La inceput de drum .... 2006 - 2007 !!!
Moderator: scubadiver.ro
... februarie - martie 2007
Gata, au trecut si sarbatorile de iarna, deja ne gandim si ne facem planuri pentru concediul din vara, … incercam sa ne alegem o locatie …Grecia, … Croatia, … Turcia, … Egipt…si lista poate continua. Oricum, grea decizie!!! … sunt locatii superbe, fiecare avand farmecul ei si mai ales renumele pentru practicarea diving-ului. Indiferent de locatie luam in calcul toate variantele de petrecerea timpului, … de exemplu … ce facem in timpul zilei???? …bai de soare, innotam, snorkeling sau plimbari pe mare ???? …totusi am mai scapat ceva! … ce senzatie ai avea, sa faci snorkeling si intamplator sa admiri scafandri la adancimi de 15-20 metri savurand la maxim placerile oferite de lumea adancurilor …iar tu … la snorkeling, fara o pregatire cat de cat adecvata … sa reusesti cu greu sa te aventurezi pana la 2 – 3 metri. Senzatia, placerea ..nu poate fi comparata. Dupa un timp vei obosi ( datorita necunoasterii tehnicilor de scufundare in apnee) si vei reveni dezamagit la mal … dezamagirea va fi mai accentuata daca te vei afla pe o nava cu un grup ce practica diving-ul ....maiales dupa ce vei admira pozele facute sub apa!!!! ..Atunci te vei intreba … de ce nu poti fi ca ei?? … raspunsul ti-l vei da singur …. Nu am cursul si respectiv brevetul international de scafandru!!!!! …. De ce? … de comoditate, nu mi-am gasit timp sau bani sa-l pot face!!! Solutia cea mai simpla, este mai usor sa gasesc motiv, decat rezolvarea problemei.
Scubadiver Center iti vine in sprijin, trebuie sa vrei … solutiile le vom gasi impreuna!
Pana atunci, .... prima serie de pregatire a scafandrilor din februarie - martie 2007 au finalizat pregatirea din bazin, urmand in perioada urmatoare sa primeasca botezul marii!
...va fi suficient sa admiri pozele si ... satisfactia o vei citi pe fata lor
Scubadiver Center iti vine in sprijin, trebuie sa vrei … solutiile le vom gasi impreuna!
Pana atunci, .... prima serie de pregatire a scafandrilor din februarie - martie 2007 au finalizat pregatirea din bazin, urmand in perioada urmatoare sa primeasca botezul marii!
...va fi suficient sa admiri pozele si ... satisfactia o vei citi pe fata lor
ape limpezi!!! ...
14-15 Aprilie 2007
"la inceput de drum" .. seria 2007 . cu intarziere, voi posta cateva poze din perioada de pregatire. participantii pot completa
Astept comentariile la poze!
Cat despre continutul din poza de mai jos ... il vom savura in toamna
Astept comentariile la poze!
Cat despre continutul din poza de mai jos ... il vom savura in toamna
ape limpezi!!! ...
12-13 Mai 2007
Cursantii din sesiunea mai, ... deja pot trece la advanced, fara probleme.
Comentariile ... mai tarziu !
Clipurile filmate sub apa sunt postate dupa poze, o parte aici, restul la sectiunea 'Activitati conexe/partea nevazuta a marii negre"
Comentariile ... mai tarziu !
Clipurile filmate sub apa sunt postate dupa poze, o parte aici, restul la sectiunea 'Activitati conexe/partea nevazuta a marii negre"
ape limpezi!!! ...
- bogdan_d
- Senior
- Numar de scufundari: 51-100
Re: 14-15 Aprilie 2007
Primiti cu "back-up-ul" la doveditul laditei? Prin octombrie-noiembrie, asa. Daca se "duce" pana atunci va astept sa botezam o foarte micuta viitoare diveritza. Ca doar cand nu facem scufundari nu stam degeaba
In orice caz...ma bucur sa va vad impreuna guys. Mi-e dor de toti.
PS
Intrebare: dl. gibonul a baut tricoul de pe el?
In orice caz...ma bucur sa va vad impreuna guys. Mi-e dor de toti.
PS
Intrebare: dl. gibonul a baut tricoul de pe el?
- bogdan_d
- Senior
- Numar de scufundari: 51-100
Alecum Salaam, said gibonul cum sa fie viata ...ca la Ahmad acasa...multa mancare, putina bautura, distractie cam va...Noroc cu fetele si cu Marea Rosie.gibonul wrote:buna ziua la bobor ahrab brieden la noi, mai! gum e viadza agolo?
Felicitari pentru mostenitoare!!!!!!!
am baut, am baut, doar stii ca nu vreau sa mor sanatos
Eforie Sud 26-27 mai 2007
...comentariile mai tarziu, timpul liber nu mi-a permis sa le postez. zilele urmatoare vor apare si cele de sub apa. incluziv domnul Relatie!!!
Seria din luna mai 2007
Seria din luna mai 2007
ape limpezi!!! ...
Eforie Sud 23-24 iunie 2007
in completare!
si Andrei im momentele "de tacere" )
si Andrei im momentele "de tacere" )
Eforie Sud 14-15.07.2007
..mai tarziu dar....sigur