Lacuri

Locuri in care v-ati scufundat, date, descrieri, impresii.
Mr_Bert
Senior

Re: Lacuri

Post by Mr_Bert »

Pai si cum facem sa organizam si noi o scufundare pe acolo?
Sigur ne strangem 3-4 cat sa iasa ceva frumos.
Nautilius
Veteran

Post by Nautilius »

recomandat ar fi sa mergeti cu cineva din zona, in cazul de fata stabiliti cu Bebe .... ce, cum, cand si unde si te asigur ca vei fi multumit.
nici prea multi nu ar fi recomandat, nu cred ca ai dori sa ai permanent apa tulbure :lol:
BEBE
Veteran

Scufundare la Rausor

Post by BEBE »

Sal tuturor

Gata !!!
cine este pregatit pentru o scufundare la Rausor sambata sau duminica ??
da-ti un semn si hai sa ne grupam va spun ca este o locatie extraordinara nu veti regreta

Bebe
Nautilius
Veteran

Post by Nautilius »

..nu uita sa ne trimiti poze!
Mr_Bert
Senior

Post by Mr_Bert »

Bebe, in pricipiu am deja aranjat altceva pt w/e-ul asta :oops: dar daca reusesc sa vin, te caut (pe forum !) cel tarziu joi seara sau vineri pana la pranz.
Ape limpezi.
Nautilius
Veteran

Post by Nautilius »

...cam tarziu, dar am reusit sa ma tin de promisiune. ...ape limpezi!

Elementele caracteristice ale lacurilor de acumulare din Romania.

Masivul muntos__________ Denumirea lacului____________Altitudine (m)________Adancime maxima (m)

Aninei _____________________ Lacu Mare Oravita___________________315________________________4
____________________________Lacu Mic Oravita____________________285________________________10
Bihorului____________________Lesu_______________________________560________________________56
____________________________Toplita_____________________________300________________________15
Birsei_______________________Paltinu_____________________________650_______________________107
____________________________Tirlung_____________________________745________________________37
Bucegi______________________Scropoasa_________________________1197________________________15
____________________________Pucioasa___________________________400________________________30
Ceahlau____________________Bicaz_______________________________513________________________90
Cindrel_____________________Gura Riului_________________________658________________________17
____________________________Sadu V____________________________1150________________________58
Ciucului_____________________Poiana Uzului_______________________550________________________75
Dognecea___________________Fecadia_____________________________265________________________5
____________________________Lacu Mic____________________________465_______________________10
____________________________Lacu Mare___________________________400________________________9
Fagaras Sud_________________Vasalatu_____________________________860_______________________14
____________________________Vidraru______________________________830______________________155
____________________________Oiesti_______________________________505________________________4.5
____________________________Cumpana____________________________920_______________________24
____________________________Dobroneagu_________________________955_______________________15
Gilau_______________________Somesul Mic (Gilau)__________________410_________________________9
___________________________Tarnita______________________________520________________________97
___________________________Fantinele____________________________990________________________92
___________________________Izvorul Alb__________________________1010_________________________6
___________________________Izvorul Baii__________________________1035________________________43
___________________________Negruta____________________________1055_________________________2
___________________________Blajoaia____________________________1200_________________________6
___________________________Iara________________________________1055_________________________8
___________________________Soimu______________________________1042_________________________7
Godeanu___________________Valea lui Iovan_______________________685________________________107
Gutai______________________Firiza_______________________________370_________________________37.5
___________________________Badi-Ferneziu_______________________425__________________________5
___________________________Badi I______________________________720__________________________7
___________________________Badi II_____________________________700__________________________4
___________________________Nistru_____________________________340__________________________5
___________________________Sighet_____________________________340__________________________5.5
Hasmas____________________Paraul Rosu_______________________1000__________________________5
__________________________Mesteacan_________________________900_________________________16
__________________________Lacul Oii__________________________1000__________________________5
__________________________Tarinii_____________________________1000________________________10
__________________________Lacu Mare__________________________630_________________________5
__________________________Anghel_____________________________850__________________________4
__________________________Brazi_______________________________930__________________________6
__________________________Cartus__________________________________________________________2
__________________________Cornii______________________________930__________________________8
__________________________Gaurarii_________________________________________________________2
__________________________Saliste__________________________________________________________2
__________________________Muntori_________________________________________________________2
__________________________Faerag_____________________________465__________________________2
__________________________Caraciu____________________________680__________________________7
Poaiana Ruscai____________Cincis Cerna________________________300_________________________40
Sebes____________________Oasa______________________________1260_________________________90
Semenic__________________Buhui______________________________640_________________________12
__________________________Marghitos__________________________545__________________________6
__________________________Gozna_____________________________610__________________________40
__________________________Valiug_____________________________500__________________________25
__________________________Secu______________________________350__________________________30
__________________________Trei Ape___________________________835__________________________30
Tarcau___________________Pingarati___________________________369__________________________15
__________________________Vaduri_____________________________350__________________________15
__________________________Bitca Doamnei______________________324__________________________15
__________________________Piatra Neamt_______________________313___________________________4
Vilcan___________________Valea de pesti______________________830__________________________53
Mr_Bert
Senior

