bai nu mai pot :crazy:
- VALI
- Veteran
- Numar de scufundari: 51-100
- Certificare/acreditare: AOWD NAUI
bai nu mai pot :crazy:
doamne!!!
am ajuns sa visez in fiecare noapte scufundari....
hai intr-un lac , la mare, nuj....oriunde
hai sa ne adunam
la bazin, undeva, nuj
am ajuns sa visez in fiecare noapte scufundari....
hai intr-un lac , la mare, nuj....oriunde
hai sa ne adunam
la bazin, undeva, nuj
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
Re: bai nu mai pot :crazy:
pai haideti la bazin maine
-
- Veteran
- Numar de scufundari: 11-50
- Certificare/acreditare: SSI OWD
Vali sincer si eu deabia astept.
Initial trebuia sa ajung in hurghada in 19 ian, o saptamana de scufundari, dar mi-a tras teapa agentia de turism, cica nu erau destule persoane pentru charter....
Acum ofetele pentru Egipt sfdeaza complet criza actuala, chiar am vazut cresteri, si din Romania nu prea zboara nimic pana in martie ...
Initial trebuia sa ajung in hurghada in 19 ian, o saptamana de scufundari, dar mi-a tras teapa agentia de turism, cica nu erau destule persoane pentru charter....
Acum ofetele pentru Egipt sfdeaza complet criza actuala, chiar am vazut cresteri, si din Romania nu prea zboara nimic pana in martie ...
Horatiu
stiu senzatia, abia astept sa se termine imputiciunea asta de asa zisa iarna
Ba! Decat sa-ti fie rau mai bine sa iti fie bine!
- Principe76
- Senior
- Certificare/acreditare: PADI AOWD
Credeam ca sunt singurul
Ca sa va dati seama de stresul psihic la care sunt supus: idiotul meu de coleg de birou pleaca 2 saptamani in Mauritius. Si ca sa imi puna capac: NU II PLAC SCUFUNDARILE!!! I-am explicat deja ca isi iroseste 2 sapt din viata daca se duce acolo si nu face diving dar tot degeaba...O sa il las sa moara prost....
Ca sa va dati seama de stresul psihic la care sunt supus: idiotul meu de coleg de birou pleaca 2 saptamani in Mauritius. Si ca sa imi puna capac: NU II PLAC SCUFUNDARILE!!! I-am explicat deja ca isi iroseste 2 sapt din viata daca se duce acolo si nu face diving dar tot degeaba...O sa il las sa moara prost....
"From birth, man carries the weight of gravity on his shoulders... But man has only to dive beneath the surface and he is free." - J.Y. Cousteau
- cris
- Senior
- Certificare/acreditare: NAUI scuba diver
SDI Rescue Diver - Location: Cluj-Napoca
Eu zic sa-l impusti inainte de a pleca!
- gibonul
- Veteran
- Numar de scufundari: 201-1000
- Certificare/acreditare: Advanced
Observ din topicurile care mai de care mai critice (cum purtam octopusul) sau stiintifice (diferentele dintre butelii), ca sunteti cam cu nervii coarda
ca sa nu mai vorbesc de colegul care a postat tabelele NAUI si caruia i-au sarit toti in cap
Ramiro/Robert, hai sa stabilim o data pentru prima iesire la mare, ca sa netezim creierii colegilor , pana nu ne trezim cu injuraturi pe forum
ca sa nu mai vorbesc de colegul care a postat tabelele NAUI si caruia i-au sarit toti in cap
Ramiro/Robert, hai sa stabilim o data pentru prima iesire la mare, ca sa netezim creierii colegilor , pana nu ne trezim cu injuraturi pe forum
Never underestimate the power of stupid people in large groups
Facebook Sorin Deleanu
Wine is constant proof that God loves us and loves to see us happy
Facebook Sorin Deleanu
Eu mi-am propus sa incerc marea la jumatatea lui martie anul asta (sunt optimist si sper ca pana atunci temperatura la pranz sa fie in zona a 15-18 grade), cat sa fie suportabil sa ma echipez/dezechipez fara sa sufar crunt de frig. Marea o sa fie oricum in zona a 4-8 grade, deci suportabil..
Oricum, parca de cand se vaita toti de incalzire globala e din ce in ce mai frig pe la noi :-)
Oricum, parca de cand se vaita toti de incalzire globala e din ce in ce mai frig pe la noi :-)
Topicurile "tehnice",dom' Gibon. Nu va plac tehnica?
Cat despre scufundari in apa la 8grade fara costum uscat, nu-mi plac hipotermia .
Cat despre scufundari in apa la 8grade fara costum uscat, nu-mi plac hipotermia .
- divefilm
- Veteran
- Numar de scufundari: peste 1000
- Certificare/acreditare: Instructor NAUI#48313
Daca aveati costume uscate http://www.xsport.ro/index.php?content=uscate transformati "iarna in vara" si dupa scufundare mergea un vin rosu fiert adus la termos
Au fost multe zile cu apa limpede si linistita in ianuarie si februarie la mare si cine stie se gasea si mai usor submarinul.
Au fost multe zile cu apa limpede si linistita in ianuarie si februarie la mare si cine stie se gasea si mai usor submarinul.
- gibonul
- Veteran
- Numar de scufundari: 201-1000
- Certificare/acreditare: Advanced
adu un costum uscat, il bagam la un drive (scuba) - test si cumparam, daca merita
Never underestimate the power of stupid people in large groups
Facebook Sorin Deleanu
Facebook Sorin Deleanu
Mie mi-ar placea sa testez intai toate costumele uscate de pe site.. ca sa ma decid ce mi se potriveste mai bine
Da, da, clar. Propun sa testam cate unul pe weekend. Promitem sa scriem si review-uri, si facem si teste comparative.
Orice mare magazin care se respecta testeaza echipamentele (si le da spre testare clientilor fideli ) nu?
Orice mare magazin care se respecta testeaza echipamentele (si le da spre testare clientilor fideli ) nu?
- divefilm
- Veteran
- Numar de scufundari: peste 1000
- Certificare/acreditare: Instructor NAUI#48313
Am unul marimea mea(60).cred ca puteti face o proba cu el. :
cate doi odata probabil :-)