ar trebui sa ne organizam si sa mergem la un astfel de curs. am vazut ca tin cursuri si prin europa. ne informam cand se desfasoara, iar detaliile le stabilim din timp.Serge wrote:[quote="Slice Offf , si eu imi tot propun sa ajung la unul din cursurile lor de la Sharm. Citeam undeva ca printre instructorii care participa (pe langa Pelizzari) la cursurile de la Apnea Academy sunt si actuali campioni mondiali : de ex. Stepanek sau Trubridge.
intrebarea este: poate participa oricine la un astfel de curs(bineinteles cu plata taxei)?[/quote]
Pentru cursuri, nivelul 1-3 AIDA il pot face eu chiar aici in Romania ce-i drept suntem limitati de lipsa unui sezon indelungat estival si adancimi/vizibilitate nu tocmai perfecte in marea neagra. mai putem face aceleasi cursuri in Cipru unde avem un prieten roman care acum este si instructor AIDA, Alex Russu, dar asta pe la primavara.
Sergiu[/quote]
Sergiu , daca te hotarasti sa organizezi cursul formal ("nivelul 1-3 AIDA il pot face eu chiar aici in Romania") trece-ma pe lista.