si cat costa aceasta busola de aur?victor wrote:suunto sk-7 este "BUSOLA". restul sunt niste jucarii jalnice.
sti ce ma intriga de fapt?
siguranta din vocea ta....
Moderator: dancroitoru83
si cat costa aceasta busola de aur?victor wrote:suunto sk-7 este "BUSOLA". restul sunt niste jucarii jalnice.
pentru mine e o amintire proaspata - l-am vazut in egiptVALI wrote:mai ti minte cum arata ionutz cand intra in apa?
asta e suportul de care vorbesti: https://www.deepseasupply.com/index.php?product=47motanix wrote:Cuvinte grele aici... scafandri de fitze, scafandri de forum, pishcaturi si inflamari...
Eu am intrebat forumarii despre opiniile lor despre busola... si m-as bucura sa pastram discutia in domeniul acelor magnetice, pliz.
Stiu de ex ca se poate scoate SK7 din mount-ul pentru curea si se poate pune intr-un suport de plastic minimal, prevazut cu doua elastice, ceea ce-i reduce din volum si o face mai usor de pus si DE scos (dar care sistem, evident ca se gaseste numai prin alte parti, nu si la noi)...
Fara suparare, dar chestii d'astea ma intereseaza, nu certuri intre distinsii forumari.
Acum... in afara de Suunto SK7 (care mie personal mi se pare totusi cam voluminoasa), mai are careva vreo idee novatoare?
Happy bublles evryone.
inca odata imi cer scuze daca am ofensat pe cineva [victor, nautilus]Nautilius wrote:Buna seara!
am o intrebare. cu ce ocazie mi-a fost pronuntat numele?
oare eu am facut referire la o persoana anume despre ce face sub apa sau cum intra in apa sau .... ? ... consider si recomand sa ne limitam strict la problemele si ideile personale fara a mai face referire la alte persoane, inainte de a face acest pas ... analizati-va si apoi sa va incumetati a face comentarii la adresa cuiva!
PS: un scafandru de forum sau de fitze nu are de unde stii ce trebuie sa aiba sub apa.
Nu stiu daca stiu, ca n-am umblat in viata mea cu o busola clasica.Nautilius wrote:..o intrebare simpla.
stii sa umbli cu busola clasica?