thread despre noi

VALI
Veteran
Numar de scufundari: 51-100
Certificare/acreditare: AOWD NAUI

thread despre noi

Post by VALI »

incep aici un thread in care fiecare este liber sa scrie [daca doreshte cate va cuvinte despre el [ea]
ca sa ne cunoastem mai bine.....
after all....suntem o comunitate...cel putin asha imi place sa cred :):):):)
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
dell_ser
Moderator

k

Post by dell_ser »

Hai sa spar eu gheata

Blonda superba, inteligenta, devotata, 120\62\90.
Buze superbe, deschisa la nou ...

Vand camion

HE HE HE HE HE HE HE

Sa nu imi spui ca nu ti-a placut.
Bla bla bla
VALI
Veteran

Post by VALI »

ma numesc VALI [acelash prenume ca username]
am 38 de ani
sunt arhitect la o firma de proiectare in Ploieshti
nu stiu daca imi place ceva pe lumea asta mai mult decat apa [sunt zodie peshti...nu stiu daca are relevantza...nu prea cred in zodii and so on!]
prima data am intrat in mare cu vizor shi snorkel la varsta de 6 ani...aveam in loc de inotatoare nishte sandalutza vechi pentru a-mi proteja picioarele de scoicile de pe stanci
nu mi-au placut niciodata plajele cu nisip, prefer relieful stancos la scufundari...
am inceput din toamna trecuta scoala de scafandrii la scubadiver.ro
am brevet de scuba diver [cel mai mic grad]
tzelul meu ar fi sa devin divemaster, dar scufundarile libere raman placerea mea cea mare
cea mai adanca scufundare in apnee -------- 12 m
cea mai adanca scufundare cu butelii -------- 27 m [in peshtera Isverna]
imi place sa calatoresc
imi place sa desenez
imi plac escapadele in Delta Dunarii [shi pescuitul...normal]
imi plac computerele
imi place muzik [dar nu orice fel]
imi plac filmele [in special SF sau Fantasy]
in afara de administrarea acestui site mai sunt administrator pe un forum de grafica si arte vizuale
cam atata!!
who's next? :D:D:D:D:D:D:D

later edit
hahaha
acum am vazut postul lui dell-ser
hai ca vin la tine, dar nu pentru camion :D:D:D:D
mwhahahahahahaha
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
Bogdan Tutunea
Junior

Post by Bogdan Tutunea »

ma numesc Bogdan Tutunea am 42 de ani si ma scufund cu echipament autonom de aproximativ 16 ani.ca ore de scufundare ????????cine dracu mai stie? in 90 cind l-am cunoscut pe Visinescu(a fost printre primii care au avut inspiratia de a creea o scoala la vremea aceea) parca l-am prins pe dracu de mustati si am tras de ele pina in ziua de azi..Anii dea rindul am facut scufundari in mai toate locatiile posibiledin sudul marii negre.Prin 95 am inceput chiar o afacere cu raclaj de rapane dar logistica era slabuta (imi mincasera toti banii cei de la IRCM si Mediu pentru aprobari).Atunci am invatatde fapt ce inseamna scufundarea,chiar daca si pina atunci practicasem,dar scufundarea solitara necesita atentie sporita si nu va ascund ca am avut si evenimente(pe care o sa le povestesc).Asa am ajuns cred si sper sa nu exagerez la aprox .3500 ore de subapa.cu multe minute de decompresie si cu foarte multi prieteni pe la pompieri,marina militarasi mai toti detinatorii de compresoare carora le-am facut macar un sfert din fundatia viitoarei vile.Am ramas in domeniusi cum apa nu te lasa sa pleci asa usor acum ma ocup de barci si am omologat in Romanica primul RIB(Zodiac-ul cu chila de fibra de sticla) In final sunt tare fericit ca miscarea pe care voi o intreprindeti da rezultate si va urez sa reusiti in tot ceea ce va propuneti
dell_ser
Moderator

Post by dell_ser »

Pasionat de putin timp... Dus cu pluta de mult timp.
Am 28 de ani, sunt pensionar, am o fetita (Monita) si o iudesc nespus de mult pe soacra mea.
Telul meu in viata este ... NIRVANA

Fac scufundari de un an si am cred ca in jur de 70 de scufundari, in mare parte in scuba. Daca nu pot in fiecare week end macar din doua in doua week end-uri am o iesire. Balea Lac, Codlea (traiasca Bebe), mare ( la greu), Snagov si cu ajutorul lui Andrei bagam si un lac de munte glaciar (numai de el stiut... he he he).
Nu fac scufundari solitare, prefer iesirile organizate. Am un buddy diver cu care ma inteleg perfect. La noi sezonul de scufundari este cu mici exceptii ... permanent. Am facut scufundari si in iarna (decembrie) si in vara.

