Excursie de scufundari in Egipt - Hurghada -> 6 - 13 oct.
- bercea
- Veteran
- Numar de scufundari: 11-50
Re: Excursie de scufundari in Egipt - Hurghada -> 6 - 13 oct.
hahahahahahahahhaaaaa inteleg ca s-au luat labe in cap.....
Cine este de vina cand ia labe in cap? Cel ce le da sau cel ce intra cu capul in ele ? cum draq se inainteaza in apa, ca nu mai stiu ?!
Am si eu o singura dilema: daca s-a plecat intr-un grup organizat, de ce s-a dezorganizat in doua grupuri pe parcurs ?
oare daca misha patea ceva sau oricine altcineva, cine anunta acasa ? tu victor? sau gibonul poate? cred ca nu !!! tot responsabilitatea lui ramiro ar fi fost !
una peste alta excursia "prafilor" a fost extraordinara tocmai datorita "dezorganizarii" si a nivelului foarte slab de pregatire al echipei . totul a fost apreciat la cote maxime si chiar as vrea sa multumesc lui ramiro si lui dive film pentru tot. a fost mai mult decat perfect. Multumiri si lui ionut si vlad care au fost cu ochii pe noi..."prafii" Multumiri si cristinei, ca mi-a carat butelia de rezerva
PS: aprob punctul de vedere al lui bimbo si misha
PSS: intalnirea de miercuri va fi JOI, 15.10.2009. asteptam stabilirea locatiei si sa nu uitati de POZEEEE
Cine este de vina cand ia labe in cap? Cel ce le da sau cel ce intra cu capul in ele ? cum draq se inainteaza in apa, ca nu mai stiu ?!
Am si eu o singura dilema: daca s-a plecat intr-un grup organizat, de ce s-a dezorganizat in doua grupuri pe parcurs ?
oare daca misha patea ceva sau oricine altcineva, cine anunta acasa ? tu victor? sau gibonul poate? cred ca nu !!! tot responsabilitatea lui ramiro ar fi fost !
una peste alta excursia "prafilor" a fost extraordinara tocmai datorita "dezorganizarii" si a nivelului foarte slab de pregatire al echipei . totul a fost apreciat la cote maxime si chiar as vrea sa multumesc lui ramiro si lui dive film pentru tot. a fost mai mult decat perfect. Multumiri si lui ionut si vlad care au fost cu ochii pe noi..."prafii" Multumiri si cristinei, ca mi-a carat butelia de rezerva
PS: aprob punctul de vedere al lui bimbo si misha
PSS: intalnirea de miercuri va fi JOI, 15.10.2009. asteptam stabilirea locatiei si sa nu uitati de POZEEEE
- evic29
- Veteran
- Numar de scufundari: 201-1000
- Certificare/acreditare: nase owd
Nu mai puneti poze gata atitea au fost, ceva filmulete sa vedem si noi restul care am stat acasa .
Nu va certati ca nu ne intereseaza decit pataniile si pozele
Nu va certati ca nu ne intereseaza decit pataniile si pozele
- adonay
- Veteran
- Certificare/acreditare: NAUI OWD
Ieri dimineata (pe la ora 3:30 - 4:00) stateam la coada la controlul pasapoartelor in Hurghada. La un momentdat, aud un zgomot puternit si, cand intorc capul, vad ca o pisica a cazut cu un "biscuite" de plafon fals si era cat pe ce sa le cada in cap unor politisti
Nu am fost pe faza sa fac o poza si cu pisica (care a plecat linistita), dar am prins ce-a lasat in urma.
PS: Urasc limitarea de pixeli la poza! A trebuit sa fac resize la o poza de 600x800 pentru ca era mai mare ca 1024x768!
Nu am fost pe faza sa fac o poza si cu pisica (care a plecat linistita), dar am prins ce-a lasat in urma.
PS: Urasc limitarea de pixeli la poza! A trebuit sa fac resize la o poza de 600x800 pentru ca era mai mare ca 1024x768!
