thread despre noi
..foarte simplu, cand vei dori..iti iei inima "in dinti " si incepi cursul de scuba. incet, incet.... vei prinde curaj, apoi te vei alatura echipei. te asigur ca vei avea tot sprijinul nostru si vei reusi!...la inceput este mai greu, apoi....creeaza dependenta
noi, ... te asteptam!
noi, ... te asteptam!
ape limpezi!!! ...
-
- Junior
Intr-un fel exista aceasta dependenta fata de frumusetea adancurilor , fata de atractia pe care o genereaza acel ceva ce exista dincolo de luciul apei, acea lume mirifica , pe care , probabil nu o sa o cunoastem vreodata in intregime, insa lucrurile nu sunt niciodata simple... multumesc pentru sprijinul oferit si.. sunt sigura ca sunteti o echipa grozava
-
- Junior
Sigur ca e simplu , daca privesti prin prisma ochilor de expert, a celui care are experienta necesara si care intelege apa , dar apa simte teama celui care este necunoscator.. e ca un organism viu care simte puterea , dar si slabiciunea .. poate ca asta o face atat de fascinanta... cine stie.. poate voi...
-
- Junior
-
- Junior
Eu nu am avut in intentie sa iti schimb parerea pentru ca sunt sigura ca se intemeieaza pe experiente dobandite de-a lungul timpului, in explorarea adancurilor, intentia mea a fost ca discutand cu voi, oameni cu experienta in acest domeniu, sa pot sa imi inving temerile interioare si sa pot sa ajung acolo ... macar o data
-
- Junior
Intai in bazin?!? Si ... exersand intai acolo o sa imi inving frica de apa ? ... putin probabil.. dar o sa mai reflectez la aceasta posibilitate.. m-am uitat la pozele puse de voi pe site si sunt atat de frumoase ca, de cate ori le vad ,imi spun ca de a doua zi o sa incep sa invat sa fac si eu asta .. numai ca a doua zi , nu mai sunt asa de temerara:)
Domnisoara Phyllophora...........eu am venit la cursul de scufundari fara sa stiu sa inot ( nu ma descurc nici acuma prea bine).........sa nu mai amintesc ca era sa ma inec in bazin cu snurkel si ochelari. .....nu este chiar atat de dramatic.........mai ales ca scufundarile se fac cu costum care te tine vrei nu vrei la suprafata si ai aer la discretie (cat timp nu uiti sa te intorci la suprafata)
-
- Junior