Cine o face si iarna?
Cine o face si iarna?
Salut.
Cine vrea sa vina la scufundari in weekenduri in perioada asta, cand vremea e frumoasa si marea linistita, sa dea cu reply aici.
Incepem din 15nov. Am fost si pe 1nov, iar pozele le puteti vedea mai jos.
Cine vrea sa vina la scufundari in weekenduri in perioada asta, cand vremea e frumoasa si marea linistita, sa dea cu reply aici.
Incepem din 15nov. Am fost si pe 1nov, iar pozele le puteti vedea mai jos.
Last edited by Ciocanul on Wed Nov 12, 2008 11:41 pm, edited 1 time in total.
Re: Cine o face si iarna?
Ai luat trepiedul cu tine? )
hai, cand vrei sa mergi, suna si stabilim.
mai stiu doi amatori
ape limpezi!
hai, cand vrei sa mergi, suna si stabilim.
mai stiu doi amatori
ape limpezi!
ape limpezi!!! ...
...dupa cum spuneam...iarna nu-i ca vara!...super tare...12 grade apa...absolut minunat!
Ba! Decat sa-ti fie rau mai bine sa iti fie bine!
>dell_ser - trebuia sa zici si tu cu o zi inainte, noi am fost sambata la Eforie. Apa a fost foarte limpede, 12grade dupa cum zicea si Rares. Mai mergem, pana nu se face foarte frig afara.
Astia suntem, n-ai ce sa ne faci
Astia suntem, n-ai ce sa ne faci
Last edited by Ciocanul on Sat Jan 17, 2009 2:40 am, edited 2 times in total.
stiti care este diferenta dintre scufundarile de iarna si cele de vara?? 10 cm
Bla bla bla
cine a zis sa nu ne dam si in decembrie? eu zic sa sarbatorim un 1 decembrie asa cum se cuvine...sub ape adunareaaaaa!!!
eu vb de nivelul marii la mal...Rares78 wrote:stiti care este diferenta dintre scufundarile de iarna si cele de vara?? 10 cm
care a fost vizibilitatea la eforie? nu prea inteleg ce e cu saula infasurata pe cel din dreapta si ce tine in mana dreapta cel din stanga...
poate ma ajuta cineva
poate ma ajuta cineva
saula este infasurata in incercarea de a se spanzura ca nu am reusit sa prindem nici un peste
vizibilitate excelenta...multe chestii de invatat pentru noi, mai ales pentru mine, in postura de newbee...pestele este un calcan, mort....asa l-am gasit...decedat, parastasu` facut, l-am scos pt pisicile de pe dig
vizibilitate excelenta...multe chestii de invatat pentru noi, mai ales pentru mine, in postura de newbee...pestele este un calcan, mort....asa l-am gasit...decedat, parastasu` facut, l-am scos pt pisicile de pe dig