Dive Table NAUI

Fotografie, filmari, vanatoare, etc....!!!
papie
Veteran

Dive Table NAUI

Post by papie »

Am conceput tabelul (tabelele) de scufundari, prin urmare il am in format vectorizat, din pacate forumul se pare ca nu accepta fisiere cu terminatie pdf.
Poate vre-un administrator poate rezolva acest incovenient. Cred ca acest document ar fi folositor si spun asta dupa ce de la scoala de scuba am primit un print dupa un jpg chinuit rau (abia se distingeau unele cifre).
PS. Am si interior de Log Book pentru cine doreste sa-si confectioneze singur.
scubadiver.ro
Admin
Numar de scufundari: peste 1000
Certificare/acreditare: INSTRUCTOR NAUI SSI

Re: Dive Table NAUI

Post by scubadiver.ro »

Poti incerca sa uploadezi pdf-uri acum. e posibil sa mearga :-)
papie
Veteran

Post by papie »

Astept eventualele corecturi sau imbunatatiri.
Ciocanul
Veteran

Post by Ciocanul »

Lipseste ultima sageata pentru scufundarea repetitiva la 39m. In rest, treaba foarte buna. Ai vectorizat si sigla :D.
Atasez si eu un logbook facut de mine pe care l-am tot actualizat pana acum, si cred ca a ajuns la o forma decenta. Este conceput sa fie legat in format A6. Incap cate patru pagini pe un A4, care se taie apoi in 4 cu ghilotina si leaga cu spira.
Attachments
carnet scufundari NAUI.pdf
(691.67 KiB) Downloaded 635 times
papie
Veteran

Post by papie »

Corectat
papie
Veteran

Post by papie »

Si in spirit de competitie (ca de, mi-au murit laudatorii) adaug si un log book A5.
Paginile sunt: coperta 1, coperta 2, interior (un A5 fata / verso), coperta 3 si coperta 4, unde am acoperit fetele personajelor deoarece nu am acordul acestora, totusi ... unii dintre voi poate recunosc personajul din mijloc :lol:
PS. Buna treaba dl. ciocanu, totusi (carcotas fiind) trebuia cules tot textul.
PS2. Calitatea imaginilor (cop 1 + 4) este slaba deoarece fisierul era prea mare (19Mega)
Attachments
log book.pdf
(325.36 KiB) Downloaded 674 times
Ciocanul
Veteran

Post by Ciocanul »

ATAT! :)))) Poza finala cu fetele acoperite e de mare efect!
PS: Pagina cu text mi-a dat-o si mie cineva in format jpg, si asa am pus-o mai departe. Restul e conceptie proprie.
Tony
Junior

Post by Tony »

Legat de materialele educationale cautate de tine pe net, este posibil sa gasesti ceva de pe la PADI, nu cred ca vei gasi NAUI. Asta pentru ca organizatia interzice cu desavarsire postarea materialelor educationale pe internet, datorita faptului ca acesta activitate trebuie inceputa sub directa supraveghere a unui instructor pentru a nu exista accidente.
?????
nu prea integ textul mentionat mai sus, sau NAUI a schimbat standardele :?:
papie
Veteran

Post by papie »

Tabelele de scufundari si log book-ul nu sunt materiale educationale ci "accesorii" folosite de cei care au urmat deja un curs NAUI. Nu cred ca daca gasesti (si gasesti) postat pe net Tabelul lui Mendeleev esti obligat/te apuci sa produci o bomba atomica.
VALI
Veteran
Numar de scufundari: 51-100
Certificare/acreditare: AOWD NAUI

Post by VALI »

papie wrote:Tabelele de scufundari si log book-ul nu sunt materiale educationale ci "accesorii" folosite de cei care au urmat deja un curs NAUI. Nu cred ca daca gasesti (si gasesti) postat pe net Tabelul lui Mendeleev esti obligat/te apuci sa produci o bomba atomica.
hahahaha
vai cat de tare asemanarea asta
hahahahaha
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
scubadiver.ro
Admin

Post by scubadiver.ro »

Excelent raspuns !
Tony
Junior

Post by Tony »

Tabelele de scufundari si log book-ul nu sunt materiale educationale ci "accesorii" folosite de cei care au urmat deja un curs NAUI. Nu cred ca daca gasesti (si gasesti) postat pe net Tabelul lui Mendeleev esti obligat/te apuci sa produci o bomba atomica.
"Accesorii" :lol:
Tabele intra la materiale educationale, orice instructor de SCUBA stie asta (poate tu nu esti instructor)si se predau incepand cu cursul Scuba diver, nu cred ca NAUI sau oricare alta organizatie e de acord cu copierea si distribuirea sau publicarea lor pe internet. Daca stau si ma gandesc bine doar cateva formulare pot fi multiplicate si doar de catre instructori, pentru restul e obligatoriu sa fie folosite doar materiale originale NAUI.

Life is a bitch and then you dive...
scubadiver.ro
Admin

Post by scubadiver.ro »

Te poti informa pe www.naui.org cine este instructor si cine nu, iar legat de distributia anumitor elemente din pachetele educationale NAUI, poti sa citesti "STANDARD and POLICIES MANUAL".
Alex
Veteran

Post by Alex »

dai si tu un search pe "gugle" sa vezi cate de genul gasesti :)
Ciocanul
Veteran

Post by Ciocanul »

@ Tony
Tabela de scufundari e material educational in masura in care e si tabelul lui Mendeleev (repet comparatia pentru ca nu gasesc alta mai buna).
In rest, ea este un instrument de planificare logistica a scufundarii, pus la dispozitia tuturor. Valorile din tabela nu sunt secrete; ele sunt interpretarea unor algoritmi + unele marje de siguranta specifice diferitelor organizatii. Daca nu-ti place tabela NAUI, poti sa iei algoritmiul Wieneke sau Buhlman sau care vrea mushchii tai si sa-l interpretezi dupa cum iti rasare tie soarele. Apoi inregistreaza-ti tabela la OSIM, si n-o arata nimanui.

In alta ordine de idei, vad ca mereu se gaseste cate unul sa comenteze o idee altruista si sa transforme o discutie buna intr-o ciorovaiala fara rost si fara continut.
Post Reply