Vanatoare de epave de pe litoralul romanesc!!!
Moderator: dell_ser
- scubadiver.ro
- Admin
- Numar de scufundari: peste 1000
- Certificare/acreditare: INSTRUCTOR NAUI SSI
Re: Vanatoare de epave de pe litoralul romanesc!!!
esti pe calea cea buna spre un ban ( nick and ip) pe forumul scubadiver.
Iti urmaresc in continuare evolutia.
Iti urmaresc in continuare evolutia.
postati va rog si motivul
- scubadiver.ro
- Admin
- Numar de scufundari: peste 1000
- Certificare/acreditare: INSTRUCTOR NAUI SSI
Desi limba oficial pe forum este lb. romana si asteptam o explicatie in consecinta, am gasit urm.:
From Wikipedia, the free encyclopedia
Jump to: navigation, search
The term flamewar might refer to one of the following:
A flamewar is a prolonged exchange of deliberately hostile messages over the Internet.
Flamewar is a female Transformers action figure.
daca nu va suparati, va rog, politicos, si creeti-ma deloc ostil/rau intentionat sa imi exemplificati/citati unde anume am gresit (poate unii cred deja ca am tic cu chestia asta - exemple clare, elocvente).
Nu am intentionat si nu intentionez sa postez chestiuni care sa fie interpretate gresit. Din cate ati vazut cand nu inteleg ceva, cer lamuriri. Imi exprim doar opinia si pp ca am dreptul la replica si la lamuriri atunci cand un alt user al forumului (la fel de user ca si mine) foloseste cuvinte ca tertipuri, curve, ferplei atunci cand mi se adreseaza (nu am zis ca mi le-ar fi atribuit).
Dimpotriva, consider post-ul userului divefilm (cu care de altfel, nu am nimic de impartit) ca fiind provocator.
.... fata de cele mentionate, rog dipuneti:
From Wikipedia, the free encyclopedia
Jump to: navigation, search
The term flamewar might refer to one of the following:
A flamewar is a prolonged exchange of deliberately hostile messages over the Internet.
Flamewar is a female Transformers action figure.
daca nu va suparati, va rog, politicos, si creeti-ma deloc ostil/rau intentionat sa imi exemplificati/citati unde anume am gresit (poate unii cred deja ca am tic cu chestia asta - exemple clare, elocvente).
Nu am intentionat si nu intentionez sa postez chestiuni care sa fie interpretate gresit. Din cate ati vazut cand nu inteleg ceva, cer lamuriri. Imi exprim doar opinia si pp ca am dreptul la replica si la lamuriri atunci cand un alt user al forumului (la fel de user ca si mine) foloseste cuvinte ca tertipuri, curve, ferplei atunci cand mi se adreseaza (nu am zis ca mi le-ar fi atribuit).
Dimpotriva, consider post-ul userului divefilm (cu care de altfel, nu am nimic de impartit) ca fiind provocator.
.... fata de cele mentionate, rog dipuneti:
Dupa cum spuneam sunt dator cu o portie de publicitate, intrucat pe un anume fundal... am comis-o.the_natek wrote:Azi nu am timp dar maine voi face niste poze la mistral (doar ce ii aratasem mistralului vechiul port Tomis asa ca .. eram in zona.... ) si altele cu un alt logo pe fundal sa mi se ierte greseala neintentionata. k?
Sub egida scubadiver.ro dati-mi voie sa va prezint ....
Alize superphysalise S @ 1975.... o bijuterie care inca mai funtioneaza ireprosabil..... mai rar dimensiuni asa mici, chiar si in ziua de azi
Mistral Nrghile @1950.. cu cupla pentru alimentare de la suprafata, versiune destul de rara
Royal Mistral generatia I.... inceputurile mistralului ce a facut ravagii printre colectionari
AVM 3 cu casca de rebreather IDA 64 si busola din completul de scufundare @ 1963.... zdarovaia tehnika
Royal Mistral generatia II.... @1980
Foarte adevarat, baieti, ce folos sa vorbesti despre epava, daca alti scafandri nu se pot bucura de ea. Ca tot veni vorbade fair play, ce ne-am fi facut daca Jacques Yves Cousteau ar fi facut la fel? Daca ar fi tinut pentru el tot ceea ce descoperise? Fa-ne o bucurie!
Eugen are dreptate, ar trebui sa se mai renunte la secretomania asta de doi lei. Asa ca asteptam in continuare
Asa este. Eugen, ai dreptate
-
- Junior
draga Eugen inainte de a vorbi despre Cousteau, documenteaza-te, Cousteau a descoperit Thistlegorm si a tacut malc cu privire coordonate, abia in 1991 catva scafandri recreationisti din Germania au cautat-o, gasit-o si au facut publice coordonatele, asa ca ...Foarte adevarat, baieti, ce folos sa vorbesti despre epava, daca alti scafandri nu se pot bucura de ea. Ca tot veni vorbade fair play, ce ne-am fi facut daca Jacques Yves Cousteau ar fi facut la fel? Daca ar fi tinut pentru el tot ceea ce descoperise? Fa-ne o bucurie!