Sorin CONSTANTINESCU
http://matale.ro/trips/
- VALI
- Veteran
- Numar de scufundari: 51-100
- Certificare/acreditare: AOWD NAUI
bercea nu ai intr-u totul dreptate [ai dreptate la faza cu cine e de vina cand se iau labe in cap....asa este....cel care intra cu capul in ele ]
eu un an intreg ma scufund in marea neagra care este cum este [mai ales la eforie sud, unde este si total neinteresanta pe dedesubt]
daca dau un ban gramada sa plec sa ma scufund in marea rosie, am pretentia ca in loc sa fiu 90% cu ochii pe buddy-diverul meu si 10% cu ochii la peisaj, sa fiu 10% cu ochii pe buddy si 90% sa ma bucur de flora, fauna, etc....
asta inseamna ca ala cu care ma scufund trebuie sa stie si sa faca dovada ca isi merita bucata aceea de plastic...mai ales ca fiind intr-o comunitate relativ restransa, orice diver care nu isi merita licenta il face de ras pe instructor....sa zic mai mult?
eu un an intreg ma scufund in marea neagra care este cum este [mai ales la eforie sud, unde este si total neinteresanta pe dedesubt]
daca dau un ban gramada sa plec sa ma scufund in marea rosie, am pretentia ca in loc sa fiu 90% cu ochii pe buddy-diverul meu si 10% cu ochii la peisaj, sa fiu 10% cu ochii pe buddy si 90% sa ma bucur de flora, fauna, etc....
asta inseamna ca ala cu care ma scufund trebuie sa stie si sa faca dovada ca isi merita bucata aceea de plastic...mai ales ca fiind intr-o comunitate relativ restransa, orice diver care nu isi merita licenta il face de ras pe instructor....sa zic mai mult?
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
ma gandesc ca buddy-ul respectivului ar avea datoria sa faca acest lucru. DM-ul/ghidul este doar atat - un ghid capabil sa iti faca un tur pe la cele mai frumoase chestii, pe care altfel le-ai rata; nu e pus sa iti asambleze echipamentul, sa te salveze sau sa te opreasca de la greseli. de siguranta sub apa raspunde perechea de scafandri care formeaza o echipa.bercea wrote:oare daca misha patea ceva sau oricine altcineva, cine anunta acasa ? tu victor? sau gibonul poate? cred ca nu !!! tot responsabilitatea lui ramiro ar fi fost !
"aprob punctul de vedere al lui bimbo si misa" - , inteleg ca esti de acord cu chinuirea testoaselor, si ti se pare acelasi lucru cu a inota spre un delfin care era perfect capabil sa isi bata joc de noi in mod relaxat, dintr-o singura miscare de coada, si care stia sa nu se lase atins, fara a se speria catusi de putin de noi? vreau sa sper ca nu asta ai vrut sa spui.
ne-am despartit in ultimele 2 zile pentru ca (1) visam din mai la Rosalie, (2) cineva a gasit posibilitatea sa facem asta la un pret ok cu un diveshop de incredere, cu recomandari ok, si (3) am inteles si respectat punctul de vedere al organizatorilor, conform caruia grupul intreg nu era apt de asemenea scufundari, si ar fi reprezentat un risc prea mare. ca atare, la chestia asta au participat doar 7 oameni, ne cunosteam intre noi si am fost cu totii de acord cu prezenta celorlalti, astfel incat dive-urile sa fie lipsite de incidente si sa ne bucuram de cele mai frumoase epave ale Marii Rosii.
poate bazandu-ne pe "explorarea" facuta acum, la primavara vom gasi o solutie ca excursia oficiala sa fie un astfel de liveaboard. conditiile de cazare pe barca au fost cu cateva stele peste grand hotel. e nevoie doar de o agentie de turism dispusa sa vanda bilete de avion charter fara cazare, ca sa nu platim degeaba o cazare inutila.
- Misa
- Veteran
Giboane, latina e grele, hon! Acum pe bune, incetati cu certurile pt ca as vrea sa cred ca suntem o comunitate unita. In urma feedbackurile primite fiecare are posibilitatea sa-si analizeze greselile pt ca in viitor sa fie un om/diver mai bun. Parerea mea, proprie si personala care e cea mai buna parere din lume
Bercea, iti multumesc ca-mi porti de grija insa Catalin, buddy-ul meu e prieten de familie si ne stim IRL de vreo 9 ani de zile. Cat despre excursia pe care noi am facut-o in ceea ce priveste adancimea iti pot spune ca nu am ajuns la 40m. Singura scufundare dificila dar doar din punct de vedere a conditiei fizice a fost la Rosalie Moller cand veneam dupa 3 scufundari repetative, dupa o noapte de mers cu barca prin valuri mari, scufundare care era programata la ora 6 dimineata. Dar am facut-o si a fost perfect. Uite aici un film cu epava care a fost destinatia #1 a excursiei noastre. E superba si merita orice efort pt a ajunge la ea. Thistlegorm e f frumoasa ca epava doar ca Rosalie are ea ceva al ei.
