echipamente home made ....
Moderator: dell_ser
echipamente home made ....
cata incredere aveti intr-un echipament home made ? si cam care componente credeti ca merg facute "acasa" ?
sunt curios ....
sunt curios ....
- VALI
- Veteran
- Numar de scufundari: 51-100
- Certificare/acreditare: AOWD NAUI
nici un pic de incredere.....
nu te intreb daca te-ai scufunda intr-un lac sau in mare deschisa....da te intreb daca in epave sau peshteri ai incerca sa te scufunzi cu echipament artizanal.....?
nu te intreb daca te-ai scufunda intr-un lac sau in mare deschisa....da te intreb daca in epave sau peshteri ai incerca sa te scufunzi cu echipament artizanal.....?
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
hm! ... cei din germania vin sa-si faca echipamentul aici .... banuiesc ca nu stiai !... sunt si persoane din afara care vin la noi sa-si faca tot soiul de echipamente ... inca ceva... cei de la gess au facut /(nu stiu daca in prezent mai fac) scufundari la cave cu echipamente produse autohton !! ... am vazut carcase de camere video, proiectoare ,blitzuri ...de le-a rupt capu' la astia din afara ... am vazut compresoare ... detentoare (brevetate ) ... s.a ... chiar eu am regulator (de fapt am vreo 3 din care 2 sunt chiar noi ...) produse de Dl. Andrei I ... nu am avut niciodata probleme cu ele (ba mai mult fata de echipamente performate de firma ...mi-au placut mai mult ...sunt mai sensibile ).. si nu as ezita sa intru oriunde cu el ! ... la fel si manometre, inflater, vesta compensatoare....mai demult ne avand posibilitatea de a-mi cumpara un foto pt scuba ... am etansat (tot la Dl. A.I.) un aparat Zmena (rusesc) ....cu acces la toate reglajele care trebuiesc facute la un aparat foto manual (si chiar cu posibilitate de a i se adapta un regulator pt adancimi mari ca sa compenseze dif de pres ) ... in fine .. daca un echipament este bine gandit (proiectat ) , executat ... nu ai de ce sa-ti faci probleme ! (de multe ori m-a ajutat faptul ca imi cunosteam echipamntul f bine )...odata mi-am facut singur un batimetru dintr-un furtun transparent inchis la un capat montat pe o scala gradata ...mere de minune pana in 20-30 M
...prin asta nu spun ca nu-s bune si cele de firma ! ... dar nu trebuie sa astepti neaparat pana strangi nu-s cate sute/mii de euro ca sa-ti cumperi un echipament sau macar parte din el !
...parerea mea !
...prin asta nu spun ca nu-s bune si cele de firma ! ... dar nu trebuie sa astepti neaparat pana strangi nu-s cate sute/mii de euro ca sa-ti cumperi un echipament sau macar parte din el !
...parerea mea !
- VALI
- Veteran
- Numar de scufundari: 51-100
- Certificare/acreditare: AOWD NAUI
aceste produse facute de Dl. Andrei I. au certificare ISCIR sau agremete tehnice valabile?
e firma autorizata?
de ce intreb?
pentru ca ai spus "home made"
de aici reiese ca sunt facute artizanal....nu neaparat ca ar fi produse in Romania
de aici shi confuzia...!!!
e firma autorizata?
de ce intreb?
pentru ca ai spus "home made"
de aici reiese ca sunt facute artizanal....nu neaparat ca ar fi produse in Romania
de aici shi confuzia...!!!
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
de pinde de pretentia celui in cauza ... ! oricum eu am facut si d-astea acasa (profundimetru ala din furtun transparent)..inclusiv un blitz pt scula mea foto ... (imi amintesc ca la un momentdat cumparam din targ din vitan o gramada de blitzuri ! aveam nevoie de condesatori ... doamne ce blitz marfa a iesit ! jurai ca-i o scula de firma... calitativ)
Carcase aparate foto?
dar la capitolul carcase pentru aparate foto??? le confectioneaza la comanda in functie de tipul de aparat?....referitor la echipament ... totusi daca ar fi fost asa renumit precum spui ... deja era pe piata macar cu anumite componente. .. este parerea mea!
da asa este ! ... te duci cu aparatu' in brate si iti face carcasa dupa respectivul model ! ... si da este destul de cautat ...eu am mai vorbit cu dansul dar din pacate nu are net ... si deocamdata este si in mutari cu atelierul asa incat mai greu in perioada aceasta ...si oricum de ex: ca sa se apuce sa faca doar un detentor este destul de neeconomic pt dansul sau doar un robinet pt o butelie ...sau mai stiu ce jug ... dar toate astea se pot negocia (ma refer la vol. comenzii ...)