aaa
ar fi super!
Echipamentul.
- VALI
- Veteran
- Numar de scufundari: 51-100
- Certificare/acreditare: AOWD NAUI
Re: Echipamentul.
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
- peret
- Veteran
- Numar de scufundari: 201-1000
- Certificare/acreditare: PADI
IANTD
CMAS - Location: Nummela, Finland
Vai da ce se misca scafandrii aia in film! Parca merg cu testosteron injectabil! :-)Slice wrote:ce parere aveti de labele astea?
http://www.tribord.com/EN/flp-700-14468696/
Sincer? Niste labe de doi bani.....vrei labe de scuba? Bagi JetFin sau Mares Avantti...si cam atit. Vrei freediving? Il intrebi pe Vali :-)))
Ai dreptate peret, nu ma simt foarte bine in ele. in curand o sa imi iau ceva mai bun.peret wrote:Vai da ce se misca scafandrii aia in film! Parca merg cu testosteron injectabil! :-)Slice wrote:ce parere aveti de labele astea?
Sincer? Niste labe de doi bani.....vrei labe de scuba? Bagi JetFin sau Mares Avantti...si cam atit. Vrei freediving? Il intrebi pe Vali :-)))
Sergiu, Vali, Cristi, Relu, dati-mi un sfat. Vreau sa imi iau un costum pentru bazin. Eu ma simt mai ok doar in slip dar vreau sa fiu in echipa cu voi.
Nu vreau ceva gros pe mine, mai degraba un licra pentru bazin ca al lui Sergiu. Ce parere aveti de http://www.xsport.ro/index.php?produs=971134-99
Sau dati-mi un sfat in privinta unui costum trei sferturi din licra sau neopren ceva mai subtire.
Multumesc.
- VALI
- Veteran
- Numar de scufundari: 51-100
- Certificare/acreditare: AOWD NAUI
eu ma gandesc sa imi iau un costum intreg din neopren, de 2mm
ideea e sa gasesc....
ideea e sa gasesc....
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
- Serge
- Veteran
- Numar de scufundari: 101-200
- Certificare/acreditare: NAUI Open Water
PADI Advanced Open Water
PADI Enriched Air (Nitrox)
AIDA Freediver **, *** si ****
AIDA Instructor - Location: Bucuresti, Romania
Eu recomand in continuare, pentru bazin, un constum intreg lycra care insa nu prea se gaseste in Romania la preturi rezonabile (cel de la xsport este bun se pare insa cam scump). Avantajul lycra vs. neopren este ca in primul te misti mult mai natural si ai o flotabilitate relativ normala pe cand la neopren, chiar de 3mm trebuie sa bagi plumbi ca sa fi neutru la 2m adancime. Este drept ca dupa 60-75min in bazin si cu un licra te ia cu frig mai ales dupa static.Slice wrote:peret wrote:Eu ma simt mai ok doar in slip dar vreau sa fiu in echipa cu voi.Slice wrote:ce parere aveti de labele astea?
Nu vreau ceva gros pe mine, mai degraba un licra pentru bazin ca al lui Sergiu. Ce parere aveti de http://www.xsport.ro/index.php?produs=971134-99
Sau dati-mi un sfat in privinta unui costum trei sferturi din licra sau neopren ceva mai subtire.
Multumesc.
pentru adancime trebuie un costum de neopren special pentru freediving. Cele pentru scuba, windsurfing etc au un design specific sporturilor de apa unde nu trebuie sa ai o mobilitate similara (maxima) cu cea din freediving - unde dai mult din maini si din picioare. De aceea costumele de apnee sunt dintr-un neopren special "open cell" foarte flexibil, calduros insa care se uzeaza foarte usor. Cateva branduri importante sunt Omer, Mares, Cressi, etc. - eu am un Omer 5mm open cell cu care am facut apnee si in 7-10C, ce-i drept pentru doar 30-40min pana am inceput sa dardai!
Un astfel de costum este bun si la bazin pentru cine are chef sa il puna si sa-l scoata, plus binenteles centura cu greutati.
sa nu uit, La Decathlon in militari, au tricouri cu mineca scurta si lunga din licra la preturi foarte bune (cca 30-50 lei bucata), este un compromis bun pentru bazin, daca nu vrei sa dai 300-500 ron pe un full body.
No gravity
-
- Senior
[quote="Slice"]
Sergiu, Vali, Cristi, Relu, dati-mi un sfat. Vreau sa imi iau un costum pentru bazin. Eu ma simt mai ok doar in slip dar vreau sa fiu in echipa cu voi.
Slice, daca tu te simti ok doar in slip, care e problema ? ESTI in echipa cu noi ! nu tre sa fii neaparat si imbracat ca noi !
eu tremur si cu shorty pe finalul apneei statice...(lipsa strat adipos )
important este sa te simti bn (in pielea ta sau in costumul tau )
daca folosesti stilul William Trubridge la Dahab - foarte tare...
Slice, daca tu te simti ok doar in slip, care e problema ? ESTI in echipa cu noi ! nu tre sa fii neaparat si imbracat ca noi !
eu tremur si cu shorty pe finalul apneei statice...(lipsa strat adipos )
important este sa te simti bn (in pielea ta sau in costumul tau )
daca folosesti stilul William Trubridge la Dahab - foarte tare...