pe acel abonament nu mai sunt intrari - s-a finit...VALI wrote:vin miercuri
relu
mai am intrari pe acel abonament?
DAR eu am "de dat" 4 intrari, asa ca voi cumpara eu de data asta abonament si puteti intra (inclusiv cristis)
pe acel abonament nu mai sunt intrari - s-a finit...VALI wrote:vin miercuri
relu
mai am intrari pe acel abonament?
Offf , si eu imi tot propun sa ajung la unul din cursurile lor de la Sharm. Citeam undeva ca printre instructorii care participa (pe langa Pelizzari) la cursurile de la Apnea Academy sunt si actuali campioni mondiali : de ex. Stepanek sau Trubridge.scubadiver.ro wrote:Am vazut ca Umberto Pelizzari a anuntat un curs special la Paris in perioada 19-21 Noiembrie 2009. Poate ar fi interesant de urmat si un astfel de curs, insa conditiile de participare nu favorizeaza incepatorii.
http://www.umbertopelizzari.com/corsi_d ... ecordID=48
ar trebui sa ne organizam si sa mergem la un astfel de curs. am vazut ca tin cursuri si prin europa. ne informam cand se desfasoara, iar detaliile le stabilim din timp.cristis wrote:Offf , si eu imi tot propun sa ajung la unul din cursurile lor de la Sharm. Citeam undeva ca printre instructorii care participa (pe langa Pelizzari) la cursurile de la Apnea Academy sunt si actuali campioni mondiali : de ex. Stepanek sau Trubridge.scubadiver.ro wrote:Am vazut ca Umberto Pelizzari a anuntat un curs special la Paris in perioada 19-21 Noiembrie 2009. Poate ar fi interesant de urmat si un astfel de curs, insa conditiile de participare nu favorizeaza incepatorii.
http://www.umbertopelizzari.com/corsi_d ... ecordID=48
Ia uite aici : http://www.apnea-academy.com/content_en ... ea_eng.phpSlice wrote:ar trebui sa ne organizam si sa mergem la un astfel de curs. am vazut ca tin cursuri si prin europa. ne informam cand se desfasoara, iar detaliile le stabilim din timp.
intrebarea este: poate participa oricine la un astfel de curs(bineinteles cu plata taxei)?
??????????VALI wrote:cine ajunge azi la bazin?
Vali, eu nu ajung azi ... probabil nici duminca - ofof, plec din BuccurestiVALI wrote:??????????VALI wrote:cine ajunge azi la bazin?
speram sa i pot ajunge si astazi insa trebuie sa zic pas, am cateva lucruri de aranjat. primele si ultimele zile de nastere din viata ti le organizeaza altii, cum bine zicea Seinfeld, asa ca am o mare responsabilitate fata de piciul meu care sufla maine in prima lui lumanare!VALI wrote:??????????VALI wrote:cine ajunge azi la bazin?
Da da, mergem in Egipt la inceputul lui Decembrie? Sfarsitul lui Noiembrie?Serge wrote:putem organiza la fel ca si scuba diverii, iesiri in tar asi strainezia daca sunt doritori.
la multi ani! sanatate, noroc si plamani puternici!Serge wrote:speram sa i pot ajunge si astazi insa trebuie sa zic pas, am cateva lucruri de aranjat. primele si ultimele zile de nastere din viata ti le organizeaza altii, cum bine zicea Seinfeld, asa ca am o mare responsabilitate fata de piciul meu care sufla maine in prima lui lumanare!VALI wrote:??????????VALI wrote:cine ajunge azi la bazin?
Duminica sunt disponibil chiar si la o sueta dupa bazin
sergiu