dragos_t wrote:Salut,
@Serge: De unde pot cumpara un lycra? Sunt sigur ca la un moment dat mi se va face frig la Floreasca.
As vrea sa-mi iau si niste labe Cressi Gara 3000 (nush daca exista pe xsport) sau Mares Razor Soft, sunt o alegere ok pt inceput? Am incercat de curand niste labe Aqualung flex mari (prima oara cand am pus labe in picioare), si am observat ca mai am de exersat, pt ca imi era destul de greu sa dau din ele. Este normal?
Eu mi-am luat un lycra Mares Skin de pe net, este un site serios si cu lupte optiuni pt freediving, trimit din spania. Nu stiu daca accepta plati din Romania, erau probleme in trecut cu acceptarea tranzactiilor. O sa caut noul nume pt site ca au fost preluati de curand.
Pt labe, Cressi Gara sunt un model cu care nu dai gres. Pentru picioare mai putin antrenate iti trebuie labe cu lame de flexibilitate mare sau medie, de anduranta. Pt Cressi parca sunt sub denumire de Long Distance (LD) sau M. Cele "tari" sunt pentru picioare antrenate si/sau viteza.
Omer este un alt brand renumit care vinde atat lame cat si incaltarile, avantajul este ca poti luat acum un set si doar noile lame cu alta flexibilitate/duritate mai tarziu de la ei dar si de la alti producatori inclusiv lame de carbon!
Mai multe la bazin
Sergiu
TUE, SEP 29, 2009