antrenamente apnee (si socializare!) in Bucuresti
-
- Veteran
- Numar de scufundari: 11-50
- Certificare/acreditare: SSI-OWD
Re: antrenamente apnee (si socializare!) in Bucuresti
[quote
speram sa i pot ajunge si astazi insa trebuie sa zic pas, am cateva lucruri de aranjat. primele si ultimele zile de nastere din viata ti le organizeaza altii, cum bine zicea Seinfeld, asa ca am o mare responsabilitate fata de piciul meu care sufla maine in prima lui lumanare!
Duminica sunt disponibil chiar si la o sueta dupa bazin
La multi ani pentru pitic si pentru parinti!
Duminica: prezent!
speram sa i pot ajunge si astazi insa trebuie sa zic pas, am cateva lucruri de aranjat. primele si ultimele zile de nastere din viata ti le organizeaza altii, cum bine zicea Seinfeld, asa ca am o mare responsabilitate fata de piciul meu care sufla maine in prima lui lumanare!
Duminica sunt disponibil chiar si la o sueta dupa bazin
La multi ani pentru pitic si pentru parinti!
Duminica: prezent!
- Serge
- Veteran
- Numar de scufundari: 101-200
- Certificare/acreditare: NAUI Open Water
PADI Advanced Open Water
PADI Enriched Air (Nitrox)
AIDA Freediver **, *** si ****
AIDA Instructor - Location: Bucuresti, Romania
Confirm si eu pentru astazi, de la ora 17.00.
Multumesc de urari, Max are deja prima lui pereche de labe si ochelari de inot!
Multumesc de urari, Max are deja prima lui pereche de labe si ochelari de inot!
No gravity
-
- Veteran
- Numar de scufundari: 51-100
- Certificare/acreditare: naui aowd
-ieri ,duminica am fost si eu la floreasca,pe post de pozar,baietii au facut antrenament serios,a fost aproape toata trupa fara cristi,vali si bercea.am filmat antrenamentele de apnee statica si am dovada:sergiu a scos in jur de 3 minute si ceva ,coco-un surprinzator 2,47 iar restul -pe caseta!!dl ramiro am constatat ca face foarte lejer un bazin freediving si nu prea depune efort,emil avea durei de cap si pe la 2 minute a renuntat,am uitat de coco care m-a imbolnavit cu hanoracul halcyon-vezi sa nu intri in apa cu el ca rugineste,iar cami-avea o sapca in cap cind inota pe sub apa si ii venea bine!cine era cami tipa ?era ruda cu tine,inota binisor..??
- Serge
- Veteran
PADI Advanced Open Water
Umatoarea intalnire - miercuri 8.15pm, vin si eu.
Vineri si duminica nu voi fi in bucuresti, o sa sar peste antrenamente insa sper sa merite.
Sergiu
Vineri si duminica nu voi fi in bucuresti, o sa sar peste antrenamente insa sper sa merite.
Sergiu
No gravity
2.47 este un timp normal, zic eu, pentru cineva caruia ii place apa si este obisnuit cu ea de atata timp. intr-o luna-doua, coco poate ajunge la 4.00. de altfel dupa cate am inteles majoritatea dintre cei care se antreneaza pot ajunge la 4.00.Bimbo wrote:-ieri ,duminica am fost si eu la floreasca,pe post de pozar,baietii au facut antrenament serios,a fost aproape toata trupa fara cristi,vali si bercea.am filmat antrenamentele de apnee statica si am dovada:sergiu a scos in jur de 3 minute si ceva ,coco-un surprinzator 2,47 iar restul -pe caseta!!dl ramiro am constatat ca face foarte lejer un bazin freediving si nu prea depune efort,emil avea durei de cap si pe la 2 minute a renuntat,am uitat de coco care m-a imbolnavit cu hanoracul halcyon-vezi sa nu intri in apa cu el ca rugineste,iar cami-avea o sapca in cap cind inota pe sub apa si ii venea bine!cine era cami tipa ?era ruda cu tine,inota binisor..??
in primul antrenament la bazin am reusit un 3.30. pentru mine chiar ca a fost surprinzator nefiind acomodat inca cu statul sub apa, nici cu butelie si nici fara.