De curand am descoperit si placerea scufundarii in apnee. Cine stie ce ne va rezerva viitorul.

Nu ma judecati aspru
Bla bla bla
scaf
Senior

Post by scaf »

Salut Bogdane !! si Cristos a inviat ! ...mai ai olcitul ? :D :D
nick
Junior
Numar de scufundari: 0-10
Certificare/acreditare: APSSR OWD - 1990, Marian Visinescu
APSSR AOWD - 1992, Marian Visinescu
Intre timp, APSSR (Asociatia Profesionala a Scufundatorilor Sportivi din Romania) s-a desfiintat.
NAUI OWD - Ramiro Angelescu

Post by nick »

he he, bogdan tutunea, ce surpriza placuta sa te vad pe forumul asta si sa mai aflu ceva despre tine.
Bogdan Tutunea
Junior

Post by Bogdan Tutunea »

va salut pe toti! oltcitul sa dus de mult ca si....... tineretea ,dar placerile au ramas aceleasi si voi stiti care sunt acelea.Astept o veste la un telefon 0788627837
poate o punem de una mica cu barca la mare .
Atentie am achizitionat un compresor model RDG ,culmea nou noutz,asa ca .....mai am doar sa-l trec in 220Vsi gata ....avem aer
daniela894_hp
Junior

Post by daniela894_hp »

Ciao! Sunt noua! inca nu-mi vine sa cred ca am gasit un asemenea site/forum in Romania!
Eu ma numesc Daniela, sunt din Timisoara....si ador Marea, cu cat e mai limpede si calda, cu atat mai bine. Imi place sa fac apnee si vanatoare subacvatica. Din pacate....doar cateva zile / an....foooarte putin, fata de cat mi-as dori eu! :( Iarna ma antrenez, si vara, la mare incerc sa profit cat mai mult de timpul petrecut sub apa!
As dori sa fac si scubadiving, dar cred ca momentan sunt prea mica.... :lol:
Pupici,
Dani :D
scubadiver.ro
Admin
Numar de scufundari: peste 1000
Certificare/acreditare: INSTRUCTOR NAUI SSI

Post by scubadiver.ro »

Daca ai implinit 12 ani poti sa te inscrii la scoala noastra si pina la virsta de 15 ani poti obtine doua brevete NAUI:
- NAUI Junior Scuba Diver
- NAUI Junior Avanced Scuba Diver
daniela894_hp
Junior

Post by daniela894_hp »

scubadiver.ro wrote:Daca ai implinit 12 ani poti sa te inscrii la scoala noastra si pina la virsta de 15 ani poti obtine doua brevete NAUI:
- NAUI Junior Scuba Diver
- NAUI Junior Avanced Scuba Diver

Merci pt info. Da...am peste 15 ani....in luna mai implinesc 18 :lol:
Voi citi mai multe despe aceasta scoala de scuba...
Ciao,
Dani
VALI
Veteran

Post by VALI »

daniela....hai la mare :D
gibonul
Veteran
Numar de scufundari: 201-1000
Certificare/acreditare: Advanced

Post by gibonul »

Vali, Vali...

n-auzi ca inca n-are 18 ani?

sau la arhitecti nu se pune?

:P
Nautilius
Veteran

Post by Nautilius »

la...mare departare! :lol:
pana atunci ... ne intalnim la bazin. in final daca lucrurile merg bine ajungem la mare. :wink:
ape limpezi!!! ...
Phyllophora
Junior

Post by Phyllophora »

Ce se intampla insa , cand esti fascinat de adancurile apelor , de frumusetea interioara a marii, privesti imagini culese de temerari ca voi , dar nu poti sa vezi frumusetea asta cu ochii tai si sa o atingi, pentru ca iti este teama.. te simti nejutorat , nestiutor... Cum poti sa invingi aceasta teama ca sa poti sa iti implinesti aceasta dorinta interioara?
Post Reply