nejustificat
in tehnica asta trebuie sa te lasi sa aluneci din inertie o mare parte din timp
pe sub apa trebuie folosit stilul bras [pare cel mai bun]
tragi cu mainile apa din fata inspre spate prin lateral in timp ce din picioare dai frogg style
dupa ce bratele au ajuns pe langa corp mai dai o lovitura cu picioarele apropiate in stil delfin DUPA CARE te lasi sa aluneci din inertie
cand miscarea imprimata de inertie scade aproape la zero, reiei miscarea...
valabil si pentru camelia, care bate apa cu picioarele ca si cum ar avea labe in picioare
nu prea bine, pentru ca am observat ca genul de miscare folosit de brate ar trebui preluat si de picioare
nu e ok sa tragi cu bratele lateral adica in plan orizontal, in timp ce bati apa cu picioarele in plan vertical [vb aici de dinamic fara labe]
cine l-a urmarit pe sergiu la inceput a vazut cum se inoate la dinamic fara labe
cristis se misca foarte natural sub apa si nu stiu ce comentariu sa mai adaug la asta
emil indoaie mult prea mult genunchii in dinamic cu labe
acuma nu jtiu daca ce a facut el a fost pentru camera sau chiar voia sa faca dinamic pe sub apa, DAR EMILE MAMA: nu te mai intoarce in timp ce inoti pe sub apa spre un punct anume, pentru ca treaba asta papa f multa energie
ince ceva ce am observat: labele ti se torsoneaza ingrozitor de mult....poate data viitoare [joi] facem si ceva tehnica de apnee dinamica
pe bune....daca tehnica de inot pe sub apa in dinamic nu este buna, doar singura apneea statica nu va poate da rezultate satisfacatoare in regina probelor: COBORAREA IN ADANCIME
si acuma, dupa ce i-am criticat pe toti

, sa ma critic si pe mine : VALI TATA....STAI PROST LA APNEEA STATICA :d
si ca un ultim sfat:
veniti la bazin cu logistica adecvata: labe de freediving, COSTUME DE NEOPREN, plumb, ochelari buni
data trecuta se cam facea frigul pe acolo....