Harpon
Moderator: dell_ser
Nu merge sub.
Cand gasesti ceva interesant pui baliza si la suprafata marchezi punctul sa fie usor de reperat.
Initial ma gandeam la o carcasa, dar acum am observat ca nu este nevoie. Suficient si borcanul. La suprafata daca se uda nu este nici o problema ca are ceva garnituri dar nu rezista la presiune.
Traiasca borcanul!
Am vazut ceva asemanator cu borcanul dar special pentru scufundari.
Cand gasesti ceva interesant pui baliza si la suprafata marchezi punctul sa fie usor de reperat.
Initial ma gandeam la o carcasa, dar acum am observat ca nu este nevoie. Suficient si borcanul. La suprafata daca se uda nu este nici o problema ca are ceva garnituri dar nu rezista la presiune.
Traiasca borcanul!
Am vazut ceva asemanator cu borcanul dar special pentru scufundari.
Bla bla bla
interesante pozele cu calcani, dar pentru asta e nevoie de arbaleta?
calcanul este un peste pasnic.satisfactii mari la vanatoare ai la chefal,labani,lufari mai mari.la astia iti trebuie vointa,rabdare,iscusinta si o arbaleta pneumatica mai lunga.restul e tinta si bafta sa-i vezi,cat despre butelii doar la calcan.interesant e ca va pasioneaza.pe curand.
calcanul este un peste pasnic.satisfactii mari la vanatoare ai la chefal,labani,lufari mai mari.la astia iti trebuie vointa,rabdare,iscusinta si o arbaleta pneumatica mai lunga.restul e tinta si bafta sa-i vezi,cat despre butelii doar la calcan.interesant e ca va pasioneaza.pe curand.
- VALI
- Veteran
- Numar de scufundari: 51-100
- Certificare/acreditare: AOWD NAUI
tibix
la calcan fara butelii!!!!!!
la calcan de 5-6 kg eshi copil daca iti inchipui ca il poti lua fara arbaleta
apa rece
in jur de 6 pana la 10 m adancime
oboseala scufundarilor repetate pentru ceilalti calcani
nu ai cum sa te lupti cu un calcan de talia asta...crede-ma....
la calcan fara butelii!!!!!!
la calcan de 5-6 kg eshi copil daca iti inchipui ca il poti lua fara arbaleta
apa rece
in jur de 6 pana la 10 m adancime
oboseala scufundarilor repetate pentru ceilalti calcani
nu ai cum sa te lupti cu un calcan de talia asta...crede-ma....
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
pana in 6-7 m merge si fara butelii,dar peste este foarte greu.reusesc o apnee medie de 40-50 sec,dar dupa 15 lansari la 7-8m plus mare cu valuri plus vreo 3-4 calcani care-si fac de cap pe acrose e aproape imposibil sa mai ating fundul marii.calcani sunt peste tot si la agigea si la mangalia si in eforie.
- VALI
- Veteran
- Numar de scufundari: 51-100
- Certificare/acreditare: AOWD NAUI
am vanat shi chefali....
in septembrie e joaca lor
vanatoarea de chefal este mai simpla [consider eu] dpdv fizic
chefalul, deshi sperios este totushi un peshte curios, iar daca este in bataie....ai observat ca nu prea are rushine
cert este ca este un peshte extraordinar de frumos shi se mishca extraordinar sub apa....
in septembrie e joaca lor
vanatoarea de chefal este mai simpla [consider eu] dpdv fizic
chefalul, deshi sperios este totushi un peshte curios, iar daca este in bataie....ai observat ca nu prea are rushine
cert este ca este un peshte extraordinar de frumos shi se mishca extraordinar sub apa....
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...