thread despre noi

Nautilius
Veteran

Post by Nautilius »

..foarte simplu, cand vei dori..iti iei inima "in dinti " si incepi cursul de scuba. incet, incet.... vei prinde curaj, apoi te vei alatura echipei. te asigur ca vei avea tot sprijinul nostru si vei reusi!...la inceput este mai greu, apoi....creeaza dependenta :lol: :wink:
noi, ... te asteptam! :wink:
ape limpezi!!! ...
Phyllophora
Junior

Post by Phyllophora »

Intr-un fel exista aceasta dependenta fata de frumusetea adancurilor , fata de atractia pe care o genereaza acel ceva ce exista dincolo de luciul apei, acea lume mirifica , pe care , probabil nu o sa o cunoastem vreodata in intregime, insa lucrurile nu sunt niciodata simple... multumesc pentru sprijinul oferit si.. sunt sigura ca sunteti o echipa grozava :)
VALI
Veteran
Numar de scufundari: 51-100
Certificare/acreditare: AOWD NAUI

Post by VALI »

simplu
te scufunzi alaturi de cei cu experientza
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
Phyllophora
Junior

Post by Phyllophora »

Sigur ca e simplu , daca privesti prin prisma ochilor de expert, a celui care are experienta necesara si care intelege apa , dar apa simte teama celui care este necunoscator.. e ca un organism viu care simte puterea , dar si slabiciunea .. poate ca asta o face atat de fascinanta... cine stie.. poate voi... :)
VALI
Veteran

Post by VALI »

e ca o amanta frumoasa.....e seducatoare, dar pretentioasa :P
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
Phyllophora
Junior

Post by Phyllophora »

Este o comparatie interesanta.. metaforica... relevanta pentru o persoana de genul tau.. eu , daca ar trebui sa o aseman cu ceva, as asemana-o cu... viata insasi... cand cu zile line si unde limpezi, cand cu zile furtunoase si unde agitate , izbindu-se de tarmul destinului :)
VALI
Veteran

Post by VALI »

eu de 3 ori era sa ma innec in scufundari [e drept era vb de scufundari libere...fara butelie]
din cauza asta imi mentin parerea :p
Phyllophora
Junior

Post by Phyllophora »

Eu nu am avut in intentie sa iti schimb parerea pentru ca sunt sigura ca se intemeieaza pe experiente dobandite de-a lungul timpului, in explorarea adancurilor, intentia mea a fost ca discutand cu voi, oameni cu experienta in acest domeniu, sa pot sa imi inving temerile interioare si sa pot sa ajung acolo ... macar o data
VALI
Veteran

Post by VALI »

fara discutie ca merita
la inceput in bazin si pe urma in ape deschise
Phyllophora
Junior

Post by Phyllophora »

Intai in bazin?!? Si ... exersand intai acolo o sa imi inving frica de apa :oops: ? ... putin probabil.. dar o sa mai reflectez la aceasta posibilitate.. m-am uitat la pozele puse de voi pe site si sunt atat de frumoase ca, de cate ori le vad ,imi spun ca de a doua zi o sa incep sa invat sa fac si eu asta .. numai ca a doua zi , nu mai sunt asa de temerara:)
Nautilius
Veteran

Post by Nautilius »

...hai , curaj ...ai sprijinul nostru!
ape limpezi!!! ...
selenitty
Junior

Post by selenitty »

Domnisoara Phyllophora...........eu am venit la cursul de scufundari fara sa stiu sa inot ( nu ma descurc nici acuma prea bine).........sa nu mai amintesc ca era sa ma inec in bazin cu snurkel si ochelari. :lol: .....nu este chiar atat de dramatic.........mai ales ca scufundarile se fac cu costum care te tine vrei nu vrei la suprafata si ai aer la discretie (cat timp nu uiti sa te intorci la suprafata) :D
Nautilius
Veteran

Post by Nautilius »

:lol: ... "un mare" adevar ... "ai grait" selenitty. sincera, modesta si ambitioasa, nu? :lol: :wink:
ape limpezi!!! ...
selenitty
Junior

Post by selenitty »

cred ca stiu pe cine bat in curand, DOMNULE N 8) !!!!
Phyllophora
Junior

Post by Phyllophora »

Multumesc pentru sprijinul moral primit de la voi toti, nici eu nu stiu sa inot si acest lucru nu face decat sa sporeasca teama de necunoscut...dar probabil ca va veni o zi , asa cum se intampla fiecaruia , cand trebuie sa infrunti temerile proprii si sa lupti cu ele... :)
Post Reply