de rahat!!

Sugestii, pareri...
Bimbo
Veteran
Numar de scufundari: 51-100
Certificare/acreditare: naui aowd

de rahat!!

Post by Bimbo »

misa are parola mea si vad ca scrie in locul meu pe forum ,tot ce e scris sub numele meu ,azi 16 si 17 este scris de misa!
Bimbo
Veteran

Re: de rahat!!

Post by Bimbo »

acest post este un pamflet...luati-l ca atare :D :lol:
dell_ser
Moderator

Post by dell_ser »

schimba-ti parola si ai terminat .
asta daca nu are si parola de la mail si atunci o schimbi mai intai acolo
Bla bla bla
Bimbo
Veteran

Post by Bimbo »

ok, ok, o schimb acum. zi o parola grea repede!
dell_ser
Moderator

Post by dell_ser »

parola este generata automat
Bla bla bla
Bimbo
Veteran

Post by Bimbo »

pai nu pot s-o tin minte iar copi peist nu merge pt ca e rupt CtrAltDel
dell_ser
Moderator

Post by dell_ser »

no coment
Bla bla bla
scubadiver.ro
Admin
Numar de scufundari: peste 1000
Certificare/acreditare: INSTRUCTOR NAUI SSI

Post by scubadiver.ro »

no comment ....
Bimbo
Veteran

Post by Bimbo »

Pe data 16 noiembrie,am inteles ca la ziua lui Victor,-Misa s-a gindit sa foloseasca parola mea de pe acest forum ptr a posta diferite chestii in numele meu!Am ramas dezamagit de comportamentul lui MISA ,intelegind ca nivelul lui intelectual este limitat. Caracterul lui nu il depaseste pe al altora, cu probleme la fel de grave,probleme la care ma tot gindesc cum sa le Dau- de -Cap,mai ales ca am intrat si am vazut mizeriile scrise despre mine pe forumul cu pretentii intelectuale ,de diveri cel putin tehnici!!
Aceste rinduri le-am scris in urma mizeriilor postate intial de o persoana pe care o cunosc, care nu nu avem nimic de impartit ,in loc sa ma ignore si sa isi vada de viata lui ,de bautura sau alte obiceiuri- pe care putin imi pasa daca sunt sau nu normale , ii cam place sa joace cu focul.
- ptr ultima oara ,va rog sa ma lasati in pace si sa va vedeti de viata voastra!
VALI
Veteran
Certificare/acreditare: AOWD NAUI

Post by VALI »

frate acu nu te supara ca iti spun....de unde era sa stie misa parola ta?....daca nu dde la tine sau de la vre-o cunostinta comuna!!!
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
Bimbo
Veteran

Post by Bimbo »

-am crezut ca e prieten-nici o secunda nu as fi facut ce a facut el in nici un fel de situatie,cit priveste postarile mele pe forum de obicei scriu dupa 22 seara ,in camera e intuneric, sa nu deranjez pe cei din casa si sa nu fac galagie ,asa ca poate mai maninc o litera ,asta nu inseamna ca sunt analfabet -dupa cum spune cel mai mare diver al omenirii din toate timpurile si de pe toate continentele!
gogu
Senior

Post by gogu »

acum nu ca tin partea cuiva desi inclin sa fac asta.
faptul ca cineva se foloseste de parola ta eu o socot ca pe o invatatura.
faptul ca scrii anagramat.....o faci pe pielea ta, oamenii sunt rai :evil: , poate trebuia sa stii asta la varsta ta
faptul ca cineva te citeaza altundeva nu este interzis nicaieri, copy/paste da, posturile fiecaruia sunt drepturi intelectuale.
daca cineva bea, e treaba lui, nu toti suntem mormoni. Si eu beau dar cred ca e numai treaba mea atata timp cat nu beau din banii altcuiva.
si ca sa inchei aici, data trecuta m-am abtinut sa-ti spun insa tu ai un limbaj execrabil, nu-ti comentez lipsa de fluenta in exprimare ci atitudinea huliganica pe care o ai si care nu face cinste nimanui.
iar comentariile de genul "cel mai tare diver al omenirii" ar putea sa le faca alti oameni de pe acest forum.
as putea sa-ti amintesc ca in bulgaria vroiai sa iesi cu valul, pe stanci, dude, am inteles ca ai avut ceva necazuri in viata, imi pare rau insa tocmai pt ca ai scapat ar trebui sa pretuiesti ce ai primit.
sper ca nu vei lua acest post ca pe un atac la persoana ta
Prefer o viata fara griji.
Bimbo
Veteran

Post by Bimbo »

-apropo de ce scrie parintele spiritual al celuilat forum,dude,dodu sau gogu care cred ca e sosia lui ala(man -nu o lua personal),nu mai stiu exact,deoarece ma pricep un pic mai bine ca respectivul la sporturi de apa -mai bine zis ,la natatie si altele ..tatii!- zau ca sunt multe sporturi unde nu am nevoie de bagatori in seama,iar in timp ce eu si milionaru chiar vroiam sa facem o baie( APROPO DE BULGARAI),nu inteleg de ce trebuie sa fie unii cu arfe care in loc sa inteleaga ca Ei nu sunt buricu paminului si nici nu le stiu pe toate SA ISI DEA CU PAREREA,cu atit mai mult fiind zero absolut in materie de sporturi nautice sau altele,(in afara de sticlism) sa stea in bancuta lor cuminti,sa butoneze toata ziua ,sa dea copipeist la linkuri si apoi sa posteze pe forum demonstrind talentul in ale butonarii pe internet!SI ATIT!
IN VIATA AR TREBUI FIECARE SA NE VEDEM LUNGUL NASULUI
dell_ser
Moderator

Post by dell_ser »

Ok ... am inteles ideile emanate aici ... Putem sa trecem mai departe ? Nu va ajuta pe nici unul si nu cred ca merita efort de ambele tabere.
Scopul acestui forum ... si in general al oricarui forum este sa aduca idei constructive... lasati cearta si treceti mai departe.
Parerea mea ... nu sunt din zona.
Bla bla bla
gogu
Senior

Post by gogu »

no comment.
Post Reply