http://www.youtube.com/watch?v=ND_x-3CNAjQ
Bercea, iti multumesc ca-mi porti de grija insa Catalin, buddy-ul meu e prieten de familie si ne stim IRL de vreo 9 ani de zile. Cat despre excursia pe care noi am facut-o in ceea ce priveste adancimea iti pot spune ca nu am ajuns la 40m. Singura scufundare dificila dar doar din punct de vedere a conditiei fizice a fost la Rosalie Moller cand veneam dupa 3 scufundari repetative, dupa o noapte de mers cu barca prin valuri mari, scufundare care era programata la ora 6 dimineata. Dar am facut-o si a fost perfect. Uite aici un film cu epava care a fost destinatia #1 a excursiei noastre. E superba si merita orice efort pt a ajunge la ea. Thistlegorm e f frumoasa ca epava doar ca Rosalie are ea ceva al ei.
http://www.youtube.com/watch?v=ND_x-3CNAjQ
The worst day diving is better than the best day working.
http://www.soniamisa.blogspot.com
http://www.claudiumisa.blogspot.com
Certurile au fost mutate in "admin zone". Amenintarile si certurile de mahala nu au ce cauta aici.
- gibonul
- Veteran
- Numar de scufundari: 201-1000
- Certificare/acreditare: Advanced
Pana la Rosalie am mers aprox 40 de minute. Pana la Thistlegorm a fost calatoria cea lungaMisa wrote: Singura scufundare dificila dar doar din punct de vedere a conditiei fizice a fost la Rosalie Moller cand veneam dupa 3 scufundari repetative, dupa o noapte de mers cu barca prin valuri mari, scufundare care era programata la ora 6 dimineata.
Never underestimate the power of stupid people in large groups
Facebook Sorin Deleanu
Wine is constant proof that God loves us and loves to see us happy
Facebook Sorin Deleanu
Wine is constant proof that God loves us and loves to see us happy
Salutare,
as vrea sa va impartasesc o opinie personala. IMI PARE BINE CA NU AM VENIT IN EGIPT !
o spun acum dupa ce am citit niste posturi inainte sa fie mutate. Imi parea foarte rau dupa ce vazusem pozele postate de cativa amici pe facebook. Marea rosie este superba si inca nu am reusit sa ajung sa ma scufund cu un delfin asa cum ati facut voi.
Imi pare bine, pentru ca nu as fi vrut sa fiu de fata la chinuirea animalelor (dupa cum stiti cu totii, eu m-am straduit vreo 2 saptamani sa salvez o broscuta, e adevarat era de uscat si nu de apa si doresc sa-i multumesc inca o data lui Emil pentru ajutorul dat, iar parerea mea legata de testoasa si delfin nu mai are rost s-o exprim aici) si nici sa fac dive cu niste "smardoi de ferentari cu 4 clase" care ameninta cu bataia si cu desfigurarea alti membri ai acestui forum. Din cate am auzit eu de la dive film, si respect chestia asta, scafandrii sunt tipi cultivati si cu educatie.
Nu vreau sa iau apararea nimanui desi asa pare insa, ce se intampla pe uscat intre prieteni nu are nici o legatura cu ce se intampla in apa.
De asemenea nu cred ca mutarea posturilor in alta locatie este o solutie, dar cred ca trebuie sa stim cu totii ce fel de oameni ne inconjoara pentru a face alegerile corecte.
Desigur, sustin limbajul decent si banarea temporara sau permanenta a unora sau altora.
Apropos, poate scoatem si spamarii care intra aici doar sa vanda echipament si sa ne streseze cu mesaje si oferte.
