la mare 11-12 aprilie 2009
Re: la mare 11-12 aprilie 2009
9:30 e un pic cam matinal pentru cei care vin din Bucuresti sambata dimineata, si in plus nici nu cred ca gasim vreun loc deschis la 8:30-9 sa incarcam buteliile.
cum nu stiu sigur daca o sa pot ajunge de vineri, as propune macar un 10:30-10:45 (se mai si incalzeste un pic aerul cu ocazia asta).
cum nu stiu sigur daca o sa pot ajunge de vineri, as propune macar un 10:30-10:45 (se mai si incalzeste un pic aerul cu ocazia asta).
- gibonul
- Veteran
- Numar de scufundari: 201-1000
- Certificare/acreditare: Advanced
eu, fiind de vineri seara, sunt deschis la orice propunere
Never underestimate the power of stupid people in large groups
Facebook Sorin Deleanu
Wine is constant proof that God loves us and loves to see us happy
Facebook Sorin Deleanu
Din pacate Gogu nu vine, am niste probleme .
data viitoare nu mai ratez, sper.
data viitoare nu mai ratez, sper.
Prefer o viata fara griji.
M-am interesat la inm si incepe sa sune bine. Temperatura marii la Constanta este de 10 grade. Si nu cred ca mai scade
ALex
ALex
still waters run deep ......so.......look before you leap
- gibonul
- Veteran
Mi-e teama de vant, nu de temp apei. Sunt pe drum deja
Facebook Sorin Deleanu
Facebook Sorin Deleanu
Apar si eu sambata, mai intai la dive-center sa ma echipez, si apoi in Mangalia la digul spart. Eu raman pana duminica. Care mai ramane? (unde facem gratarul? )
- adonay
- Veteran
- Numar de scufundari: 11-50
- Certificare/acreditare: NAUI OWD
Eu si Victor cel mai probabil vom ramane si Duminica, pentru alte doua dive-uri, dar asta si in functie de cum o sa suport temperatura apei maine
Ca sa contracarez temperatura apei in wetsuit mi-am luat de la Xsport un tricou de neopren
Link http://www.xsport.ro/index.php?produs=995-99
Cum e cu gratarul? Sper ca e ceva decent, retras )
Ca sa contracarez temperatura apei in wetsuit mi-am luat de la Xsport un tricou de neopren
Link http://www.xsport.ro/index.php?produs=995-99
Cum e cu gratarul? Sper ca e ceva decent, retras )
Sorin CONSTANTINESCU
http://matale.ro/trips/
http://matale.ro/trips/
Live de la Eforie, in timp ce asteptam sa se incarce buteliile:
- apa mizerabila, fara vizibilitate, temperatura 8-9 grade.
- valuri mari (1-2 metri), curent mediu/puternic
- temperatura afara cam 11-12 grade
Prima scufundare (facuta pe la 10 dimineata) a fost mai mult un exercitiu de orientare decat fun.
- apa mizerabila, fara vizibilitate, temperatura 8-9 grade.
- valuri mari (1-2 metri), curent mediu/puternic
- temperatura afara cam 11-12 grade
Prima scufundare (facuta pe la 10 dimineata) a fost mai mult un exercitiu de orientare decat fun.
Dar cum a fost la lacul IOR? Ca voi nu povestiti nimic... Brrr, eu cred ca as ingheta la 12 grade. Deja cand apa coboara aici la mai putin de 23 eu sar in costumul uscat. Va doresc soare si mare de oglinda si mai povestiti si voi din ce vedeti sa-mi alin si eu dorul de marea noastra.
Bravo domne! Super conditii...Temerari indivizii
- peret
- Veteran
- Certificare/acreditare: PADI
IANTD
CMAS - Location: Nummela, Finland
Multumim de post.
Hai ca nu e chiar asa de nasol. Se poate si mai rau. Iar cu temperatura apei rezolvi cu un "dry suit" si niste haine groase pe dedesubt...
Hai ca nu e chiar asa de nasol. Se poate si mai rau. Iar cu temperatura apei rezolvi cu un "dry suit" si niste haine groase pe dedesubt...
O intrebare cu totul nevinovata venita de la un prieten ceva mai beginer la care nu am stiut ce sa raspund....
Dc starea marii este de-a dreptul (si stangul) "bulita" si conditiile de scufundare pt OWD in mare nu se intrunesc mai multe zile, se pot emite certificate OWD pentru ape interioare (lacuri, balti statute, chestii fara curent si valuri)??
Adik, "Ce te faci dc n we la rand marea e bulita, sta omu' departe de apa 4ever?"
(Am postat aici pt ca vremea din acest we este de referinta)
Dc starea marii este de-a dreptul (si stangul) "bulita" si conditiile de scufundare pt OWD in mare nu se intrunesc mai multe zile, se pot emite certificate OWD pentru ape interioare (lacuri, balti statute, chestii fara curent si valuri)??
Adik, "Ce te faci dc n we la rand marea e bulita, sta omu' departe de apa 4ever?"
(Am postat aici pt ca vremea din acest we este de referinta)
Eh, ma gandesc ca n-o fi chiar forever. Instructorul decide daca conditiile sunt bune sau nu, daca el zice ca se poate, se poate, daca zice nu, fie ea cea mai frumoasa mare tot nu ramane. El este in masura sa decida daca elevii lui vor fi in siguranta in aceste ape. Daca ma iau eu dupa standardele noastre, PADI, aia huliti de toti, se pot breveta scafandri cu ultimele 4 scufundari in apa deschisa, fie ea lac sau balta. Standardele prevad ca aceste ape sa aiba adancimea mai mare de 5m. Eu zic sa ai putinica rabdare, stii vorba aceea, maine va fi soare iar, si sa ai incredere in instructorul tau daca vrei sa faci un lucru ca lumea si un curs frumos. Mult succes!
- gibonul
- Veteran
vezi aicieugen wrote:Dar cum a fost la lacul IOR? Ca voi nu povestiti nimic... Brrr, eu cred ca as ingheta la 12 grade. Deja cand apa coboara aici la mai putin de 23 eu sar in costumul uscat. Va doresc soare si mare de oglinda si mai povestiti si voi din ce vedeti sa-mi alin si eu dorul de marea noastra.
viewtopic.php?f=12&t=2233
Facebook Sorin Deleanu
Facebook Sorin Deleanu
- dancroitoru83
- Senior
- Numar de scufundari: 101-200
- Certificare/acreditare: NAUI AWOD
NAUI RESCUE DIVER - Location: Bucuresti
Da.... ma rog fiecare echipa de diveri e libera sa ia decizia unde intra si in ce conditii ....eu nu pot sa spun decat ca trebuie sa nu uitam ca facem scufundari de placere ..... daca devin un chin .... este clar ca nu isi mai au rostul....iar conditiile de sambata de la digul spart clar impiedicau aparitia placerii intr-o scufundare !
Remember when diving was dangerous and sex was safe!...