Hahaha....de asa ceva nu am auzit! E buna faza! Oriunde te duci dai de indicatii despre locuri unde sa te scufunzi......dar instructiuni si explicatii despre locuri unde sa nu te scufunzi nu am auzit inca!! Bun capitol!ciocanul wrote:Daca deschidem in forumul "Locuri de scufundari" un capitol intitulat "Locuri in care sa nu te scufunzi nici mort", cred ca lacul IOR va tine capul de afis
lacul IOR
- peret
- Veteran
- Numar de scufundari: 201-1000
- Certificare/acreditare: PADI
IANTD
CMAS - Location: Nummela, Finland
Re: lacul IOR
- dancroitoru83
- Senior
- Numar de scufundari: 101-200
- Certificare/acreditare: NAUI AWOD
NAUI RESCUE DIVER - Location: Bucuresti
Ha ha ha ..... da cu siguranta nu va mai exista o a doua scufundare in mizeria asta de lac! nu are rost! poate doar daca vrem sa exersam scufundari fara vizibilitate )
Remember when diving was dangerous and sex was safe!...
Am gasit pe net niste poze dintr-un lac din Austria:
http://photo.fyvie.net/Underwater/Cours ... ntent.html
http://photo.fyvie.net/Underwater/Cours ... ntent.html
- peret
- Veteran
- Numar de scufundari: 201-1000
- Certificare/acreditare: PADI
IANTD
CMAS - Location: Nummela, Finland
Asta da, frumoase poze, vizibilitate foarte buna dar baietii aveau dry suit...ca apa pun pariu ca avea nu mai mult de 4 grade......asa ca bine ati venit in lumea scufundarilor asa cum am eu parte de ea in Finlanda :-)))....cu mentiunea ca vizibilitatea e citiva cm vara....si cam 5-6m pina maxim 10 iarna...
- Principe76
- Senior
- Numar de scufundari: 51-100
- Certificare/acreditare: PADI AOWD
salutare!
Lacul e undeva in Austria, in Vest, n Tirol mai exact. Ce e mai ciudat e ca lacul e privat...daca vrei sa te duci acolo trebuie sa stai la un anumitotel care te cam indoaie la buzunar. Apa are intre 4 si 10 grade. cam rece. Adancimea e de max 15 m dar izibilitatea e excelenta. Oricum, atentie ca e lac de mare altitudine. dac vreti detalii mai multe, ma interesez.
Lacul e undeva in Austria, in Vest, n Tirol mai exact. Ce e mai ciudat e ca lacul e privat...daca vrei sa te duci acolo trebuie sa stai la un anumitotel care te cam indoaie la buzunar. Apa are intre 4 si 10 grade. cam rece. Adancimea e de max 15 m dar izibilitatea e excelenta. Oricum, atentie ca e lac de mare altitudine. dac vreti detalii mai multe, ma interesez.
"From birth, man carries the weight of gravity on his shoulders... But man has only to dive beneath the surface and he is free." - J.Y. Cousteau
Da' voi, baieti, in toate iesirile acestea nu aveti nici o fata cu voi? Vreo colega scafandra? Fetele nu se prea inscriu la cursuri?
- dancroitoru83
- Senior
Din pacate pentru noi nu avem macar o reprezentanta de sex feminin care sa se incumete sa ne insoteasca in aventurile noastre.....inca mai cautam doritoare ..... Asteptam inscrieri!!!!
vrei sa recuperezi timpul pierdut cat nu ai aparut pe site?
still waters run deep ......so.......look before you leap
- dancroitoru83
- Senior
Ha ha ha m-ai prins mai bine ai pune si tu pozele de la mare pe ftp -ul lui gibonul decat sa imi numeri posturile mie
Super tare poza cu furca. Cred ca v-ati distrat pe cinste. Buna relatarea lui Gibonul, am ras de m-am spart. Pozele sunt frumoase. Felicitari echipei, asa se fac experientele, nu ne scufundam totdeauna in lacul Edenului.