Va multumesc
Gogu
PS.Rog moderatorul sa stearga postul meu daca considera acest comentariu drept mahala. N-are rost sa-l mutati intr-un loc unde nu-l vede nimeni
as vrea sa va impartasesc o opinie personala. IMI PARE BINE CA NU AM VENIT IN EGIPT !
o spun acum dupa ce am citit niste posturi inainte sa fie mutate. Imi parea foarte rau dupa ce vazusem pozele postate de cativa amici pe facebook. Marea rosie este superba si inca nu am reusit sa ajung sa ma scufund cu un delfin asa cum ati facut voi.
Imi pare bine, pentru ca nu as fi vrut sa fiu de fata la chinuirea animalelor (dupa cum stiti cu totii, eu m-am straduit vreo 2 saptamani sa salvez o broscuta, e adevarat era de uscat si nu de apa si doresc sa-i multumesc inca o data lui Emil pentru ajutorul dat, iar parerea mea legata de testoasa si delfin nu mai are rost s-o exprim aici) si nici sa fac dive cu niste "smardoi de ferentari cu 4 clase" care ameninta cu bataia si cu desfigurarea alti membri ai acestui forum. Din cate am auzit eu de la dive film, si respect chestia asta, scafandrii sunt tipi cultivati si cu educatie.
Nu vreau sa iau apararea nimanui desi asa pare insa, ce se intampla pe uscat intre prieteni nu are nici o legatura cu ce se intampla in apa.
De asemenea nu cred ca mutarea posturilor in alta locatie este o solutie, dar cred ca trebuie sa stim cu totii ce fel de oameni ne inconjoara pentru a face alegerile corecte.
Desigur, sustin limbajul decent si banarea temporara sau permanenta a unora sau altora.
Apropos, poate scoatem si spamarii care intra aici doar sa vanda echipament si sa ne streseze cu mesaje si oferte.
Va multumesc
Gogu
PS.Rog moderatorul sa stearga postul meu daca considera acest comentariu drept mahala. N-are rost sa-l mutati intr-un loc unde nu-l vede nimeni
- adonay
- Veteran
- Certificare/acreditare: NAUI OWD
Salut!
Eu vreau sa mai vad Thistlegorm-ul (macar de 4 ori pe an ).
La Rosalie nu m-as intoarce neaparat. Pentru cei care nu au fost la Rosalie, atasez profilul din computerul meu. Patratul galben este punctul in care am intrat in Deco.
Eu vreau sa mai vad Thistlegorm-ul (macar de 4 ori pe an ).
La Rosalie nu m-as intoarce neaparat. Pentru cei care nu au fost la Rosalie, atasez profilul din computerul meu. Patratul galben este punctul in care am intrat in Deco.
Sorin CONSTANTINESCU
Draga Gogu, nu ai de ce sa te simti amenintat, nici tu nici postul tau, iar parerea ta e respectata si impartasita si de altii.
Am mutat respectiva discutie pentru ca am considerat ca posturile respectivului sunt niste mizerii care nu merita sa fie inghitite de oricine da peste acest thread. Am facut un pic de curatenie. Tin la "igiena" forumului, si la calitatea lui. Ban-ul binemeritat de 7 zile a fost ridicat la cererea proprietarilor forumului.
Am mutat respectiva discutie pentru ca am considerat ca posturile respectivului sunt niste mizerii care nu merita sa fie inghitite de oricine da peste acest thread. Am facut un pic de curatenie. Tin la "igiena" forumului, si la calitatea lui. Ban-ul binemeritat de 7 zile a fost ridicat la cererea proprietarilor forumului.
- Misa
- Veteran
The worst day diving is better than the best day working.
-
- Senior
- Certificare/acreditare: OWD
Este tare de tot filmul. Bravo
Dai, te rog, un share la filmul original? Cel fara cantecul delfinului.
Banuiesc ca e pus de tine. Poate nu in totalitate, dar mie mi-ar placea sa vad originalul.
Oricum e facut super si flimul asta.
Il asteptam si pe cel facut de gibonul. Ca o completare.
Catalin
Dai, te rog, un share la filmul original? Cel fara cantecul delfinului.
Banuiesc ca e pus de tine. Poate nu in totalitate, dar mie mi-ar placea sa vad originalul.
Oricum e facut super si flimul asta.
Il asteptam si pe cel facut de gibonul. Ca o completare.
Catalin
si mai zici ca animalele nu au pets, cred ca la asta se gandea delfinul , niste animale fascinante.
Prefer o viata fara griji.