antrenamente apnee (si socializare!) in Bucuresti
- Serge
- Veteran
- Numar de scufundari: 101-200
- Certificare/acreditare: NAUI Open Water
PADI Advanced Open Water
PADI Enriched Air (Nitrox)
AIDA Freediver **, *** si ****
AIDA Instructor - Location: Bucuresti, Romania
Re: antrenamente apnee (si socializare!) in Bucuresti
Am fost atat vineri (cand a venit doar Bogdan aka "Slice") si duminica (lu acelasi Bogdan si cu Emil). s-au facut si niste poze ca vor aparea pe site curand.
Cu vremea asta si cu frigul, deja vin tot mai putini, hai curaj ca fara antrenament nu apar rezultatele!
Slice a facut primele intoarceri de bazin, in apnee dinamica neasistata, ajungand la cca 45-50m (un bazin si 10-15m), remarcabil dupa doar 2-3 saptamani. are potential si motivatie, intr-o luna doua cred ca o sa poate face deja doua bazine si labe/monofin.
Ieri nu am facut static da am stat 2 ore in bazin si am lucrat la tehnica.
Pentru urmatoarele sesiuni, atat din discutii cat si la cerea "publicului", o sa facem si practica de asistenta in caz de samba/black-out. O sa scriu si un material aici pentru a explica principiile de baza. Este un minim de siguranta pe care trebuie sa il stim cu totii, un minim care este insa suficient pentru a evita orice fel de accident serios atata timp cat nu faceti apnee singuri.
ar mai fi si problema echipamentului. pentru bazin, este necesar sa aveti greutati, fie o centura, ca la scuba, ori pentru cei care sunt interesati, un "colier" ca cel negru facut de mine. Emil a zis ca poate el sa faca cateva, daca sunt doritori, eu dau "patentul"! Trebuie sa aflam cine vrea o astfel de greutate, ca sa vedem ce costuri implica. Costurile materialelor sunt cam asa: alice de plumb, 2-4kg, cca 80-160 ron, o camera de bicicleta, banda izolatoare si o catarama cu sistem de prindere - toate cca 40-50 ron, deci cu totul duce spre 200 ron). daca cineva stie un loc e unde se pot lua saculeti de plumbi (alice) pentru scufundari la pret mai mic, atunci scapa mai iefitn.
cam asta-i. miercuri la bazin,
sergiu
Cu vremea asta si cu frigul, deja vin tot mai putini, hai curaj ca fara antrenament nu apar rezultatele!
Slice a facut primele intoarceri de bazin, in apnee dinamica neasistata, ajungand la cca 45-50m (un bazin si 10-15m), remarcabil dupa doar 2-3 saptamani. are potential si motivatie, intr-o luna doua cred ca o sa poate face deja doua bazine si labe/monofin.
Ieri nu am facut static da am stat 2 ore in bazin si am lucrat la tehnica.
Pentru urmatoarele sesiuni, atat din discutii cat si la cerea "publicului", o sa facem si practica de asistenta in caz de samba/black-out. O sa scriu si un material aici pentru a explica principiile de baza. Este un minim de siguranta pe care trebuie sa il stim cu totii, un minim care este insa suficient pentru a evita orice fel de accident serios atata timp cat nu faceti apnee singuri.
ar mai fi si problema echipamentului. pentru bazin, este necesar sa aveti greutati, fie o centura, ca la scuba, ori pentru cei care sunt interesati, un "colier" ca cel negru facut de mine. Emil a zis ca poate el sa faca cateva, daca sunt doritori, eu dau "patentul"! Trebuie sa aflam cine vrea o astfel de greutate, ca sa vedem ce costuri implica. Costurile materialelor sunt cam asa: alice de plumb, 2-4kg, cca 80-160 ron, o camera de bicicleta, banda izolatoare si o catarama cu sistem de prindere - toate cca 40-50 ron, deci cu totul duce spre 200 ron). daca cineva stie un loc e unde se pot lua saculeti de plumbi (alice) pentru scufundari la pret mai mic, atunci scapa mai iefitn.
cam asta-i. miercuri la bazin,
sergiu
No gravity
- cristis
- Veteran
- Numar de scufundari: 0-10
Mai oameni buni, anuntati si voi cand va hotarati sa mergeti. Eu eram convins ca duminica nu ajunge nimeni, vazand ce se posteaza pe forum .
Am fost de cateva ori si singur da' nu e la fel de fun ca atunci cand suntem mai multi .
Ne vedem miercuri.
C
Am fost de cateva ori si singur da' nu e la fel de fun ca atunci cand suntem mai multi .
Ne vedem miercuri.