- peret
- Veteran
- Numar de scufundari: 201-1000
- Certificare/acreditare: PADI
IANTD
CMAS - Location: Nummela, Finland
Nu-mi place sa ma bag...dar scopul unui forum este de a impartii idei, pareri, opinii dar nu este in nici intr-un caz locul adecvat pt "secrete". Daca ai "secrete" nu ai ce cauta pe forum, iar "secretele" postate pe forum cu lingurita e doar o metoda a arata "ce mare smecher sint eu, ce stiu eu dar voi nu stiti". La ce foloseste? La nimic....sper ca subiectul "epava necunoscuta" sa fie incheiat si ingropat ca nu ajuta la nimic.
Asteptam coordonate clare ale epavelor de pe litoralul roamnesc asa cum e si titulul daca cineva le stie....iar daca nu....liniste si pace. Aici nu merge cu dat cu parerea. Ori sti si vrei sa spui ori taci ca daca sti si nu vrei sa spui nu ajuta la nimic.
Penibil.
Asteptam coordonate clare ale epavelor de pe litoralul roamnesc asa cum e si titulul daca cineva le stie....iar daca nu....liniste si pace. Aici nu merge cu dat cu parerea. Ori sti si vrei sa spui ori taci ca daca sti si nu vrei sa spui nu ajuta la nimic.
Penibil.
Daca tot nu vrei sa impartasesti cu noi micul secret
Nu este corect sa nu amintesti de el?
Nu ma intereseaza subiectul nici cat negru sub unghie. Nici nu vreau sa genereze o polemica pe acesata tema. Cunosc persoenaele implicate in discutie si le respect decizia.
Cunosc si senzatia celui ce face cercetari, cheltuieli pentru a gasi pretiosul ... si apoi un oarecare sa vina si cu un clic sa se bucure de tot efortul tau. Eu zic ca este un echilibru fin intre altruism si egoism si de aceea nu comentez.
Pace tie !
Nu este corect sa nu amintesti de el?
Nu ma intereseaza subiectul nici cat negru sub unghie. Nici nu vreau sa genereze o polemica pe acesata tema. Cunosc persoenaele implicate in discutie si le respect decizia.
Cunosc si senzatia celui ce face cercetari, cheltuieli pentru a gasi pretiosul ... si apoi un oarecare sa vina si cu un clic sa se bucure de tot efortul tau. Eu zic ca este un echilibru fin intre altruism si egoism si de aceea nu comentez.
Pace tie !
Bla bla bla
azi, 28.03.2009 am luat si eu o gura din coniacu` ala...(a se vedea poza)divefilm wrote:Draga colega eu inainte de 1989 am facut scufundari cu o unitate militara speciala de scafandri la aceste epave dar totul era secret.Foarte grosier stiu unde se afla epavele.
Pot sa iti spun ca am baut din coniacul gasit pe Bremen, sticla la dop era fooarte bine ceruita.
In 2004 am facut un reportaj dat pe posturile TV la digul de nord, reportaj postat si aici.
Si mai este o problema cand esti de la mare, si mai ai si o barca, poti sa gasesti fosti scafandri militari care au fost la aceste epave si poti sa aloci timp sa faci o expeditie de cautare. Daca nu ai gasit din prima mai culegi date si mai incerci in alt weekend favorabil sa o gasesti.
Ceva important, in legatura cu ce gasim si scoatem de pe o epava. Avem obligatia sa predem la Muzeul Marinei Romane din Constanta si nu sa introducem in colectii particulare.Este CAZ PENAL. Unii au postat prada si pe net. Cred ca stii despre cine vorbesc.
- Attachments
-
- PICT0035_resize.JPG (110.61 KiB) Viewed 13745 times
Ba! Decat sa-ti fie rau mai bine sa iti fie bine!
Eee, daca e vorba de povesti din tinerete, o sa va povestesc si eu cum am baut din vodka de pe NMS Saniutza...
Da' altadat'
Da' altadat'
Superba exprimarea Dell_ser. Nici dc ma chinuiam nu le imbinam atat de bine, politicos si elocvent.dell_ser wrote:Cunosc si senzatia celui ce face cercetari, cheltuieli pentru a gasi pretiosul ... si apoi un oarecare sa vina si cu un clic sa se bucure de tot efortul tau. Eu zic ca este un echilibru fin intre altruism si egoism si de aceea nu comentez.
Dc se mai oboseste cineva sa ia acest topic de la inceput si nu de la ultima pagina, ar putea "intelege" ca l-am deschis in ideea de a ne strange mai multi care sa cautam aceste epave. In schimb au iesit la iveala destui care asteapta. Mocca ingrasa stimabililor (doare sau nu , e adevar curat).
Atata timp cat nu am reusit sa ne strangem mai multi doritori de cautat, ci doar am zgandarit mocca-ngii, consider ca acest topic nu si-a atins tinta.
asa ca d-le admin, va rog sa stergeti "in puii mei" topicul ca vad ca unora le sta ca un ghimpe in coaste, da' n-ar pune mana sa faca ceva concret.
LA NAIBA
@ Rares78... cu cat dati 50 ml din faimosul coniac, dc se poate (platesc, nu mocca)
din cate am inteles a mai fost vizitat submarinu` in discutie si de altii. Victor, stii ceva despre asta?
Ba! Decat sa-ti fie rau mai bine sa iti fie bine!