3,4,5,6 noiembrie - Scufundari la Pestera Isverna
Moderator: scubadiver.ro
ap de fotografiat
Salut,
Eu am un aparat Canon 3,2 MP dar nu e subacvatic. Are cineva carcasa? Sau nu poate fi folosit?
Bogdan
PS : de luni incep cursul de NAUI Scuba Diver ca altfel n-am voie sa intru in Isverna
Eu am un aparat Canon 3,2 MP dar nu e subacvatic. Are cineva carcasa? Sau nu poate fi folosit?
Bogdan
PS : de luni incep cursul de NAUI Scuba Diver ca altfel n-am voie sa intru in Isverna
Felicitari!
..poti urma macar pana la advanced, ... si placerea va fi pe masura! ... iti garantez!
pt nautilius
NU am inteles exact ce ai zis.
stiu doar ca pt Isverna imi trebuie NAUI Scuba Diver.
In timp imi doresc sa ajung si instructor.. d c nu..
stiu doar ca pt Isverna imi trebuie NAUI Scuba Diver.
In timp imi doresc sa ajung si instructor.. d c nu..
pt nautilius
tu ce grad NAUI ai?
Apropo.. cine mi se alatura pt un proiect de Scuba Diving Center pe coasta de azur sau spania?
Apropo.. cine mi se alatura pt un proiect de Scuba Diving Center pe coasta de azur sau spania?
Isverna!
Cum a fost? ... sincer, cea mai buna concluzie o poti trage singur cand vei avea ocazia sa ajungi acolo. In cateva cuvinte, ... experienta si pregatirea fizica isi spune cuvantul..iar efortul a meritat!
- VALI
- Veteran
- Numar de scufundari: 51-100
- Certificare/acreditare: AOWD NAUI
nautilius are toata dreptatea din lume....am simtit-o pe pielea mea
scufundarile = ok
drumul pana acolo.....cam cu probleme
pana atunci....cateva imagini
scufundarile = ok
drumul pana acolo.....cam cu probleme
pana atunci....cateva imagini
Last edited by VALI on Wed Nov 09, 2005 2:43 pm, edited 1 time in total.
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
- scubadiver.ro
- Admin
- Numar de scufundari: peste 1000
- Certificare/acreditare: INSTRUCTOR NAUI SSI
alte fotografii
Salut,
Cred ca o sa deschidem si o galerie foto cu poze din Isverna, dar pana atunci pentru toti cei care au fost in expeditia asta va anunt ca DVD ul cu toate fotografiile din pestera este la mine, asa ca ma puteti contacta.
Inca cateva poze:
Astept parerile celor care au fost in expeditie la Isverna.
Cred ca o sa deschidem si o galerie foto cu poze din Isverna, dar pana atunci pentru toti cei care au fost in expeditia asta va anunt ca DVD ul cu toate fotografiile din pestera este la mine, asa ca ma puteti contacta.
Inca cateva poze:
Astept parerile celor care au fost in expeditie la Isverna.
Isverna!
cuvintele sunt de prisos, ... pozele spun tot (sau ..chiar filmul ) . ..cum am mai spus...fara ordine si disciplina, pregatire fizica si de ce sa nu recunoastem psihica nu prea ar fi recomandat sa te aventurezi. Teribilismul te poate costa viata, de aceea dai cu subsemnatul la "intrarea in pestera" .... si sa nu omitem scufundarile de noapte in orice conditii. .... pe scurt...a fost de vis! ... a meritat efortul. Acum imi doresc sa fiu la intrarea in pestera
- VALI
- Veteran
- Numar de scufundari: 51-100
- Certificare/acreditare: AOWD NAUI
scufundarea in peshtera este fara indoiala o provocare speciala
sunt convins ca putina lume se poate mandri ca a facut scufundari in peshteri, iar izverna este o peshtera cu totul speciala
nu se compara cu peshtera urshilor sau alte peshteri cu sute de stalactite, stalagmite sau coloane, dar are o calitate pe care peshterile deschise turishtilor nu o au
este salbatica...te pune la incercare....cu alte cuvinte...scoate untul din tine
asa cum era de ashteptat...peripetiile nu s-au lasat ashteptate...cazaturi, rasturnari cu barca, rataciri prin cotloanele subacvatice, emotzii, rasete shi in final o foarte buna dispozitie
o expeditie in adevaratul sens al cuvantului
peshtera este un LOC
aici oamenii se ajuta...se leaga prietenii...se schimba cunoshtintze
din toata echipa care s-a deplasat acolo, recunosc ca eu sunt cel mai "mic in grad", shi am avut ce invatza, mai ales ca sambata s-a facut scufundare prelungita :
sifonul verde - sifonul galben - sifonul negru dar nu tot, ci pana laminus 30m ....shi retur...normal
apa in sifoane...intre 4shi 8 grade C [grasutzii au avut un avantaj aici ]
daca aceasta ocazie vi se va ivi....nu pregetati
din cate am inteles....cousteau insushi a vizitat romania pentru a se scufunda in IZVERNA.....shi acum inteleg de ce!
mai jos cateva poze:)
subsemnatul aparand din intunericul canioanelor
...pregatindu-ma sa verific presiunea in butelie...
...Marcel - MASTER SCUBA DIVER- colegul nostru cu camera subacvatica....
sunt convins ca putina lume se poate mandri ca a facut scufundari in peshteri, iar izverna este o peshtera cu totul speciala
nu se compara cu peshtera urshilor sau alte peshteri cu sute de stalactite, stalagmite sau coloane, dar are o calitate pe care peshterile deschise turishtilor nu o au
este salbatica...te pune la incercare....cu alte cuvinte...scoate untul din tine
asa cum era de ashteptat...peripetiile nu s-au lasat ashteptate...cazaturi, rasturnari cu barca, rataciri prin cotloanele subacvatice, emotzii, rasete shi in final o foarte buna dispozitie
o expeditie in adevaratul sens al cuvantului
peshtera este un LOC
aici oamenii se ajuta...se leaga prietenii...se schimba cunoshtintze
din toata echipa care s-a deplasat acolo, recunosc ca eu sunt cel mai "mic in grad", shi am avut ce invatza, mai ales ca sambata s-a facut scufundare prelungita :
sifonul verde - sifonul galben - sifonul negru dar nu tot, ci pana laminus 30m ....shi retur...normal
apa in sifoane...intre 4shi 8 grade C [grasutzii au avut un avantaj aici ]
daca aceasta ocazie vi se va ivi....nu pregetati
din cate am inteles....cousteau insushi a vizitat romania pentru a se scufunda in IZVERNA.....shi acum inteleg de ce!
mai jos cateva poze:)
subsemnatul aparand din intunericul canioanelor
...pregatindu-ma sa verific presiunea in butelie...
...Marcel - MASTER SCUBA DIVER- colegul nostru cu camera subacvatica....
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
Izverna
Pareri???? Le-am enumerat mai sus, iar pozele ... vor spune mult mai mult decat am dori sa ne exprimam punctul de vedere sau experientele traite, banuiesc ca si cei care au fost la Izverna sunt de parere cu mine. Pe scurt, totul a fost de vis, nu au fost probleme de nici un fel...nici din punct organizatoric, nici evenimente neplacute ( cine ar avea nedumeriri la evenimente neplacute sa caute pe net despre pestera Izverna si isi va oferi singur raspunsurile...dar ... va intelege cu adevarat valoarea ei). Oricum ... cand vor apare pozele vom retrai cu nostalgie "zilele petrecute acolo"