Nevoie de informatie

Accepta provocarea acestui extraordinar sport extrem

Moderators: VALI, Serge

Post Reply
Mike010
Junior

Nevoie de informatie

Post by Mike010 »

Salut - Primul rand, scuze pentru cum scriu limba romana dar sunt francez.
Am nevoie de cateva sfaturile :

Caut contact si locatie pentru scufundare pe littoral - ma duc acolo (Mamaia) saptamana vitoara si as dori, sa face niste scufundare orunde pe litoral atuta timp.

Am brevet Open Water Diver de la PADI (adica incepator) - caut scufundare de agrement de la 3 pina la 10 metri - se vade alteceva decat nisip -si am nevoie de material.

Aveti niste recomandare? Contact ?

Mersi in avans.

Mike
VALI
Veteran
Numar de scufundari: 51-100
Certificare/acreditare: AOWD NAUI

Post by VALI »

ar merita scufundari pe la eforie sud si costinesti
peisaj stancos
in costinesti, daca vremea permite, scufundari placute pot fi facute inspre golful francez
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
Mike010
Junior

Post by Mike010 »

Mersi - cumva aveti un contact?
Nautilius
Veteran

Post by Nautilius »

da, puteti lua legatura la nr de telefon 0723 016 467
ape limpezi!!! ...
Mike010
Junior

Post by Mike010 »

Mersi - am fost la Eforie (club Carpartica) - 2 scufundare placuta (5 si 15 metri) - urmaza 20 metri maine. Dar din pacate vizibiliate in apa este cam redus (3-4 metri).

Mi sa parut ca viata submarin este cam redus fata de Bulgaria. Este normal sau nu am fost in zone bune?
Undersea
Junior

Post by Undersea »

Eforie este o zona buna pentru scufundarile de agrement.
Alte zone bune ar fi la Costinesti, Olimp si Vama Veche.
Viata submarina este in refacere. Asta de vreo cativa ani de cand s-au luat masuri ecologice.
Din pacate in Marea Neagra vizibilitatea (mai ales la mal) este destul de redusa.
DEEP SEA DIVERS
It's not just an adventure.......
It's a job.
Nautilius
Veteran

Post by Nautilius »

depinde unde la eforie, raionul eforie sud-tuzla unde predomina stancile subacvative ..iti ofera peisaje deosebite si totul pana la adancimea de 15 metri.
cu cat cobori la sud si faci scufundari in mare libera ai sa fi surprins de de peisaje si vizibilitate.
la eforie nord (esti conditionat de ambarcatiune pentru deplasare), trebuie sa te deplasezi spre digul de sud al portului Constanta Sud-Agigea. totul este influentat de directia curentului care difera de la zona la zona. exact cum difera nisipul in zona litorala. mamaia, modern, eforie sud ..... nisipul are compozitie asemenatoare fata de eforie nord, costinesti ...... ceea ce iti indica si anumite indicii despre zona respectiva.
acum, depinde scopul scufundari, filmari, fotografiere ....
pe scurt ... eforie sud-cap tuzla costinesti-23 August .... zone cu stanca fiind la distanta mica de mal, adancime pana la 15 metri
la eforie nord poti admira digul subacvatic construit din stabilopozi de 25 de tone.
ape limpezi!!! ...
Post Reply