Incarcat butelii pe axa Bucuresti - Constanta !!!!!
Moderator: dell_ser
bai bai bai arata-mi cuiul bai
ca iau sabia si plec la lupta bai
Buna Carmen
Cu ce iti putem fi de folos ?
Un bowling ... ceva?
Si nici nu ai zice ca sunt gata imperecheat
Cata lipsa de diplomatie din partea colegilor mei de joc.
In principiu o echipa imbatabila.
Doar ca trebuie sa mai lucram putin la tehnica.
He he he
ca iau sabia si plec la lupta bai
Buna Carmen
Cu ce iti putem fi de folos ?
Un bowling ... ceva?
Si nici nu ai zice ca sunt gata imperecheat
Cata lipsa de diplomatie din partea colegilor mei de joc.
In principiu o echipa imbatabila.
Doar ca trebuie sa mai lucram putin la tehnica.
He he he
Bla bla bla
- divefilm
- Veteran
- Numar de scufundari: peste 1000
- Certificare/acreditare: Instructor NAUI#48313
Carmen, baieti sunt mari artisti ai bowling-ului mai ales dupa ultima partida au avut scrantite degetele de la maini si bineinteles cateva zile febra musculara, cat despre vanataile colectionate in urma "baletului" numai avem cuvinte. dar in principiu a fost o partida "excelenta"carmen wrote:Ce imaginatzie au unii oameni!!! :? :? :?
Am spus TEXAS sau IDM: sunt cluburi de bowling, nu hoteluri.
Dar ce s-ar fi intamplat daca ash fi spus ca imi caut un buddy pentru scufundari?
Daca vei dori sa faci scufundari alaturi de baietii de la SCUBADIVER CENTER, vei gasi permanet un buddy serios si bine pregatit, care sa iti dea permanent siguranta sub apa!
-
- Junior
Salutare popor,
am scris saptamana trecuta pe forum la diving.ro si la intrebarea unde si la ce pret pot incarca butelia de 18litri pe litoral vara 2006 am primit raspunsul Eforie Nord si la pret incarcare 35 RON !!!,
Nautilius scrie aici : 20 RON cu tva inclus/butelie ... si poti incarca butelii de la capacitatea de 10 l pana la 18 l
Pe cine trebuie sa cred ?
si mai am o intrebare, de unde pot inchiria o butelie si la ce pret
multam pt tot si toate
am scris saptamana trecuta pe forum la diving.ro si la intrebarea unde si la ce pret pot incarca butelia de 18litri pe litoral vara 2006 am primit raspunsul Eforie Nord si la pret incarcare 35 RON !!!,
Nautilius scrie aici : 20 RON cu tva inclus/butelie ... si poti incarca butelii de la capacitatea de 10 l pana la 18 l
multam pt tot si toate
imi cer scuze, dar ai incurcat site-urile...aici nu ai pus nici o intrebare, vb serios!!!! ai nr de telefon...sau il poti nota acum ...610 46 02 sau mobil 0720 016 467, suna sa stabilim unde ne intalnim si te vei convinge cine a gresit, in caz contrar..eu iti asigur o incarcare gratuita!...unde ai scris???? nu ar fi frumos din partea mea sa spun, dar..poti verifica singur cu atentie....aici este scubadiver center ....nu...ce ai scris mai susdiving helmet wrote:Salutare popor,
multam pt tot si toate
acum sa iti raspund la intrebarea ta!
- inchirierea buteliei se face doar pe baza de brevet de scufundare, iar pentru inchiriere oferim doar butelii de 12 l, preturile fiind :
- butelia goala de 12 litri - 20 RON/zi (indiferent cate incarcari vei dori sa faci);
- incarcarea - 20 RON;
- butelia incarcata de 12 litri - 40 RON.
sau daca ai butelia ta, incarcarea fiind de 20 RON.
PRETURILE INCLUD TVA, iar buteliile sunt incarcate la 200 bar.
daca ai alte intrebari, iti stau la dispozitie cu ce mai mare placere!!!!
ape limpezi!!!!
-
- Junior
Salut, am notat nr. de tel.....
cred ca am fost gresit inteles !, faceam referire ca pe forum la diving.ro pt. incarcatul buteliei de 18l mi sa cerut 35RON (oferta speciala pt. mine) iar aici e deja un pret mult mai bun. era o remarca si atat
ce nu-mi convine..... nu pot beneficia de oferta (daca esti posesorul unui brevet NAUIemis de scubadiver center, incarcarea va fi de 15 RON / butelia ...bineinteles ...cu tva inclus ) eu am brevet PADI, dar asta e..... nu fac un capat de tara. AUU, si eu care vroiam sa ma scufund la Vama Veche
Multumesc enorm pt informatii, iar cand am sa plec spre mare dau un tirr cu cateva zile inainte
cred ca am fost gresit inteles !, faceam referire ca pe forum la diving.ro pt. incarcatul buteliei de 18l mi sa cerut 35RON (oferta speciala pt. mine) iar aici e deja un pret mult mai bun. era o remarca si atat
ce nu-mi convine..... nu pot beneficia de oferta (daca esti posesorul unui brevet NAUIemis de scubadiver center, incarcarea va fi de 15 RON / butelia ...bineinteles ...cu tva inclus ) eu am brevet PADI, dar asta e..... nu fac un capat de tara. AUU, si eu care vroiam sa ma scufund la Vama Veche
Multumesc enorm pt informatii, iar cand am sa plec spre mare dau un tirr cu cateva zile inainte