Vand Aqualung Technisub Micromask neagra

Echipamente de scufundare sh - mica publicitate

Moderator: scubadiver.ro

Post Reply
Cris_bc
Junior
Numar de scufundari: 0-10
Certificare/acreditare: NAUI OWD

Vand Aqualung Technisub Micromask neagra

Post by Cris_bc »

Micromask neagra. Masca nu prezinta nici o urma de uzura. Cutia are citeva zgarieturi foarte fine. Are manual si card de garantie. Motivul vanzarii: nu mi se potriveste, trebuie sa ii string prea tare cureaua si imi lasa urme pe fata.
Pret 200 ron.
Cristi, 0744573448
Attachments
technisub_micromask.jpg
mikerot
Junior
Numar de scufundari: 51-100
Certificare/acreditare: PADI - DIVEMASTER #299673, Specialty: NITROX, WRECK DIVER

Re: Vand Aqualung Technisub Micromask neagra

Post by mikerot »

Este pentru fetze mici (femei, copii) sau dimensiuni normale? Eu am 1.74/85kg, mi-e buna?
Cris_bc
Junior

Post by Cris_bc »

Masca este pentru adulti. Denumirea de Micromask probabil vine de la dimensiunile reduse in scopul reducerii volumului intern (masca este usor de golit, necesita putin aer si pentru golire si pentru egalizare, de aceea este excelenta si pentru freediving). Inaltimea si greutatea nu sunt relevante. Important este forma fetei. In principiu, masca este construita pentru a se adapta unui numar cit mai mare de fizionomii. Din pacate eu se pare ca sunt unul din putinii la care nu se potriveste. Modelul este unul foarte reusit si apreciat de cunoscatori. Ramane doar problema de potrivire. Pentru mai multe detalii ma poti contacta telefonic. O zi buna!
Cris_bc
Junior

Post by Cris_bc »

VANDUTA. SE POATE INCHIDE. MULTUMESC.
Post Reply