Post by Mr_Bert »

Bebe,
chiar nu pot sa vin saptamana asta, ma duc la Baile Govora cu niste prieteni (cu motocicletele). Ramane pe altadata.
evic29
Veteran
Numar de scufundari: 201-1000
Certificare/acreditare: nase owd

Post by evic29 »

lacul les bihor golit pt reparatii
Yusuf-Altair
Junior

Post by Yusuf-Altair »

Buna ziua,am si eu o intrebare.Mai nou am inteles ca e necesara nu situ ce aprobare ca sa te poti scufunda in IOR.E adevarat?Oricum asta mi-au spus cei care se ocupa cu paza parcului si unii din ei nici nu erau siguri pe ce spun.Dar daca ma scufund fara aprobare,ce se poate intampla in afara de o amenda buna?(imi pot confisca echipamentul?)
divefilm
Veteran
Numar de scufundari: peste 1000
Certificare/acreditare: Instructor NAUI#48313

Post by divefilm »

Iti trebuie aprobare de la primaria de sector.
gibonul
Veteran
Numar de scufundari: 201-1000
Certificare/acreditare: Advanced

Post by gibonul »

si eu sunt interesat de o scufundare in IOR. care ai vreo pila pe la primarie?
Never underestimate the power of stupid people in large groups
Image
Facebook Sorin Deleanu
Wine is constant proof that God loves us and loves to see us happy
Ciocanul
Veteran

Post by Ciocanul »

Asta vara era plin de aurolaci care se scaldau in IOR si nu-i lua nimeni la intrebari. Daca se ia careva de noi ca facem scufundari, ii fac butelia guler. Oricum, o sa fac o intrebare la primarie (just in case). A - si ma bag si eu la un IOR.
Principe76
Senior
Numar de scufundari: 51-100
Certificare/acreditare: PADI AOWD

Post by Principe76 »

Si eu ma bag!!! daca "organizam" ceva weekendul asta, am si eu o intrebare si o rugaminte :-)
De unde pot lua o butelie si greutati? Nu am mai fost la nici o "actiune" pana acum si nu prea stiu.....si rugamintea: imi dati si mie un mesaj ca sa stiu daca ma car cu echipamentul dupa mine ? (vin din Austria...)

Hai noroc!
"From birth, man carries the weight of gravity on his shoulders... But man has only to dive beneath the surface and he is free." - J.Y. Cousteau
papie
Veteran

Post by papie »

Oauuu !!! Vine lumea si de peste hotare pentru lacul IOR. O fi vreo comoara pe acolo si toata lumea, chipurile, bifeaza scufundari de agrement. :lol:
Principe76
Senior
Numar de scufundari: 51-100
Certificare/acreditare: PADI AOWD

Post by Principe76 »

Papie, am ajuns sa visez scufundari si noaptea...m-as scufunda si in cada daca ar fi mai adanca...asa ca in momentul de fatza, nu fac fitze...iau tot ce pot :-)
"From birth, man carries the weight of gravity on his shoulders... But man has only to dive beneath the surface and he is free." - J.Y. Cousteau
Post Reply