C
FREEology
- cristis
- Veteran
Sa nu spuneti ca ati fost si la bere dupa bazin
FREEology
-
- Senior
mobilizare generala - miercuri...
sunt asteptati si Misa, Bodanel, FireBath...s.a.
cu cat e vremea mai rea, cu atat mai mult loc pt noi in bazin
sunt asteptati si Misa, Bodanel, FireBath...s.a.
cu cat e vremea mai rea, cu atat mai mult loc pt noi in bazin
- Serge
- Veteran
PADI Advanced Open Water
fara bere ieri, dar am mai stat la vorbe in...bazin, ca nu exista presiunea timpului duminica ca in celelalte zile.
corect, trebuie sa lucram la comiunicare - deci repet miercuri la bazin!
corect, trebuie sa lucram la comiunicare - deci repet miercuri la bazin!
No gravity
-
- Veteran
- Certificare/acreditare: OWD
Ma bucur ca ma considerati parte din acest grup dar nu pot veni miercuri. In alta ordice de idei ma insor saptamana asta, plec in maldive imediat dupa vin prin 20 si ceva noiembrie am in plan sa incerc ceva antrenamente usoare cata vreme sunt in luna de miere voi incerca sa apar si printre voi dupa asta inca odata multumesc si ma simt onorat.
There is too much blood.
There can be only one fresh... MANGO FRESH.
There can be only one fresh... MANGO FRESH.
- Misa
- Veteran
- Numar de scufundari: 11-50
Miercuri la ce ora ?
The worst day diving is better than the best day working.
http://www.soniamisa.blogspot.com
http://www.claudiumisa.blogspot.com
http://www.soniamisa.blogspot.com
http://www.claudiumisa.blogspot.com
- Serge
- Veteran
PADI Advanced Open Water
Casa de piatra! In Maldive ar cam trebui sa nu te plictisesti, mai ales in luna de miere!FireBath wrote:Ma bucur ca ma considerati parte din acest grup dar nu pot veni miercuri. In alta ordice de idei ma insor saptamana asta, plec in maldive imediat dupa vin prin 20 si ceva noiembrie am in plan sa incerc ceva antrenamente usoare cata vreme sunt in luna de miere voi incerca sa apar si printre voi dupa asta inca odata multumesc si ma simt onorat.
Sergiu
No gravity
- cristis
- Veteran
Lumea se strange in jur de 20:00 in hol. La 20:30 incepe programul cu publicul la Floreasca dar pana atunci se mai poate face o scurta incalzire (stretching) in tribuna.Misa wrote:Miercuri la ce ora ?
FREEology
incerc sa vin miercuri dar nu promit. maine plec la miercurea ciuc, iar poimaine daca nu o sa fiu obosit de pe drum, o sa incerc sa onorez prezenza la bazin.
Sergiu, si eu ma bag la un "colier" ca al tau.
Sergiu, si eu ma bag la un "colier" ca al tau.
Maine vine croitoreasa sa ii dau cateva schite pentru colier. Sper ca pana cel tarziu 8-10 zile sa am ceva facut dupa toate regulile artei.
Bla bla bla
- arcudohori
- Junior
salutare baieti! vreau si eu sa stiu cand va intalniti la bazin si intre ce ore.vreau si eu mai multe detalii, cat costa si unde. as putea sa vin de sapt viitoare pt ca trebuie sa ma duc sa-mi iau echipamentul. va multumesc.
- Serge
- Veteran
PADI Advanced Open Water
Salut,arcudohori wrote:salutare baieti! vreau si eu sa stiu cand va intalniti la bazin si intre ce ore.vreau si eu mai multe detalii, cat costa si unde. as putea sa vin de sapt viitoare pt ca trebuie sa ma duc sa-mi iau echipamentul. va multumesc.
ne vedem miercuri si vineri de la ora 20.30 la 22.00 (dar ne intalnim la bazin ceva mai devreme ca sa intram in apa cat mai rapid). Duminica de la ora 17.00 pana ca cat vrem, in general ora 19.00.
nu costa nimic, decat biletul de intrare (20 ron sau abonament 240 ron tpt 12 intrari). mai multe detalii, care iti vor fi utile, aici pe forum, citeste mesajele anterioare de pe acest subiect, dar poti intra si pe altele (tehnici de baza, echipament etc)
pe curand
sergiu
No gravity
- VALI
- Veteran
- Numar de scufundari: 51-100
- Certificare/acreditare: AOWD NAUI
vin miercuri
relu
mai am intrari pe acel abonament?
relu
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
- cristis
- Veteran
Da, buna intrebare, pot sa mai platesc si eu o intrare pe abonamentul cuiva?VALI wrote:vin miercuri
relu
Multam,
Cristi
FREEology