acum progresul este din ce in ce mai mic, dar totusi este un progres. in conditii optime reusesc patru serii de 3.30 cu pauza de doua minute, fara probleme foarte mari.
ieri il auzisem pe relu de cineva care face maximum din ultima incercare cu pauza descrescatoare intre serii.
saptamana trecuta am facut urmatorul tabel pe uscat:
2.00 pauza - 1.30 static
1.30 pauza - 2.00 static
1.00 pauza - 3.00 static
0.30 pauza - 4.00 static
aseara cand m-am asezat la static era totul ok, dupa 5 minute de stat la margine bazinului ma cam apucase si pe mine tremuriciul. deh, statusem doua ore in apa. antrenamentele de static dupa o ora de stat in apa sunt mai ok pentru mine. de altfel la ultima incercare de aseara parca nu mai suportam si am sarit imediat afara.
apneea statica pentru mine este un "preambul" pentru apneea dinamica fara labe(chiar daca se desfasoara la sf. de antrenament ).
- VALI
- Veteran
- Certificare/acreditare: AOWD NAUI
m-am trezit foarte singurel vineri la bazin...
din pacate am plecat devreme si nu am apucat sa vad reply-urile cum ca nu veniti...
in consecinta, am facut frumusel cale intoarsa la ploiesti
asta e...
ne vedem miercuri, dupa care eu o sa vin din nou vineri si saptamana viitoare iar miercuri si vineri
cu asta imi termin si numarul de intrari pe abonament
dupa care cred ca renunt de tot la deplasarea in bucuresti
nu se prea poate face antrenament in conditii de asa oboseala si cu atat lume in bazin
o sa ma duc la bazinul din ploiesti care este mai "apropriate" pentru antrenamente decat floreasca prin faptul ca nu este public in bazin si are 50m lungine
sorry
din pacate am plecat devreme si nu am apucat sa vad reply-urile cum ca nu veniti...
asta e...
ne vedem miercuri, dupa care eu o sa vin din nou vineri si saptamana viitoare iar miercuri si vineri
nu se prea poate face antrenament in conditii de asa oboseala si cu atat lume in bazin
o sa ma duc la bazinul din ploiesti care este mai "apropriate" pentru antrenamente decat floreasca prin faptul ca nu este public in bazin si are 50m lungine
sorry
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
ar trebui sa facem si noi un efort sa mergem la ploiesti din cand in cand. poate intr-un sfarsit de saptamana.
- Serge
- Veteran
PADI Advanced Open Water
Imi pare sincer rau, mai ales pentru vineri. este un mare chin pentru tine sa faci atata drum si in plus sa nici nu putem veni la bazin, insa astfel de situatii vor aparea cu siguranta si pe viitor. Iti inteleg decizia si as face acelasi lucru. sper sa putem veni intr-o duminica ori mai multe la bazin in ploiesti, umplem doua masini si la drum sa mai schimbam apa si locatia.VALI wrote:m-am trezit foarte singurel vineri la bazin...
asta e...
sorry
ne vedem miercuri
sergiu
No gravity
- cristis
- Veteran
- Numar de scufundari: 0-10
E prea liniste pe aici ...
Sper ca nu v-ati razgandit cu intalnirea din seara asta.
Sper ca nu v-ati razgandit cu intalnirea din seara asta.
FREEology
- VALI
- Veteran
- Certificare/acreditare: AOWD NAUI
EU VIN!
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
si eu vin, bineinteles.
- Serge
- Veteran
PADI Advanced Open Water
Sa RUP TACEREA si eu! Adica vin, cam pe la 8.25pm ca am precatiri de delta
No gravity
- arcudohori
- Junior
salut.as vrea sa vin si eu sa incerc sa ma antrenez cu voi. va rog imi puteti da adresa bazinului din floreasca!?...am vazut ca sunt mai multe si nu am reusit sa aflu care'i cel cu pricina.multumesc
dupa cate stiu: Bucuresti, Str. Av. Popa Marin 2 Sector 1, tel.: #40 (0) 21 230 0785danimogos wrote:salut.as vrea sa vin si eu sa incerc sa ma antrenez cu voi. va rog imi puteti da adresa bazinului din floreasca!?...am vazut ca sunt mai multe si nu am reusit sa aflu care'i cel cu pricina.multumesc